King

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ko moze ozbiljan Nalica gurati? Da je covjek nesto napravio u Svedskoj rekao bih stvarno, super, ovaj covjek je npr izborio EL sa nekim Svedskim timom ili slicno. Onda bih ga i ja vjerovatno podrzao. Ali on je daleko daleko od tih rezultata, vodio neke amatere po 4. diviziji. Da obavlja posao koji je obavljao za Svedski Fudbalski Savez, kao koordinator, i da prati nase talente sirom Evrope, to bi imalo dosta smisla, ali nista vise od toga.emir79 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 12:25Opcija vam je Nalic, kojeg ogromno gura jedna navijacka skupina.
Pa ako zelite ovog demagoga koji se pogubio u Premijer ligi onda bujrum. Bez razmisljanja i bilokakve dileme mi je Susic ako ce ovaj tulipan se gurati. Da ne govorim da su za Nalica i Husref i Amar doktori nauka.
Eto pa birajte i dobro razmislite.
Usput, neka neko i anketu postavi.
Ide bih do eura nema govora
Nalić je možda bolji trener od Sušića i Baždarevića ali njemu je puno teže dobiti angažman bilo gdje jer nije bio ozbiljan fudbaler dok će za legendu PSG i bivšeg igrača Reala i Barcelone uvijek biti mjesta u Africi, Aziji i lošim klubovima u Turskoj i Francuskoj. Prosinečki je po trenerskim kvalitetama nivo da vodi Podgrmeč ali i kao trener će zaraditi milione samo jer je on Veliki Žuti.Tristan10 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 12:47Ko moze ozbiljan Nalica gurati? Da je covjek nesto napravio u Svedskoj rekao bih stvarno, super, ovaj covjek je npr izborio EL sa nekim Svedskim timom ili slicno. Onda bih ga i ja vjerovatno podrzao. Ali on je daleko daleko od tih rezultata, vodio neke amatere po 4. diviziji. Da obavlja posao koji je obavljao za Svedski Fudbalski Savez, kao koordinator, i da prati nase talente sirom Evrope, to bi imalo dosta smisla, ali nista vise od toga.
Mislim da bi reprezentacija BiH trebala da ima bolje opcije od Nalica, koji je trenirao neke Makedonce u 4. diviziji u Svedskoj. Sad prelazi na diskusiju ko je manje los, sto nije nikako konstruktivno. Da smo mi ozbiljni Nalic se ne bi nikako trebao ni spominjati za funkciju selektora. Za druge funkcije koje sam naveo sigurno da, ali za vise ne.Drape je napisao/la: ↑27 nov 2019, 12:58Nalić je možda bolji trener od Sušića i Baždarevića ali njemu je puno teže dobiti angažman bilo gdje jer nije bio ozbiljan fudbaler dok će za legendu PSG i bivšeg igrača Reala i Barcelone uvijek biti mjesta u Africi, Aziji i lošim klubovima u Turskoj i Francuskoj. Prosinečki je po trenerskim kvalitetama nivo da vodi Podgrmeč ali i kao trener će zaraditi milione samo jer je on Veliki Žuti.Tristan10 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 12:47Ko moze ozbiljan Nalica gurati? Da je covjek nesto napravio u Svedskoj rekao bih stvarno, super, ovaj covjek je npr izborio EL sa nekim Svedskim timom ili slicno. Onda bih ga i ja vjerovatno podrzao. Ali on je daleko daleko od tih rezultata, vodio neke amatere po 4. diviziji. Da obavlja posao koji je obavljao za Svedski Fudbalski Savez, kao koordinator, i da prati nase talente sirom Evrope, to bi imalo dosta smisla, ali nista vise od toga.