sloboda dobila kao klub tek nekih 80000 eura, dok je skoro dzaba obzirom da tad jos uvijek nije imao ugovor sa sarajevomFK Sarajevo je napisao/la:a koliko su sarajevo i sloboda dobili za skoru i husejinovica to me zanimaCazinski-Vitez je napisao/la:Alen Skoro (FK Sarajevo - Marseille)
Said Husejnovic (Sloboda - Werder)
Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Re: Najveći transferi Premijer lige BiH
- alan_kardec
- Kontakt:
Moguće da je Kokotov transfer i veći,a za Kosorića se pričalo da ga je partizan platio blizu 100000 evra.FK Sarajevo je napisao/la:neznam zato znam da se je govorilo o malo vise novca a onda se je usutilo on je otiso a transfer nije nikad objavljen za kosorica su objavili 50000 euraalan_kardec je napisao/la:Kokot iz Slavije u Beveren.Kako se pričalo trasfer je vrijedio između 150000 i 200000 eura.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Smatram da je tema sasvim ok. i prirodno potrebna na sportskom portalu.. Sta mi se ne svidja, koliko ja primetim u BiH nema pravog transfera, ima puno segmenata koji uticu na tako negativnu klimu u BH fudbalu: Drzava je na labavim nogama, nema zakona o sportu, liga je ne uredjena-nema sponzora, savez korumpiran, sudije, (sta je to?), navijaci ne mocni i divlji?!
Ako se mogu nazvati "najveci", to su transferi Skore u Marseju, Stilic u Poljskoj, Husejinovic-Verder, Hrgovic u Hajduk, svi zajedno za milion Evra.., ponavljam: " Ovo je daleko od transfera, a kamoli od najveceg".
Ako se mogu nazvati "najveci", to su transferi Skore u Marseju, Stilic u Poljskoj, Husejinovic-Verder, Hrgovic u Hajduk, svi zajedno za milion Evra.., ponavljam: " Ovo je daleko od transfera, a kamoli od najveceg".
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hrgovic je otisao iz Širokog u Wolfsburg, za 700 000 Eura, ne u Hajduk.
Baiano je otisao za nekih 400-500 000 Eura takodjer...
Pandza 200 000 Eura + visi postotak od slijedece prodaje...
I tako...
Baiano je otisao za nekih 400-500 000 Eura takodjer...
Pandza 200 000 Eura + visi postotak od slijedece prodaje...
I tako...
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 18 apr 2009, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
za premale pare odlaze talenti odavde. Kolko je samo Željo mogao inkasirati na Štiliću, Džeki, Dialibi, Zecu....
dialiba ulevante ja mislim 10000000 pfeninga
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Najbolji igrači nase lige
skoro i beslija su igraci koji su dugo godina igrali u inozemstvu i imaju mnogo iskustva zato su mozda najbolji igraci
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
muminovic,skoro,zizovic,wagner,hadzic...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Beslija nije igrao jedno vrijeme zbog povreda i slicno ali ako se vrati u staru formu mislim da mu niko nece biti ni blizu. U belgijskog ligi je bio smatran za najbrzeg igraca a da ne bude u nasoj
- bistrikboy
- Kontakt:
Stilic 100k eura(klauzula)
Dialiba oko 200k eura
Jahic 50k eura
Muratovic 50k eura
Kamber 45k eura
ovo je samo par igraca koji su mi pali na pamet,a najvise para smo potrosili za kupovinu Sergeja Tice iz Kievskog Metalurga platili smo ga 170k dolara(2001 godina)...
Dialiba oko 200k eura
Jahic 50k eura
Muratovic 50k eura
Kamber 45k eura
ovo je samo par igraca koji su mi pali na pamet,a najvise para smo potrosili za kupovinu Sergeja Tice iz Kievskog Metalurga platili smo ga 170k dolara(2001 godina)...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jesi ti normalan sta ti je ermin zec nikad nije igrao u zelji bio pred potpisom i otisao u sibenik gdje mu je boljemone je napisao/la:za premale pare odlaze talenti odavde. Kolko je samo Željo mogao inkasirati na Štiliću, Džeki, Dialibi, Zecu....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice Mirze Mesica i njegovog odlaska iz Slobode u Nant,spominjala se cifra od cak nekih 2 miliona mislim tadasnjih DM,e sad koliko je tacno otislo Slobodi,a koliko menadzerima i ostalim ukljucenim,nebi znao,mada mislim da je to najveci transfer iz PL BiH..
