FK Mladost DK

riki84
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la riki84 » 23 nov 2019, 20:14

Boze sacuvaj......da aktivirate nedavne igrace rudara dzasu,gafu,ramba,spahu itd...cini mi se da bi bolje igrali od ovih manekena.. :mrgreen:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 nov 2019, 21:45

Da li već razmišljate o zimskom prijelaznom roku?

Sa predsjednikom moram razgovarati, već neke igrače imam u planu i mislim da on može preko nekih ljudi dovesti kvalitetne igrače. Rekao sam mu plan i program da je opstanak Mladosti u stvaranju mladih igrača i prodaji, jer finansijski jedino možemo opstati na taj način. Mi se moramo dosta fokusirati na mlađe igrače iz BiH i inostranstva, koji će ovdje igrati jednu ili dvije sezone i da ih kasnije prodamo i da zarađujemo pare. Nemanja Nikolić je primjer. Druge opcije za Mladost po mom mišljenju trenutno ne postoje.
Ne vjerujem da će se raspasti Mladost i da ispadne u Prvu ligu, jer dosta je Mušija uložio da bi sad sve to nekom prepustio. Očigledno da se i prije početka ove sezone opredijelio za ovaj gore put, jer igrački kadar to i pokazuje. Samo, ako se ispadne u Prvu ligu, neće moći uzimati cifre koje je uzeo za ove dosad transfere, ali eto, valjda zna šta radi!
#samoRudar #zauvijek

riki84
Kontakt:

Post Postao/la riki84 » 24 nov 2019, 09:32

L' Imperator je napisao/la:
23 nov 2019, 21:45

Sa predsjednikom moram razgovarati, već neke igrače imam u planu i mislim da on može preko nekih ljudi dovesti kvalitetne igrače. Rekao sam mu plan i program da je opstanak Mladosti u stvaranju mladih igrača i prodaji, jer finansijski jedino možemo opstati na taj način. Mi se moramo dosta fokusirati na mlađe igrače iz BiH i inostranstva, koji će ovdje igrati jednu ili dvije sezone i da ih kasnije prodamo i da zarađujemo pare. Nemanja Nikolić je primjer. Druge opcije za Mladost po mom mišljenju trenutno ne postoje.
Ne vjerujem da će se raspasti Mladost i da ispadne u Prvu ligu, jer dosta je Mušija uložio da bi sad sve to nekom prepustio. Očigledno da se i prije početka ove sezone opredijelio za ovaj gore put, jer igrački kadar to i pokazuje. Samo, ako se ispadne u Prvu ligu, neće moći uzimati cifre koje je uzeo za ove dosad transfere, ali eto, valjda zna šta radi!
A šta misliš da li Mušija ima koristi od Mladosti???
Niko ne može reći da nema!!!
Sve stoji,daje pare itd...ali nije lud toliko da baca vise pare u kacu bez dna..
Pogotovu nakon jučerašnje sramote,kada je i publika počela psovati i igračima a boga mi bilo je i uvreda na njegov račun,jer sam bio tu na tribinama i čuo sam sve i svašta.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 24 nov 2019, 12:04

23 nov 2019, 21:45

Sto u prevodu znaci klub nema ambicija nikakvih. Ja za takav klub neću navijati koliko god mi je drag bio. Jer ovo mi zvuci više da pojedinac ima svoju korist u svemu. Hvala doviđenja.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 nov 2019, 15:18

riki84 je napisao/la:
24 nov 2019, 09:32

A šta misliš da li Mušija ima koristi od Mladosti???
Niko ne može reći da nema!!!
Sve stoji,daje pare itd...ali nije lud toliko da baca vise pare u kacu bez dna..
Pogotovu nakon jučerašnje sramote,kada je i publika počela psovati i igračima a boga mi bilo je i uvreda na njegov račun,jer sam bio tu na tribinama i čuo sam sve i svašta.
I treba da ima koristi. Da Bog da mu se svaka uložena marka stostruko vratila. Čovjek je od kantonalnog ligaša napravio stabilnog premijerligaša do ove sezone. Ne sviđa mi se samo što nije nastavio sa ulaganjima, jer Mladost je svake godine bila jača i jača.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 nov 2019, 15:22

Wolffire je napisao/la:
24 nov 2019, 12:04

Sto u prevodu znaci klub nema ambicija nikakvih. Ja za takav klub neću navijati koliko god mi je drag bio. Jer ovo mi zvuci više da pojedinac ima svoju korist u svemu. Hvala doviđenja.
Ne znam šta bih ti rekao. :? Jedva čekam da prođu još ova dva kola pa da vidimo sljedeći potez Uprave.
#samoRudar #zauvijek

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 24 nov 2019, 18:03

Ljudi ba ocito je da atmosfera među igracima utiče na rezultate kao i na igru. Sva je sreca pa imaju jos 2 kola da se i ova patnja završi. Ibri vjerujem 200% i mislim da ce on posloziti stvari na pauzi i da idemo prema sigurnim vodama. Siguran sam isto tako da u sljedecem kolu Isak ili Hora dobijaju crveni karton da ne igraju protiv Celika. Ukratko - treba otjerat 7-8 igraca, dovest pojacanja i osigurat opstanak jer ovaj neprofesionalizam ostavlja jako ruznu sliku prema klubu kako ljudi sa strane tako unosi i nemir među dobojane.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 nov 2019, 18:43

