sportski centar nismo jer nemamo ozbiljnog kluba ali grad sa najboljom sportskom infrastrukturom, to svakako.
zalosno je da uz sve ovo nemamo nijedan ozbiljan premijerligaski klub.
sportski centar nismo jer nemamo ozbiljnog kluba ali grad sa najboljom sportskom infrastrukturom, to svakako.
**** infrastrukturu kad nema zakona o sportu koji će omogućiti privatizaciju klubova.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑27 nov 2019, 01:24Niko u BiH nema ozbiljan sportski centar, klubovi u sve i jednom sportu su nam na amaterskom nivou u međunarodnim okvirima. Valjda ćemo sa poboljšanjem infrastrukture u narednom periodu napredovati u tom smislu, do tada suvišno je bezveze se svađati.![]()
Nemoj zaboravit i za uvlačenje u šupak braći Turcima.RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑27 nov 2019, 12:30Arena trenutno sluzi samo za kulturno-umjetnicke-seljacko-stranacke manifestacije.
Pa eto,kako je moguce da Hadzici dobiju 200 000 maraka od saveza, a Tusanj ni marku...ni marku ...A uradjeno je lijepih stvari, u zadnjih 10 god, digli su taj sjever, uradili pomocne terene, sve bez i marke pomoci.irfo je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:15https://www.klix.ba/sport/nogomet/u-sta ... /191128038
Pravi primjer kako lokalna zajednica treba podrzavati sportske kolektive
Sto je najomiljenija disciplina raspale sdaovske turkbalijske kockastoglave krezube stoke teleceg pogleda.... Zenica se na sportskom planu planski unistava to samo glup covjek ne vidiJonSnow je napisao/la: ↑27 nov 2019, 15:09Nemoj zaboravit i za uvlačenje u šupak braći Turcima.RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑27 nov 2019, 12:30Arena trenutno sluzi samo za kulturno-umjetnicke-seljacko-stranacke manifestacije.
Ima li neko podatak koliko je puta A reprezentacija u proteklim kvalifikacijama boravila u ovom centru, koliko B reprezentacija, i generalno ko koristi ovaj centar ?Predstavljen projekat proširenja Trening centra NFSBiH
https://sportsport.ba/fudbal/predstavlj ... bih/342721
“živio naš drugoligaš”irfo je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:15https://www.klix.ba/sport/nogomet/u-sta ... /191128038
Pravi primjer kako lokalna zajednica treba podrzavati sportske kolektive

Ne znam za A reprezentaciju, no mislim da treniraju nekada na njemu kada se utakmica igra u Zenici? Trening centar prvenstveno koriste mladje muske reprezentacije kao i sve kategorije zenske reprezentacije.Machak je napisao/la: ↑29 nov 2019, 15:35Ima li neko podatak koliko je puta A reprezentacija u proteklim kvalifikacijama boravila u ovom centru, koliko B reprezentacija, i generalno ko koristi ovaj centar ?Predstavljen projekat proširenja Trening centra NFSBiH
Cemu ovaj centar sluzi, ozbiljno pitam ne provociram nikoga zaista, nije mi jasno kakvo prosirenje je potrebno ?
Mislim da proširenje kapaciteta centra i nije baš neka dobra odluka, bolje bi bilo uložiti u teren recimo u TuzliAnelZ je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:01Ne znam za A reprezentaciju, no mislim da treniraju nekada na njemu kada se utakmica igra u Zenici? Trening centar prvenstveno koriste mladje muske reprezentacije kao i sve kategorije zenske reprezentacije.Machak je napisao/la: ↑29 nov 2019, 15:35Ima li neko podatak koliko je puta A reprezentacija u proteklim kvalifikacijama boravila u ovom centru, koliko B reprezentacija, i generalno ko koristi ovaj centar ?Predstavljen projekat proširenja Trening centra NFSBiH
Cemu ovaj centar sluzi, ozbiljno pitam ne provociram nikoga zaista, nije mi jasno kakvo prosirenje je potrebno ?
Negdje je bio tekst da je iskorištenost kapaciteta centra u 2019 bila 89%. Proširuju smještajni kapacitet da bi mogli gore organizovati razvojne turnire za mlađe selekcije. Sada se može smjestiit samo jedna ekipa. Očito su skontali da imaju računicu, dobro je da nisu forum konsultovali.lisander je napisao/la: ↑02 dec 2019, 08:32Mislim da proširenje kapaciteta centra i nije baš neka dobra odluka, bolje bi bilo uložiti u teren recimo u TuzliAnelZ je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:01Ne znam za A reprezentaciju, no mislim da treniraju nekada na njemu kada se utakmica igra u Zenici? Trening centar prvenstveno koriste mladje muske reprezentacije kao i sve kategorije zenske reprezentacije.Machak je napisao/la: ↑29 nov 2019, 15:35
Ima li neko podatak koliko je puta A reprezentacija u proteklim kvalifikacijama boravila u ovom centru, koliko B reprezentacija, i generalno ko koristi ovaj centar ?
Ma trening centar je odlican oko toga nema rasprave...Kao sto i kazete imas uslove za zenske selekcije, omladince, interno turnire, i td a povrh svega i za A selekciju.Varg je napisao/la: ↑02 dec 2019, 16:14naravno da imaju računicu kad vise ne moraju svako okupljanje za svaku selekciju da plaćaju hotel i rentaju teren za trening
trening centar je vrhunska stvar prvo ker izgleda ozbiljno, drugo jer se uz sve to svako malo selektiraju i okupljaju djeca sa razlicitih kantona, igraju turnire i slicno.. i dobro je sto dalje ulazu u njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.