FK Mladost DK

shaman7
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la shaman7 » 26 nov 2019, 20:38

shaman7 je napisao/la:
28 avg 2019, 23:57
Posto ste mo bas simpatican klub, par vas zna da se javim uvijek lijepo na temu. Nekako mi nije pametan potez dovodjenke Ibre. Ne sto je los trener, Ibro je odlican, nego sto je u zadnke vrijeme otisao na zivcima, postao je dosta negativan, iako je pricao uvijek pozitivno u medijima cak i pretjerano. Zivio je snove s Velezom, sto nr znaci da nece s vama, ali se razocarao. Neke stvari i nisu za javnost, ali se istrosio ove 3 godine maksimalno. Uglavnom mac sa dvije ostrice. Moge biti za dlaku bolji, a moze i gori od Beganovica. Vama sretno svakako, simpaticna ekipa meni od kako ste se pojavili u prvoj ligi, uvijek pogledam prvo kako je Mladost igrala kad gledam rezultate
Nazalost

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 nov 2019, 20:51

L' Imperator je napisao/la:
26 nov 2019, 20:28
Izborom novog trenera ćemo odmah vidjeti kakve su ambicije kluba.

Lično bih volio da to bude Zlatan Nalić. Odlično je vodio Slobodu dok nisu upali u finansijske probleme.
Ne znam, ne bih tipovao ni na koga, jer ni u jednog od ovih koji kolaju kroz PL nemam neko veliko povjerenje. Mislim da novi trener na prvom mjestu mora imati obraz, karakter i autoritet, treba imati sposobnosti da od prosječnog igrača napravi iole prihvatljivog, kao i znanje kako posložiti ekipu od igrača s kojim raspolaže da može parirati svakoj postavci protivnika. Mora znati motivisati kako pojedinca tako i ekipu, da idu svaku na pobjedu, da ne padaju kada prime gol i sl. Malo je ovakvih trenera na našim prostorima, ali bez ovakvog ćemo opet ući u problem koji bi mogao biti koban.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 26 nov 2019, 21:59

Lično bih volio da to bude Zlatan Nalić. Odlično je vodio Slobodu dok nisu upali u finansijske probleme.
Novi trener je najvjerovatnije Slavko Petrovic..Ibro nije mogao napraviti pozitivnu atmosferu u svlacionici...j...ga zenicki klan. mislim da ovim potezom Musija ne odustaje...LP.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 nov 2019, 22:28

amar009 je napisao/la:
26 nov 2019, 21:59

Novi trener je najvjerovatnije Slavko Petrovic..Ibro nije mogao napraviti pozitivnu atmosferu u svlacionici...j...ga zenicki klan. mislim da ovim potezom Musija ne odustaje...LP.
Ma kakvo odustajanje.
Istrpit ih još dvije utakmice, a onda ko god da je pravio probleme, raščistiti odnose. Pod broj jedan, Isakovića sklonuti iz ekipe i više neće biti nikakvih klanova. Klub je najbitniji, u klubu ne bi smjelo biti nikakvih klanova ili pojedinaca koji konstantno prave problem i postavljaju svoje interese ispred interesa kluba. Ibro koliko god bio ok, ipak je Hiroša kao najboljeg pojedinca u klubu i koji jedini nešto može uraditi na sredini terena, zadnjih utakmica slao na tribine, radi samo njemu poznatih razloga. Osim Hiroša, tu je još nekoliko totalnih nelogičnosti koje je konstantno radio, tako da je opcija razlaza ipak najbolja.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 nov 2019, 22:47

amar009 je napisao/la:
26 nov 2019, 21:59

Njega sam priželjkivao još kad je Zildžović izabran, tako da.. :mrgreen: :cool:
#samoRudar #zauvijek

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 27 nov 2019, 00:09

Imate 2 igraca koji vam prodaju utakmice, jedan od njih je stoper. Toliko od mene ;)
Forzza Velez

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 00:13

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
27 nov 2019, 00:09
Imate 2 igraca koji vam prodaju utakmice, jedan od njih je stoper. Toliko od mene ;)
Pretpostavljamo ko je stoper, a ko bi mogao biti taj drugi? :hmmmmm:
#samoRudar #zauvijek

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 27 nov 2019, 00:16

27 nov 2019, 00:13
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
27 nov 2019, 00:09
Pretpostavljamo ko je stoper, a ko bi mogao biti taj drugi? :hmmmmm:
Stoper je kolovodja, pametnom je dovoljno samo snimke pogledati kakva su im kretanja u trenutku kada primate golove. Upoznat je i Ibro sa situacijom ali jbga, nema nekog posebnog izbora igraca, sta je tu je. Steta sto nije dobio priliku da sklopi ekipu na pauzi, moze fin posao napraviti kada nema pritiska medija kao sto je bio slucaj u Velezu.
Forzza Velez

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 nov 2019, 02:36

Zainteresovani ste za 3 igraca FKS (da ih dovedete na posudbu) da se pokusa spasiti sezona. Ipak o svemu ce odluciti novi sef.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 nov 2019, 04:05

belosevic28 je napisao/la:
27 nov 2019, 02:36
Zainteresovani ste za 3 igraca FKS (da ih dovedete na posudbu) da se pokusa spasiti sezona. Ipak o svemu ce odluciti novi sef.
Lijepo!

