Nalicu je Senad Bundoglavi odredjivao sastav i ko ce da mu igra, a kamoli da to nece uraditi ovakav menadzerski lobi? Nalic je gospodin i sve to stoji, dobar strucnjak, ali ce raditi sta god mu drugi kazu samo da ostane na poziciji

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nalicu je Senad Bundoglavi odredjivao sastav i ko ce da mu igra, a kamoli da to nece uraditi ovakav menadzerski lobi? Nalic je gospodin i sve to stoji, dobar strucnjak, ali ce raditi sta god mu drugi kazu samo da ostane na poziciji
Pape i njegova magija bez beka protiv Nigerije, forsiranje nećaka i katastrofalni rezultati u sljedećim kvalifikacijama su više nego jasan pokazatelj zašto papetu NE, pa od nejga je i ćuran bolje vodio tim ! Pravi trener bi s onom našom generacijom igrao 1/4 finala SP uz malo sreće !Dzemail15 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:02Ne razumijem vas koji ste protiv Sušića?? Pa iza svakog trenera ostaje tim, koji će naslijediti drugi trener( u tom slučaju Ćiro) . Naravno da će Sušić ostati kao naš najbolji trener, upravo zbog sp-a. Pa zar smo isli na još velikih takmičenja?? Pa je li nas jos ko odveo?? Nije, a sad pričati nekakve nebuloze, nema smisla. Žao mi je zbog Prosinečkog. Moglo se bolje, istina. Mislim da bi angažovanje nekog stranog stručnjaka bi dobar potez, mada treba odriješiti kesu, gdje i nismo bas... Nikako ne bi odgovarao Nalić, Osim, i tii... Selam.
taj mit je davno srušen!!JonSnow je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:09Ja bi sad volio do dođe Sušić, da se konačno sruši mit o tom trenerskom magu.Dzemail15 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:02Ne razumijem vas koji ste protiv Sušića?? Pa iza svakog trenera ostaje tim, koji će naslijediti drugi trener( u tom slučaju Ćiro) . Naravno da će Sušić ostati kao naš najbolji trener, upravo zbog sp-a. Pa zar smo isli na još velikih takmičenja?? Pa je li nas jos ko odveo?? Nije, a sad pričati nekakve nebuloze, nema smisla. Žao mi je zbog Prosinečkog. Moglo se bolje, istina. Mislim da bi angažovanje nekog stranog stručnjaka bi dobar potez, mada treba odriješiti kesu, gdje i nismo bas... Nikako ne bi odgovarao Nalić, Osim, i tii... Selam.
Da im uzima pare na pokeru kad su okupljanja?xavi26 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:36taj mit je davno srušen!!JonSnow je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:09Ja bi sad volio do dođe Sušić, da se konačno sruši mit o tom trenerskom magu.Dzemail15 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:02Ne razumijem vas koji ste protiv Sušića?? Pa iza svakog trenera ostaje tim, koji će naslijediti drugi trener( u tom slučaju Ćiro) . Naravno da će Sušić ostati kao naš najbolji trener, upravo zbog sp-a. Pa zar smo isli na još velikih takmičenja?? Pa je li nas jos ko odveo?? Nije, a sad pričati nekakve nebuloze, nema smisla. Žao mi je zbog Prosinečkog. Moglo se bolje, istina. Mislim da bi angažovanje nekog stranog stručnjaka bi dobar potez, mada treba odriješiti kesu, gdje i nismo bas... Nikako ne bi odgovarao Nalić, Osim, i tii... Selam.
Sergej Barbarez - sada ili nikada!
Lista naših trenera u inostranstvuirfo je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:20Pa u pravu si da nemamo izbora, ali stvarno je vise nepotrebno Kodru imati u bilo kakvim opcijama.Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 nov 2019, 13:15
Ne navijam na Kodru,ali pitao sam te sta su drugi napravili...Veliko nista...To ti je dokaz da mi nemamo neki izbor domacih trenera uopste koji bi mogli nesto napraviti,neku razliku na reprzentativnom nivou.
Nije sve ni u parama,postoje sigurno treneri u svijetu sa renomeom koji bi rado odveli repku na euro,radi vlastite satisfakcije bili selektor zvijezdama poput Pjanica,Dzeke,Kolasinca,Begovica i td.....Ali je savez truho i nijedan normalan nece da mu neko diriguje sta i kako ce raditi.
Husref, Amar ili Vinko trebaju biti opcije jer su jedini postigli nesto kao treneri
U ove dvije utakmice nama ne treba vrhunski strucnjak nego vrhunski motivator sto Ciro sigurno jeste.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:47Kakav bolan Ćiro čovjek ima 110 godina. Uostalom ne bavi se već par godina trenersku poslom. Nema se smisla vraćati na prošle selektore i stara imena. Treba nam nešto novo.
Protiv Nigerije izgubili smo jednom greskom i ispadanjem odbrane...Pa nismo gola dali,i pored te superstsr 1/4 svjetskog generacije, nismo gol postigli toj "raspaloj "Nigeriji....O kakvom 1/4 pricamo mi....samoOlimpick je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:34Pape i njegova magija bez beka protiv Nigerije, forsiranje nećaka i katastrofalni rezultati u sljedećim kvalifikacijama su više nego jasan pokazatelj zašto papetu NE, pa od nejga je i ćuran bolje vodio tim ! Pravi trener bi s onom našom generacijom igrao 1/4 finala SP uz malo sreće !Dzemail15 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 14:02Ne razumijem vas koji ste protiv Sušića?? Pa iza svakog trenera ostaje tim, koji će naslijediti drugi trener( u tom slučaju Ćiro) . Naravno da će Sušić ostati kao naš najbolji trener, upravo zbog sp-a. Pa zar smo isli na još velikih takmičenja?? Pa je li nas jos ko odveo?? Nije, a sad pričati nekakve nebuloze, nema smisla. Žao mi je zbog Prosinečkog. Moglo se bolje, istina. Mislim da bi angažovanje nekog stranog stručnjaka bi dobar potez, mada treba odriješiti kesu, gdje i nismo bas... Nikako ne bi odgovarao Nalić, Osim, i tii... Selam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.