Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DembaBa21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DembaBa21 » 27 nov 2019, 14:20

Zagor je napisao/la:
27 nov 2019, 12:49
Jbt koliko sam neugodnosti imao u subotu..zaustavljalo nas par osoba poslije meca Vel-Sar posto smo izdvojeno dosli od glavne grupe i govore nam da se ne brinemo za titulu sa ovakvim sudijama, pomogo nam sudija itd itd.. Komentari na nivou 2.lige federacije.. Ja i drug kontamo mozda smo ih zakinuli..kad smo vidili zbog cega se bune smijesno mi bjese.. I da nakon par dana jos su uvjereni u to sto govore.. Drag mi Velez i RA, ali kako se su digli zbog cistih situacija to ne mogu da shvatim.. Opet kazem Sar se ne sviraju sigurno jedno 3 penala ove sezone gdje bi sad barem imali 6 bodova prednosti barem..al ne bunimo se toliko..
Mislim da smo vise neugodnosti mi imali na kosevu 2011 kad je DOBAR DIO istocne tribine skandirao Zapadni Mostar,Zrinjski itd.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 nov 2019, 14:21

Ajde opet da vam pojasnim. Proizvodnja igraca nema veze sa uspjesima kluba. Jedan ovdje spominje titulu Sarajeva u ex Yu da te napomenem 2 titule. 2 puta sampioni bivse Yuge dok ste vi 2 puta osvajaci kupa,kup nije isto kao titule prvenstva,kup je takmicenje koje je Levante osvajao i slicni timovi a nikad sampioni nisu bili nit ce ikada biti. SAMPION i osvajac kupa nije isto. Zamolio bi Zelju,Zrinjski,Real,Barsu da se baziraju na kup jer je isto biti SAMPION i osvajac kupa. Koliko je kup bitan govori i podatak da se ide u nizerazredno evropsko takmicenje dok sampioni igraju sa sampionima. Kontam ja vas da se hvatate kupa jer nemate za sta drugo al nazalost uspjesniji smo tim bili i ostali

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 nov 2019, 14:23

DembaBa21 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:20
Zagor je napisao/la:
Jbt koliko sam neugodnosti imao u subotu..zaustavljalo nas par osoba poslije meca Vel-Sar posto smo izdvojeno dosli od glavne grupe i govore nam da se ne brinemo za titulu sa ovakvim sudijama, pomogo nam sudija itd itd.. Komentari na nivou 2.lige federacije.. Ja i drug kontamo mozda smo ih zakinuli..kad smo vidili zbog cega se bune smijesno mi bjese.. I da nakon par dana jos su uvjereni u to sto govore.. Drag mi Velez i RA, ali kako se su digli zbog cistih situacija to ne mogu da shvatim.. Opet kazem Sar se ne sviraju sigurno jedno 3 penala ove sezone gdje bi sad barem imali 6 bodova prednosti barem..al ne bunimo se toliko..
Mislim da smo vise neugodnosti mi imali na kosevu 2011 kad je DOBAR DIO istocne tribine skandirao Zapadni Mostar,Zrinjski itd.
Bilo je neugodnosti sa obje strane ne samo na toj tekmi nego i na drugim. Takodje liga se nije ni igrala jer smo je bojkotovali zbog znas vec cega

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 nov 2019, 14:27

Osvajac LP tj sampion je isto sto i osvajac Euro Cupa,prvak Spanije ima istu tezinu kao i osvajac kupa Spanije,tako da Barsina titula sampiona ima istu tezinu kao i kup kojeg su osvojili Levante,Espanjol i slicni. Tako da sumiramo da ne smaramo vise,vazno je nesto osvojiti,jer biti SAMPION,osvajac kupa,il osvajac kupa malina nije ni bitno svi ti trofeji imaju slicnu tezinu u par grama je tezina tih trofeja kad se podignu

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 27 nov 2019, 14:30

Giljotina je napisao/la:
27 nov 2019, 14:16
Giljotina je napisao/la:
02 nov 2019, 14:56
Zajedničko Veležu, Slobodi i Čeliku, osim crvene boje, je što žive u simulakrumu neke fudbalske veličine i sile, a ustvari su obični liliputanci sadašnjeg bh. fudbala.

