FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 27 nov 2019, 14:35

Laznjak je napisao/la:
27 nov 2019, 14:29
3800 su dobili, toliko o nasima.
J. ebo njih, hajmo se mi sobom pozabaviti, vidim dosta ljudi koji nisu na sjeveru dugo najavljuje da ce u subotu biti na sjeveru, treba svako od nas pokusati navuci sto vise raje, da svi ko jedan nosimo ekipu do pobjede!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 15:03

Pa i treba da im daju 3800 ili vise. Nas stadion je 3 puta veci od njihovog i normalno je da im damo 3 puta vise ulaznica. Najbolje bi bilo da im se da cijeli jug, da derbi bar malo lici na derbi. Na terenu se ionako nece imati sta vidjeti. Imamo (za ovu ligu) solidne ekipe i oni i mi, ali nemamo strucnjake koji to znaju iskoristiti; mi imamo neznalicu na klupi koji je rasturio svlacionicu i nema pojma kako motivisati igrace i postaviti ih na terenu, a oni imaju kriminalca kojem je jedina taktika kupiti sudije i tako na silu doci do bod(ova). Takve ''legende'' unistavaju i ovo malo fudbala sto nam je ostalo i tjeraju raju sa stadiona. Ako ima dovoljno budala da napune tribine, neka dodju.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 27 nov 2019, 15:06

E ako je istina to za karte,onda je to velika sramota uprave, nije problem ni da im se da 10 hiljada karti i da derby bude derby,Al kad oni nama daju onako smjesan broj karti onda im treba vratit istom mjerom,ne mogu da vjerujem sta ovi nasi rade trebali su im i istok i zapad dati,upravo stidi se zbog ovog poteza ako su tacne informacije za karte.
PS. Sljedeci derbi na grbavici treba uprava da porazgovara sa mupom jer evo vidim oni mogu uzeti po 5 karti sa licnom a mi nismo mogli i nece morati uci 3 sata prije utakmice kao sto smo mi morali.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 nov 2019, 15:07

Pricas o dva najtrofejnija trenera u ligi. Da nisam u toku svasta bi pomislio
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 15:09

Laznjak je napisao/la:
27 nov 2019, 15:07
I o zadnjoj ligi u europi, tj jednoj od najslabijih na svijetu. Ovaj nas derbi je nekad bio u top 10 svjetskih derbija. Sad je sprdnja. O tome ti pricam.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 nov 2019, 15:20

bezKORISNIK je napisao/la:
27 nov 2019, 15:09
Laznjak je napisao/la:
I o zadnjoj ligi u europi, tj jednoj od najslabijih na svijetu. Ovaj nas derbi je nekad bio u top 10 svjetskih derbija. Sad je sprdnja. O tome ti pricam.
Jeste braca, uprave debilne su ga na to dovele i savez kojeg boli q za nasu ligu, daj da repka igra i da se tu pare vrte. Klubove samo sakate kaznama.
Retardirane uprave klubova koje boli q za navijace. Otjeralo dosta raje. evo npr gostovanja. Odes u Tuzlu udjes u 30oj minuti izadjes u 80 oj. Da klubovi vode brigu o navijacima rekli bi, necemo izaci na teren dok nasi navijaci ne udju. Kasnit ce tekma pola sata. u 80oj kad ih budu izbacivali, prekines mec i tako svaka ekipa. Svih 12 ekipa uvezu se u tom jednom, da se zastite navijaci. Pa bi vidio napredak u broju navijaca.
Gledam Grobare i njihovu muriju, 3 grupe grobara prate na gostovanja, a na derbiju o 4 grupa vode racuna. Nesposobnost u svim sverama.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Combattente
Kontakt:

Post Postao/la Combattente » 27 nov 2019, 15:36

Sve je počelo, mislim na derbi, sa seljačkom pričom o kafani i bahaćenju. Ovo kasnije je samo nastavak. Ni kod nas nisu same kravate sjedile u upravi, ali kakvih kod njih seljaka ima pa to je za nepovjerovati. Kada sam im gledao skupštinu, nisam mogao vjerovati da nema niti jedan obrazovan i stabilan član, koji će pričati bez seljačkih upadica i nadmenosti. Još nas ciganima nazvaše. Mislim, boli me briga šta oni kažu, ali neka budu koliko-toliko pristojni, ipak su na skupštini kluba, koji im se u tom trenutku samo što nije ugasio, a oni o nama raspravljali.

