Sta je 2 miliona puno za jedan ciklus kvalifikacija, koji traje 2 godine?Tili je napisao/la: ↑26 nov 2019, 19:25Cuj 2 miliona na trenera - selektora gdje ti zivisJavierBosnia je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:40Savez da je pametan uloziti 2 miliona u trenera, a dobiti 20 za plasman i ostalo. Al jok ako moze kako sa sicom da se sta napravi, pa ako sta ubodemo dobro i jest![]()
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
24 mjesecaJavierBosnia je napisao/la: ↑26 nov 2019, 19:47Sta je 2 miliona puno za jedan ciklus kvalifikacija, koji traje 2 godine?Tili je napisao/la: ↑26 nov 2019, 19:25Cuj 2 miliona na trenera - selektora gdje ti zivisJavierBosnia je napisao/la: ↑26 nov 2019, 16:40Savez da je pametan uloziti 2 miliona u trenera, a dobiti 20 za plasman i ostalo. Al jok ako moze kako sa sicom da se sta napravi, pa ako sta ubodemo dobro i jest![]()

Bolje im je da ulazu u mlade rep. BiH u stadion nacionalni
- JavierBosnia
- Kontakt:
E pa onda imaj najlosijeg selektora, mizernu placu za danasnje vrijeme, propustaj prvenstva jer neces da ulozis, a htio bi da dobijes.
Dok ti jedna vrlo dobra generacija prolazi i prolazi..
Magath
*čisto da ne prođe stranica bez njeg
*čisto da ne prođe stranica bez njeg
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zlatan Nalic kao skaut. da

Ma koja generacija... dva i po igraca od neke generacije ostala pa nece kola nosati dva tri igraca za rijec generacijaJavierBosnia je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:10E pa onda imaj najlosijeg selektora, mizernu placu za danasnje vrijeme, propustaj prvenstva jer neces da ulozis, a htio bi da dobijes.

Iako veze nema a nisu ni ovi imali prije njega ako se bi birao strucnjaka na srecu da ovo izvoza stavio bi Sergeja neka nas povede

- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje sam ja spomenuo eure? Nismo u EU, imamo svoju valutu. Mislio sam na KM + sigurno neki bonus obecati za plasman ako ce to doprinjeti kvalitetnijem izboru selektora. I ta cifra je mizerna za danasnje uslove
Dobri selektori kostaju. Pogledaj svaku reprezentaciju, svi imaju selektora koji je kvalitetan. Mi bi jeftino, pa ako potrefimo, potrefimo. Isti mentalitet ko kad ti dodje majstor da postavlja plocice ili parket u stanu, samo da je jeftino, a trosak veci tek kad skontas koliki ti je zijan napravio. Bez investiranja, nemozes puno ni ocekivati. Jedino je Blazevic bio ozbiljan a da nije puno kostao. Plati dobrog trenera, digni ozbiljnost oko svega, i trazi neke rezultate. Magath je samo jedna opcija, spominjao sam ranije npr Mortena Olsena koji ne spada u top skupe trenere, ali ima dosta dosta dobre rezultate iza sebe. Grci nasli onog, po meni nepoznatog Holandjanina, i samo tako nas je pojeo.Tili je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:21Ma koja generacija... dva i po igraca od neke generacije ostala pa nece kola nosati dva tri igraca za rijec generacijaJavierBosnia je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:10E pa onda imaj najlosijeg selektora, mizernu placu za danasnje vrijeme, propustaj prvenstva jer neces da ulozis, a htio bi da dobijes.
Dok ti jedna vrlo dobra generacija prolazi i prolazi..bolje se ne razbacivati uostalom kad nemas scim ces
cuj 2 milll ojra za selektora. Nama treba ubleha koja ce imati srece sa ovim igracima ne mora biti strucan i tu smo uboli sa ovom tzv generacijom.. nemi ce reci podaj Magatu 2 mill
na kafu mu podaj bonus ako nas odvede.fakat niste dobri.
Iako veze nema a nisu ni ovi imali prije njega ako se bi birao strucnjaka na srecu da ovo izvoza stavio bi Sergeja neka nas povedeako zakaze i snjim jjbh barem se pokusalo a nebi bilo ni sica 300 000 ojra je fina para za ne rad selektora pa da je Guardiola za levate ako me kontas posla plaho ko selektor nema tako daj podaj na kafu bonus i 2 mill
![]()
Kakve bolan plocice majstoru keramike .. kakva su to poredjenja..ako vec to spominjes mozes li reci date ne moze zajebati keramicar skup ako su zidovi krivi a svako ima izgovor tako i selektor od 2 mill i onaj od 300 000 ojra ali je sica za nas 300 000 ojra jesmo se okurazili.Tristan10 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:29Dobri selektori kostaju. Pogledaj svaku reprezentaciju, svi imaju selektora koji je kvalitetan. Mi bi jeftino, pa ako potrefimo, potrefimo. Isti mentalitet ko kad ti dodje majstor da postavlja plocice ili parket u stanu, samo da je jeftino, a trosak veci tek kad skontas koliki ti je zijan napravio. Bez investiranja, nemozes puno ni ocekivati. Jedino je Blazevic bio ozbiljan a da nije puno kostao. Plati dobrog trenera, digni ozbiljnost oko svega, i trazi neke rezultate. Magath je samo jedna opcija, spominjao sam ranije npr Mortena Olsena koji ne spada u top skupe trenere, ali ima dosta dosta dobre rezultate iza sebe.Tili je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:21Ma koja generacija... dva i po igraca od neke generacije ostala pa nece kola nosati dva tri igraca za rijec generacijaJavierBosnia je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:10E pa onda imaj najlosijeg selektora, mizernu placu za danasnje vrijeme, propustaj prvenstva jer neces da ulozis, a htio bi da dobijes.
Dok ti jedna vrlo dobra generacija prolazi i prolazi..bolje se ne razbacivati uostalom kad nemas scim ces
cuj 2 milll ojra za selektora. Nama treba ubleha koja ce imati srece sa ovim igracima ne mora biti strucan i tu smo uboli sa ovom tzv generacijom.. nemi ce reci podaj Magatu 2 mill
Iako veze nema a nisu ni ovi imali prije njega ako se bi birao strucnjaka na srecu da ovo izvoza stavio bi Sergeja neka nas povedeako zakaze i snjim jjbh barem se pokusalo a nebi bilo ni sica 300 000 ojra je fina para za ne rad selektora pa da je Guardiola za levate ako me kontas posla plaho ko selektor nema tako daj podaj na kafu bonus i 2 mill
![]()
Morten Olsen je did predsmrt imamo Cirkana ako cemo dida a jeftiniji a generacija nam je dva i po igraca da se zna.
Covjek ima 70 godina, a Blazevic 85. Velika razlika. Ako oni ne mogu, sto ne naci nekog Holandjanina ko Grci. Ne mora biti poznat, ili nekog Sveda. Sto uvjek mora da bude neki domaci AS, ili regionalna zvijezda. Ko da se kod nas fudbal izmislio. Imamo solidnu reprezentaciju koja moze da izbori Evropsko Prvenstvo, gdje je dobit 9 mio eura. Pa ti racunaj. Kad bi svaka reprezentacija kukala kako nema 11 top igraca, onda se nebi niko kvalifikovao.Tili je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:36Kakve bolan plocice majstoru keramike .. kakva su to poredjenja..ako vec to spominjes mozes li reci date ne moze zajebati keramicar skup ako su zidovi krivi a svako ima izgovor tako i selektor od 2 mill i onaj od 300 000 ojra ali je sica za nas 300 000 ojra jesmo se okurazili.Tristan10 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:29Dobri selektori kostaju. Pogledaj svaku reprezentaciju, svi imaju selektora koji je kvalitetan. Mi bi jeftino, pa ako potrefimo, potrefimo. Isti mentalitet ko kad ti dodje majstor da postavlja plocice ili parket u stanu, samo da je jeftino, a trosak veci tek kad skontas koliki ti je zijan napravio. Bez investiranja, nemozes puno ni ocekivati. Jedino je Blazevic bio ozbiljan a da nije puno kostao. Plati dobrog trenera, digni ozbiljnost oko svega, i trazi neke rezultate. Magath je samo jedna opcija, spominjao sam ranije npr Mortena Olsena koji ne spada u top skupe trenere, ali ima dosta dosta dobre rezultate iza sebe.Tili je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:21
Ma koja generacija... dva i po igraca od neke generacije ostala pa nece kola nosati dva tri igraca za rijec generacijabolje se ne razbacivati uostalom kad nemas scim ces
![]()
Morten Olsen je did predsmrt imamo Cirkana ako cemo dida a jeftiniji a generacija nam je dva i po igraca da se zna.
Mozda ima 85 ali je vitalniji i zna nas onako na prvu ovog dida nebi niko skonto hem je senilan i zadrt nebi ti to proslo kod bosnje moj pasha
Kako god znas da od te cifre nema nista.JavierBosnia je napisao/la: ↑26 nov 2019, 20:29Gdje sam ja spomenuo eure? Nismo u EU, imamo svoju valutu. Mislio sam na KM + sigurno neki bonus obecati za plasman ako ce to doprinjeti kvalitetnijem izboru selektora. I ta cifra je mizerna za danasnje uslove
Hajde da se vratimo u stvarnost imamo baraz kod kuce

I uvjek kad me pokusavaju da uvale u tu zamku ja se samo sjetim.
Pukki uvalio nam tuki.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Samo kod nas se govori da imamo 2-3 igraca. Tolike su neznalice nasi strucnjaci. Ne, imamo 11 igraca, fudbal je kolektiv. A mi sa ovim trenutnim amaterom nemamo kolektiv.
https://www.transfermarkt.com/marcello- ... rainer/525 moja želja! Neki dan dao ostavku na mjestu selektora Kine: uz izjavu da mu nije vise do para, da je zaradio dovoljno, i da ga je stid da im vise uzima pare. Bilo bi barem dobro uzeti ga u obzir, mozda ga privuce sportski motiv.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ko (ne) bi trebao voditi reprezentaciju BiH u formi podcasta
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... tanje-vol1
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... tanje-vol1
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Arnelv52, IgmanskiVukovi, jasmin10 i 11 gostiju.