:bih:
Cudo je sto smo opstali ikako koliko neprijatelja imamo i koliko puta nas je Sarajevo kao glavni grad iskoristilo i izdalo opcenito Mostar ne samo Velez

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 nov 2019, 14:36

DembaBa21 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:30
Giljotina je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:
Zajedničko Veležu, Slobodi i Čeliku, osim crvene boje, je što žive u simulakrumu neke fudbalske veličine i sile, a ustvari su obični liliputanci sadašnjeg bh. fudbala.

Cudo je sto smo opstali ikako koliko neprijatelja imamo i koliko puta nas je Sarajevo kao glavni grad iskoristilo i izdalo opcenito Mostar ne samo Velez
Zato nismo htjeli da igramo ligu,al da ne ulazimo ko su kakvi ljudi kroz historiju

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 15:32

DembaBa21 je napisao/la:
27 nov 2019, 08:46
Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 07:53
Idalje je
12>2

A jednog dana mozda osvojite opet nesto....
Abd i osvojit cemo ne zaostajemo nista za Sarajevom ni sportski ni navijacki grad od 50k stanovnika naspram Sarajeva koje ima pola miliona uporedite se sa klubovima iz glavnih gradova komsiluka zalosno je koliko zaostajete od transfer,navijaca,europe,finansija itd.
ma ne zaostajete ništa puno 4 decenije i 10 trofeja...
:urnebes: :rol: :D :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 15:36

DembaBa21 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:20
Zagor je napisao/la:
dobro je skoro cijelu deceniju se morate vratiti da se sjetite neugodnosti neke......dobro se sjećaš mora da si bio još mlad....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 15:44

crozla je napisao/la:
27 nov 2019, 09:08

Definitivno, sprdachina su od grada. Sramotno se zvati div, a da te Listica dere.
a jesi smiješan :D :urnebes: u lištici se još klanjaju ovom Gospodinu!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 nov 2019, 15:56

Sav smrad Sarajeva se vidjeo u subotu, Miljacka je pitka kakvi ste vi...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 16:02

emil02in je napisao/la:
27 nov 2019, 15:56
nemoj se ti zahebat pa Neretvu pit, za nas se ne brini :thumbup:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 nov 2019, 16:09

Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 16:02
emil02in je napisao/la:
27 nov 2019, 15:56
nemoj se ti zahebat pa Neretvu pit, za nas se ne brini :thumbup:
Neću ne brini kod mene nije redukcija vode nikad,samo mi je drago da ste skinuli maske...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 16:13

emil02in je napisao/la:
27 nov 2019, 16:09

Neću ne brini kod mene nije redukcija vode nikad,samo mi je drago da ste skinuli maske...
ne možete tako bezobrazno lagat, ništa od spomenutih stvari nije tačno ni penala nad Fajićem, ni handsa Mersudina, ničeg nije bilo....previše ste se digli, a mi smo najviše zaslužni što ste promovirali uopšte u PLBiH, povukli smo se iz Visokog i oni su ispali iz vrha odmah, i opet ste se na jedvite jade i prevare do zadnjeg kola peglali s Olimpičićima....komično je koliko ste loši a koliko se dižete u glavama.....

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 27 nov 2019, 16:17

Husref se ovako obraća igračima u danima kad je raspoložen
Legendarni rukometaš Veselin Vujović smijenjen je sa mjesta selektora selekcije Slovenije samo mjesec dana prije Evropskog prvenstva.

Vujoviću je uručen otkaz nakon što se nekoliko igrača pobunilo da neće igrati na EP ukoliko on ostane selektor.

Slovenački mediji javljaju da je do pobune došlo zbog nedavne Vujovićeve reakcije na tajm-autu Zagreba, kluba koji odnedavno vodi, kada je slovenačkom igraču Aleksu Vlahu rekao: "Umri, umri da te više ne gledam"!