dok sto se tice Saida Husejnovica i odlaska u Werder,Sloboda je dobila nekih 150-200.000 KM dok je ukupna vrijednost transfera procijenjena na nekih cini mi se oko 950.000 KM
dok sto se tice Saida Husejnovica i odlaska u Werder,Sloboda je dobila nekih 150-200.000 KM dok je ukupna vrijednost transfera procijenjena na nekih cini mi se oko 950.000 KM
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa u tome fazon da su potpisali sa njim kolko bi mogli zaraditi na njegovoj prodajitm 87 2 je napisao/la:jesi ti normalan sta ti je ermin zec nikad nije igrao u zelji bio pred potpisom i otisao u sibenik gdje mu je boljemone je napisao/la:za premale pare odlaze talenti odavde. Kolko je samo Željo mogao inkasirati na Štiliću, Džeki, Dialibi, Zecu....
- bistrikboy
- Kontakt:
Željo NIKADA nije imao ugovor sa Zecommone je napisao/la:pa u tome fazon da su potpisali sa njim kolko bi mogli zaraditi na njegovoj prodajitm 87 2 je napisao/la:jesi ti normalan sta ti je ermin zec nikad nije igrao u zelji bio pred potpisom i otisao u sibenik gdje mu je boljemone je napisao/la:za premale pare odlaze talenti odavde. Kolko je samo Željo mogao inkasirati na Štiliću, Džeki, Dialibi, Zecu....

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Šteta što talenti iz BiH odlaze za male pare a sada za njih veliki klubovi plaćaju 100 puta više. Recimo Džeko je otišao iz Želje za 150-200 hiljada eura. Danas za njega Mančester daje 15-20 milijona eura. Stvarno šteta. Naši klubovi su se mogli obogatiti od prodaje ovih igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Stone Island
- Kontakt:
Džeko je bio talašika kad je igrao u Želji...preporodio se u Češkoj tako da i nisu baš mogli uzeti velike pare na njemu ! Interesuje me za koliko je Hasagić otišao iz Želje,za koliko Vladavić ? Pa za koliko Merzić iz Veleža ?mone je napisao/la:za premale pare odlaze talenti odavde. Kolko je samo Željo mogao inkasirati na Štiliću, Džeki, Dialibi, Zecu....
Pa kad sve pogledaš majke mi,može biti da se radi o više nego što nam naši klubovi predoče...odakle njima za pravo da skrivaju te cifre,sve javne institucije i kolektivi moraju objaviti sve te cijene transfera sav njihov rad mora biti javnosti predočen,kako tako rade nije mi jasno...
zeca su pokusali zajebati,covjek dosao na grbavicu i ako je imao puno,puno boljih ponuda dogovorio se sa celnicima kluba da potpise ugovor na 2 godine,kada je dosao da potpise na ugovoru stajalo da ce biti vezan 4 godine uz klub
...covjek se zahvalio ljudima,spakovao kofere i otisao u sibenik gdje je na dobrom putu da igracina postane

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- bistrikboy
- Kontakt:
Vladavic otisao za 100k eura u Zilinu,od te sume je 5% pripalo Velezu,Hasagicu je istekao ugovor onog ljeta kad je otisao u Tursku
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pa da je potpisao ugovor na 2 godine, poslije 2 godine bi otisao kao Hasagic za 0 eura, kao i mnogi drugi...HARIS XXL je napisao/la:zeca su pokusali zajebati,covjek dosao na grbavicu i ako je imao puno,puno boljih ponuda dogovorio se sa celnicima kluba da potpise ugovor na 2 godine,kada je dosao da potpise na ugovoru stajalo da ce biti vezan 4 godine uz klub...covjek se zahvalio ljudima,spakovao kofere i otisao u sibenik gdje je na dobrom putu da igracina postane
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, mnon46, prijeratni mangup, Vanja8 i 43 gosta.