A za globalni problem navijača kriva je nesposobna i lijena murija. Njima je smrt utakmica, jer ih tada dignu sa slobodnog dana pa se iživljavaju na navijačima. Krivi su i klubovi što ne stanu u zaštiti svojih navijača. Sve se o može lijepo dogovoriti, ako se sjedne sa upravom suprotnog kluba, MUP-om, Savezom.
𝕵𝖀𝖁𝕰 𝕯𝕬𝕴 𝕹𝕺𝕹 𝕸𝕺𝕷𝕷𝕬𝕽𝕰 𝕸𝕬𝕴!

Serie A ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Coppa Italia ★★★★★★★★★★★★★★
Supercoppa Italiana ★★★★★★★★★
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★

𝕾𝖎𝖆𝖒𝖔 𝖑'𝕬𝖗𝖒𝖆𝖙𝖆 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖔𝖓𝖊𝖗𝖆
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 15:37

Laznjak je napisao/la:
27 nov 2019, 15:20
Laznjak je napisao/la:
Jeste braca,1- uprave debilne su ga na to dovele i 2-savez kojeg boli q za nasu ligu, daj da repka igra i da se tu pare vrte. Klubove samo sakate kaznama.
Retardirane uprave klubova koje boli q za navijace. Otjeralo dosta raje. evo npr 3-gostovanja. Odes u Tuzlu udjes u 30oj minuti izadjes u 80 oj. Da klubovi vode brigu o navijacima rekli bi, necemo izaci na teren dok nasi navijaci ne udju. Kasnit ce tekma pola sata. u 80oj kad ih budu izbacivali, prekines mec i tako svaka ekipa. Svih 12 ekipa uvezu se u tom jednom, da se zastite navijaci. Pa bi vidio napredak u broju navijaca.
Gledam Grobare i njihovu muriju, 3 grupe grobara prate na gostovanja, a na derbiju o 4 grupa vode racuna. Nesposobnost u svim sverama.
1- Slazem se, ali isto tako neke uprave su npr spasile nas klub od gasenja pa ih i dalje pljujemo, sadasnja uprava dobija prijetnje od narkomana i radi ''pod rucnom'' itd....
2- Taj savez je ''normalizovala'' osoba koja je osudjena za namjestanje i prodaju utakmica. Treba li bilo sta drugo dodati o savezu?
3- To je nesto sasvim drugo i slazem se da klubovi trebaju poraditi na tome.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 27 nov 2019, 15:54

27 nov 2019, 15:37
Laznjak je napisao/la:
27 nov 2019, 15:20

Jeste braca,1- uprave debilne su ga na to dovele i 2-savez kojeg boli q za nasu ligu, daj da repka igra i da se tu pare vrte. Klubove samo sakate kaznama.
Retardirane uprave klubova koje boli q za navijace. Otjeralo dosta raje. evo npr 3-gostovanja. Odes u Tuzlu udjes u 30oj minuti izadjes u 80 oj. Da klubovi vode brigu o navijacima rekli bi, necemo izaci na teren dok nasi navijaci ne udju. Kasnit ce tekma pola sata. u 80oj kad ih budu izbacivali, prekines mec i tako svaka ekipa. Svih 12 ekipa uvezu se u tom jednom, da se zastite navijaci. Pa bi vidio napredak u broju navijaca.
1- Slazem se, ali isto tako neke uprave su npr spasile nas klub od gasenja pa ih i dalje pljujemo, sadasnja uprava dobija prijetnje od narkomana i radi ''pod rucnom'' itd....
2- Taj savez je ''normalizovala'' osoba koja je osudjena za namjestanje i prodaju utakmica. Treba li bilo sta drugo dodati o savezu?
3- To je nesto sasvim drugo i slazem se da klubovi trebaju poraditi na tome.
Kakva si ti neznalica yebo ti narkomani pleme ..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 nov 2019, 15:57

Zrinjski promjeni trenera, uložiše najviše poslije rata kako kažu, dobro krenuše i izgubiše kompas, kiksevi i katastrofalna igra, promjeniše još jednog trenera i još više izgubiše kompas što pokazuje i izjava trenera koji govori kako su otišli u BL po bod i uspjeli su u tome i to u trenutku kada se nalaze predaleko od titule a daleko i od mjesta koje vodi u evropu.

