Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Zvezda se sramoti.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Et sad losi, a bez dva najbolja igraca Cuadrada i Higuaina vodimo.

Kad prije stigoše uputiti dva šuta

Btw. Dinamu je možda najbolje da Olma unovči u januaru odmah.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma jok, Dinamo moze i dalje otići daleko u EL. A Olmu cijena neće padati sigurno do ljeta ma šta god da se desi do kraja ove sezone. On je svoj kvalitet već pokazao, a na ljeto će vjerujem ponude samo pristizati, i od same evropske kreme. Ne bi me čudilo i da Pep krene po njega.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisu još osigurali ni prolazak u EL s obzirom na trenutno stanje. Usrali su motku u prošlom kolu sa Shakhtarom, džaba je.bodi123 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:24
Ma jok, Dinamo moze i dalje otići daleko u EL. A Olmu cijena neće padati sigurno do ljeta ma šta god da se desi do kraja ove sezone. On je svoj kvalitet već pokazao, a na ljeto će vjerujem ponude samo pristizati, i od same evropske kreme. Ne bi me čudilo i da Pep krene po njega.
Lewa show 15min

Vadi onog Jesusa Guardiola jbo te on.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
						- invincible1921
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:12Volil bi da Dinamo prodje al mislim da su pali psihicki nakon ovoga dok se atalanta digla...prije bi reko da ce osvojit 0 negl 4 boda u zadnje dvije

=\_1921_/=
Zivotom garantujem da bi naš Ahmetović bio korisniji od brazilskog debilčića. Lik evo za ovih 70 minuta bukvalno 3 puta loptu nije dotakao, neopisivo je koliko je beskoristan na terenu čak i pored igrača kakvi su KdB, Silva i Sterling. Ako povreda Aguera bude ozbiljnija, Liverpoolu već sad treba čestitat na tituli, a Ćelavi nek se okrene tempiranju forme za LP i februar.Derdiyok je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:26Nisu još osigurali ni prolazak u EL s obzirom na trenutno stanje. Usrali su motku u prošlom kolu sa Shakhtarom, džaba je.bodi123 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:24
Lewa show 15min
Vadi onog Jesusa Guardiola jbo te on.
Meni je los bio i tad ali i sadPogba je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:18Interesantno, npr. meni je Juve bio loš pod Allegriem, bez ikakvog sistema, sa čestim povlačenjem u svojih 16 i branjenje.
Ovo sto se sada pokušava je igra kroz posjed, više slobode, Dybala kao nov, Pjanic nikada bolji. Evo i včrs Atletico imao 100 pasova za 45 min, sabijen, kao i u prvoj. Svi timovi u grupi izdominirani. Jedino što se zamjera je forsiranje Samia i Matuidia i odatle "loša" igra. Ali to će doći na svoje ako se Ramiz spusti dolje ili Rabiot nešto pokaže i ako Cana počne mirisati. Ako ne možda u januaru nešto bude. Puno ovisi i od Coste, najmoćniji ofanzivac ekipe.
Bez poraza u svim takmičenjima, to ne možeš baš ako si loš.
Samo da je Runu skloniti, smeta.
 istina ne gledam juve cesto, sudim po ovome veceras.A mislim da vi previse očekujete od Ramseya, Rabiota a i Cana, po meni nijedan nije kalibar za Juve ali mozda grijesim, vidjecemo, znamo svi da Ramsey nekad upadne u onaj ludi mod kad izgleda ko Xavi i Iniesta
 istina ne gledam juve cesto, sudim po ovome veceras.A mislim da vi previse očekujete od Ramseya, Rabiota a i Cana, po meni nijedan nije kalibar za Juve ali mozda grijesim, vidjecemo, znamo svi da Ramsey nekad upadne u onaj ludi mod kad izgleda ko Xavi i Iniesta   zaboravio sam na Costu bas, vidjecemo kako ce to sa njim izgledati, da sam ja Sari trazio bi u januaru nekog kreativca u vezi, mislim da to najvise fali.
 zaboravio sam na Costu bas, vidjecemo kako ce to sa njim izgledati, da sam ja Sari trazio bi u januaru nekog kreativca u vezi, mislim da to najvise fali.- 
				jolicnikola
- Kontakt:
Evo nikad gori cigani primili petardu od Lewe i drugova, a opet su u igri za proljeće, kakav apsurd

Lewa prvi igrač uz Messija koji je postigao 4 gola u utakmici LP dva puta.

Varane  

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
- ElCartel11
- Kontakt:
Varane  

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
						a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Lewa srbima: za svaki poništen gol daćemo vam 4

Jel to uradio nešta u stilu kapitena Rame protiv Sociedada ?
Bog ti jadan hoće Sveci preokrenuti za pet minuta
Di Maria

Bog ti jadan hoće Sveci preokrenuti za pet minuta

Di Maria

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 26 nov 2019, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kurcoa pa od njega je bolji i Begović, dušu smijem dati, da nije Belgijanac branio bi u Fiorentini ili Celticu negdje.

Sto je zakuca  

Lewa zabio 738387356382829019111 gol ove sezone

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Aj Rejal

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
						Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod 1 gola je Varane kriv za sve, da nije dirao loptu ovaj bi je pokupio lagano.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:45Bolji je golman onaj Kostarikanac sto je bio u Realu ali nije dobar za marketinga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
						a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.