Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Nek' su ga otresli, uzdigne se a svako malo neko ga obruka.
Sačuvaj me svoje progresivnosti, ljubi te brat. :*
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jeste se ikad "satrali" bareći djevojku pred njenim momkom, a da niste ni znali?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kakva je ovo sapunica u Buljakovu? Napao ženu, komšiju, sestru od vlasnika auta.
Televisa presenta
Televisa presenta
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod mene u mahali, jedan starac, zaspao na stepenicama. Pokrili ga dekom dok se nismo razišli oko 5-6. Koja su to vremena bila, ti zemljotresi su makar zbližili ljude na jedan dan.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:39kod mene čitav komšiluk izašao pred zgrade, i sad stoje svi pričaju, a jedan dedo na prozor izađe i govori "uh **** ti boga ode ovo prema kaćunima"Marsal je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:25Prije par godina kad je bila serija onih zemljotresa u Zenici...e prvi koji je bio i najgori je baš jak bio... Ja u video klubu u pola 2 igro Calla sa svojom bagromi poslije zemljotresa izašli mi na ulicu, sve vani ba a ljeto bilo i stojim kraj neke trafike kad dođe lik i kae daj mi piva za 20 maraka dok ovo sve nije poravnalo
![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa to su jedine stvari koje nas u tim momentima i zbliže. Poplave, požari, zemljotresi.... Kad je prpa guzici nema balija, ustaša, četnik, šiptar.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Manchester City i Šahtar su odigrali meč bez pogodaka, a konačni rezultat je glasio 2:2. Pogodak za Građane je postigao Gundogan, a za goste iz Ukrajine Solomon.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/real- ... /191126167

https://www.klix.ba/sport/nogomet/real- ... /191126167
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Samo Allaha drug, završavam Call of Duty, kaki zemljotres
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad se sjetim mimologije
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- legenda reala
- Kontakt:
ulazite li u PL ove sezone, šta će sud odlučiti na kraju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Naravno da jes(u), doduše ne može se sve svaljivati na njega, ipak je to razrađena mreža botova dobro koordinirana:
Pa vidiš da se već šuti, ne priča o tome niko više. Ne mogu nam ništa.legenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2019, 00:40
ulazite li u PL ove sezone, šta će sud odlučiti na kraju![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.