Je l' istina da bi novi šef mogao biti Slavko? :pray:
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 nov 2019, 07:25

27 nov 2019, 02:36
Guzina, Sisic i ko je treci. Kad je bila prica za Fanima bilo je Guzina, Sisic i Resic.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 nov 2019, 07:28

Ma ovo ako Musija ne organizuje nema tog trenera koji ce to uraditi. Ekipa je losa, atmosfera katastrofa da ne kazem toksicna.
Nece ni Petrovic nista sepcijalno napraviti ako ostanu ovi amateri i ako se nastavi sa gomilanjem igraca i pravljenjem rehabilitacijskog centra.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 27 nov 2019, 08:41

Boris Pavic, Zlatan Nalic ili Sampras.
Ja bih volio Pavica jer zna igrati na rezultat, od Čelika je bez igrača pravio ekipu. Mada su sva trojica slični treneri, možda jer su vodili uvijek ekipe u borbi za opstanak i igrali u tvrdo.

P. S. Tu sam cijelo vrijeme, samo sam toliko ogorčen da nemam snage ni za komentar ni za išta drugo. Ni na utakmice ne idem, ne mogu da gledam ovo.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 nov 2019, 11:06

Nisam za Pavica izuzev spašavanje Čelika onu polusezonu ništa posebno nije pokazao čak ni u Rudaru.

Vidjet ćemo ko ide ko odlazi.
Idealno bi bilo da Fanimo ostane, Guzina, Vedo, Arezina, neki spominju Nanu mada ne vidim ni njeg ni Arezinu kako mogu da se vrate.
Oba beka i jedan stoper.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 27 nov 2019, 11:06

Ma samo Mušija ovdje može posložiti stvari i u biti do njega je. Sa ovom ekipom teško da se može nešto napraviti. Mislim da je došlo vrijeme da se Zeničanima zahvali za sve što su uradili za klub i da se pošalju kući. Niko ne može biti iznad kluba. Po meni Hasić, Isaković, Beganović pa i Horić, a onda Atajić i svi oni silni mladi fudbaleri koji su na nekakvom platnom spisku a nigdje ih nema. Ma totalni remont ekipe. A ja bih rado sutnuo iz kluba i Bistrivodu (ako se on uopšte više išta pita u klubu).

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 27 nov 2019, 11:12

Velić, Horić, Begić, Fanimo, Bukvić za klupe i eventualno možda Vehab, Mušija, Hiroš, Hreljić i Hadžić. Ostalo što dalje odavde..

Amar124
Kontakt:

Post Postao/la Amar124 » 27 nov 2019, 12:10

hugoviana je napisao/la:
27 nov 2019, 11:12
Velić, Horić, Begić, Fanimo, Bukvić za klupe i eventualno možda Vehab, Mušija, Hiroš, Hreljić i Hadžić. Ostalo što dalje odavde..
Slazem se sa tobom ali mi malo nejasno za prvu 2 Vehaba i Mušiju malo su igrali ove sezone realno je da momci negdje idu gdje ce ih malo vise cijeniti jer mišljena sam da mogu igrati u ovoj ekipi bez problema.
Velica pod hitno zadrzat.
Ni ovaj novi-stari trener vam nije riješenje

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 nov 2019, 12:20

Sisic, Guzina, Mustafic.
Trener je navodno Zildzovic?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 27 nov 2019, 12:46

Amar124 je napisao/la:
27 nov 2019, 12:10
hugoviana je napisao/la:
27 nov 2019, 11:12
Slazem se sa tobom ali mi malo nejasno za prvu 2 Vehaba i Mušiju malo su igrali ove sezone realno je da momci negdje idu gdje ce ih malo vise cijeniti jer mišljena sam da mogu igrati u ovoj ekipi bez problema.
Velica pod hitno zadrzat.
Ni ovaj novi-stari trener vam nije riješenje
I ono što su igrali nikako me nisu oduševili. Vehab bi tu i tamo mogao u rotaciju - da ulazi s klupe ili kad je neko povrijeđen/suspendovan, dok je za Mušiju Premijer liga, barem za sada, prevelik zalogaj, mada eto mogao bi se ostaviti kao domaći igrač.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 nov 2019, 12:53

27 nov 2019, 12:20
Sisic, Guzina, Mustafic.
Trener je navodno Zildzovic?!
To bi bilo odlično. Mislim za Zildzovica ali sumnjam tek je preuzeo ove.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.