Dost je napisao/la:
24 nov 2019, 18:03
Ljudi ba ocito je da atmosfera među igracima utiče na rezultate kao i na igru. Sva je sreca pa imaju jos 2 kola da se i ova patnja završi. Ibri vjerujem 200% i mislim da ce on posloziti stvari na pauzi i da idemo prema sigurnim vodama. Siguran sam isto tako da u sljedecem kolu Isak ili Hora dobijaju crveni karton da ne igraju protiv Celika. Ukratko - treba otjerat 7-8 igraca, dovest pojacanja i osigurat opstanak jer ovaj neprofesionalizam ostavlja jako ruznu sliku prema klubu kako ljudi sa strane tako unosi i nemir među dobojane.
I ja mislim ovo boldirano.

Ne znam samo kako su Isak i Atajić igrali od prve minute, a i Hasić je bio među osamnaest, nakon onog što se pričalo poslije Borca.

A Hiroša nigdje, jedinog veznjaka u ekipi i čovjeka za kojeg nema adekvatne zamjene. Ovi ostali se mogu zamijeniti, to se vidjelo i protiv Borca.
#samoRudar #zauvijek

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 25 nov 2019, 10:50

Neće Isak vidjeti terena kad se vrate suspendovani igrači. Izdržat ćemo još ova 2 kola, a onda u remont ekipe.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 25 nov 2019, 13:29

Izgleda jedini ja nisam u toku sa tim sranjima jel može neko u PP?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 25 nov 2019, 16:25

Do kraja polusezone ostala su još dva kola, a Mladost će u narednom kolu gostovati kod ekipe Zrinjskog, dok će u zadnjem kolu na domaćem terenu dočekati Čelik. Nema sumnje da će naredne dvije utakmice odrediti sudbinu Ibre Rahimića na klupi Mladosti, a u slučaju negativnih rezultata, ovaj stručnjak gotovo sigurno će otići s klupe kluba iz Doboja kod Kaknja.
Ako ode Ibro, volio bih Nalića vidjeti na klupi.
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 25 nov 2019, 17:41

25 nov 2019, 16:25
Do kraja polusezone ostala su još dva kola, a Mladost će u narednom kolu gostovati kod ekipe Zrinjskog, dok će u zadnjem kolu na domaćem terenu dočekati Čelik. Nema sumnje da će naredne dvije utakmice odrediti sudbinu Ibre Rahimića na klupi Mladosti, a u slučaju negativnih rezultata, ovaj stručnjak gotovo sigurno će otići s klupe kluba iz Doboja kod Kaknja.
Ako ode Ibro, volio bih Nalića vidjeti na klupi.
Ma I Ibro je pogubio konce. Atajic igrao stopera. Ma ovo se treba u fullu reorganizirati. Ove ublehe od igrača raspustiti. Malo pametnije birati igrače. Eto pogodilo se prošle godine sa Bojom, Andjusicem i Nikolićem. A ove godine haos. Ne znam kako se vršila selekcija ali očito da su neki menadjeri vodili glavnu riječ.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 25 nov 2019, 18:52

Mladost je jača bila dok je Mušija sa Husarićem sarađivao.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 nov 2019, 17:53

Ibro je od danas bivši.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 nov 2019, 18:34

FKMLADOSTDK je napisao/la:
26 nov 2019, 17:53
Ibro je od danas bivši.
Ozbiljno?
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 nov 2019, 18:49

26 nov 2019, 18:34
Ibro je od danas bivši.
Ozbiljno?
Odnosi su bili skroz narušeni, nije moglo dalje nikako.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 nov 2019, 19:10

26 nov 2019, 18:49
Ibro je od danas bivši.
Ozbiljno?
Hoće li odmah tražiti zamjenu ili će Bega ova dva kola voditi?
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 nov 2019, 20:23

26 nov 2019, 19:10
26 nov 2019, 18:49

Ozbiljno?
Hoće li odmah tražiti zamjenu ili će Bega ova dva kola voditi?
Mislim da će Beganović voditi do pauze, a onda slijedi generalka i što se igrača tiče, te dovođenje novog trenera.
Ko se pokaže u ova dva kola ostaje, ostalo zahvalnica i razlaz.
S obzirom na stanje u klubu i na rezultate, ovo je bilo neophodno.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 nov 2019, 20:28

Izborom novog trenera ćemo odmah vidjeti kakve su ambicije kluba.

Lično bih volio da to bude Zlatan Nalić. Odlično je vodio Slobodu dok nisu upali u finansijske probleme.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 nov 2019, 20:33

Žao mi je Ibre, ali nije se proslavio. Mislim da bi Mladost imala više bodova da je Beganović nastavio voditi ekipu. :?
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.