#samokažem
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 nov 2019, 16:03

Laznjak je napisao/la:
Ma realno, ovo oko karata je glupirnje s obje strane, uništava se derbi i jedina prilika da se koliko-toliko popune tribine. Čitv svoj život kako pratim FKS, Manijaci su bili na čitavom jugu i na zapadu do svečane lože.

Mi smo na Grbavici imali Zdenku i istoka dio dok Biščević nije pogođen kamenom u glavu.

Nerealno je očekivati da od njihovih 11k dobijemo 4, stadion nema te kapacitete, oni imaju prodane sezonske za sjever... Niti je realno da nama na 700 mjesta daju 1500 karata, pitanje je vremena bilo kad će se neki stambeno i pogibija desiti, dobro je pa nije.

Treba svi da se zapitamo šta će nam tanpon zone, nije II svjetski rat, pogledajmo malo normalne lige, gdje navijači zajedno haman sjede po tribinama.

Primitivizam bi trebao biti prevaziđen.

Baš me zanima sutr da mi napravimo stadion kapaciteta 12 k i da je jug jedini pokriven, koliko bi im mi karata dali.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 27 nov 2019, 16:06, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 16:05

ma neće ih ni 3 milje doći, ali eto nek su im usta začepili nek ne kmeče više...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 nov 2019, 16:13

Šta bi od onih dresova što su posebno napravili u čast pobjede protiv najvećeg bosanskog kluba?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 27 nov 2019, 16:18

Drugovi idemo mi da nas bude barem 15k, pusti njih i taj pišljivi dio od 3800 daj da mi napunimo sjever 7000 da se ne cuju da su dosli... To je primarni cilj zato SVI NA SJEVER!!!! :salut:
12. igrač kluba iz Titove 38b

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 27 nov 2019, 16:22

Hztesanj je napisao/la:
27 nov 2019, 16:18
Drugovi idemo mi da nas bude barem 15k, pusti njih i taj pišljivi dio od 3800 daj da mi napunimo sjever 7000 da se ne cuju da su dosli... To je primarni cilj zato SVI NA SJEVER!!!! :salut:
Ma nema sanse bruda, kad ga nismo protiv celtica, necemo za dugo..puno raje je otislo a i puno ih je otislo u "penziju"..tako da kad bi bile 4milje na sjeveru ja bi bio prezadovoljan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 nov 2019, 16:34

Sjever - 2K
Istok - 4K
Zapad - 4K
Jug - 3K

Ovo bi bilo iznad mojih očekivanja ali eto, volio bi ovako da bude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 nov 2019, 16:45

Stroj1946 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:32
Laznjak je napisao/la:
$£€.... Šta očekuješ od uhljupa koji nemaju obraza i od one khurave u klubu
Ne treba nas brinuti njihovih 3800 ulaznica, nego broj nasih navijaca, koji ce doci na utakmicu.

Combattente
Kontakt:

Post Postao/la Combattente » 27 nov 2019, 16:48

Doći će nas 10-11 hiljada, samo je pitanje kako ćemo se rasporediti.
𝕵𝖀𝖁𝕰 𝕯𝕬𝕴 𝕹𝕺𝕹 𝕸𝕺𝕷𝕷𝕬𝕽𝕰 𝕸𝕬𝕴!

Serie A ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Coppa Italia ★★★★★★★★★★★★★★
Supercoppa Italiana ★★★★★★★★★
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★

𝕾𝖎𝖆𝖒𝖔 𝖑'𝕬𝖗𝖒𝖆𝖙𝖆 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖔𝖓𝖊𝖗𝖆
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 16:50

boli me k. sam da budem života mi, samo 3 bobe :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 27 nov 2019, 17:00

**** treba zvat raju svi u grupama, nas podruznica ce dosta doci podrska u subotu je bitnija od podrske protiv Celtica realno... I svi po karte, SJEVER FOREVER :clap: :clap:
12. igrač kluba iz Titove 38b

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, Google [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, rimljanin90, senad82, Vanja8 i 43 gosta.