Negove riječi i ponašanje minulih dana je kritikovao predsjednik RS Slovenije Franjo Bobinac, koji je rekao da je riječ o "neprimjerenom gestu", a oglasio se i bivši reprezentativac Miha Žvižej, koji je na društvenim mrežama objavio: "I ovog čovjeka vi zovete legendom?".

"Upravni odbor Rukometnog saveza Slovenije na današnjoj sjednici jednoglasno je odlučio da raskine ugovor o saradnji sa Vujovićem, koji je na klupi naše selekcije bio od maja 2015. godine. Nakon više od četiri godine odlične saradnje, zasićenost unutar nacionalnog tima nedavno je počela da uzima maha, što bi moglo da znači značajno ograničenje i preveliki rizik za predstojeće prvenstvo", navodi se u saopštenju RS Slovenije.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 nov 2019, 16:24

Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 16:13
emil02in je napisao/la:

ne možete tako bezobrazno lagat, ništa od spomenutih stvari nije tačno ni penala nad Fajićem, ni handsa Mersudina, ničeg nije bilo....previše ste se digli, a mi smo najviše zaslužni što ste promovirali uopšte u PLBiH, povukli smo se iz Visokog i oni su ispali iz vrha odmah, i opet ste se na jedvite jade i prevare do zadnjeg kola peglali s Olimpičićima....komično je koliko ste loši a koliko se dižete u glavama.....
Ma ja nema vi ste pošteni je.bo vas Burekovic kao da ja nisam bio na tribini, još samo napisi da nam3dajete pare za place igraca.Nema veze bitno3je da su maske pale,doće cica na kolica kad tad...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 16:24

Drape je napisao/la:
27 nov 2019, 16:17
Husref se ovako obraća igračima u danima kad je raspoložen
Legendarni rukometaš Veselin Vujović smijenjen je sa mjesta selektora selekcije Slovenije samo mjesec dana prije Evropskog prvenstva.

Vujoviću je uručen otkaz nakon što se nekoliko igrača pobunilo da neće igrati na EP ukoliko on ostane selektor.

Slovenački mediji javljaju da je do pobune došlo zbog nedavne Vujovićeve reakcije na tajm-autu Zagreba, kluba koji odnedavno vodi, kada je slovenačkom igraču Aleksu Vlahu rekao: "Umri, umri da te više ne gledam"!

Negove riječi i ponašanje minulih dana je kritikovao predsjednik RS Slovenije Franjo Bobinac, koji je rekao da je riječ o "neprimjerenom gestu", a oglasio se i bivši reprezentativac Miha Žvižej, koji je na društvenim mrežama objavio: "I ovog čovjeka vi zovete legendom?".

"Upravni odbor Rukometnog saveza Slovenije na današnjoj sjednici jednoglasno je odlučio da raskine ugovor o saradnji sa Vujovićem, koji je na klupi naše selekcije bio od maja 2015. godine. Nakon više od četiri godine odlične saradnje, zasićenost unutar nacionalnog tima nedavno je počela da uzima maha, što bi moglo da znači značajno ograničenje i preveliki rizik za predstojeće prvenstvo", navodi se u saopštenju RS Slovenije.
mekušci :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 16:27

emil02in je napisao/la:
27 nov 2019, 16:24
Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 16:13
emil02in je napisao/la:

Ma ja nema vi ste pošteni je.bo vas Burekovic kao da ja nisam bio na tribini, još samo napisi da nam3dajete pare za place igraca.Nema veze bitno3je da su maske pale,doće cica na kolica kad tad...
kakve maske?
mi se ništa drugačije nismo prema vama ponašali
što ste vi navijači Veleža malo pregorili u želji za nekim nerealnim uspjesima i izgubili dodir sa stvarnošću je isključivo do vas

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 nov 2019, 16:34

Giljotina je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:

Da te opet citiram kao i prosli put ali kratko i jasno OBJASNIO :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 16:38

od stare slave se ne živi....

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 27 nov 2019, 17:01

bezKORISNIK je napisao/la:
27 nov 2019, 00:17
Malo je cudno da cim je veeeleeez usao u PL odma su pocele i sudijske kradje i lakrdije. Evo i sada protiv Sarajeva sudija umjesto da da zuti onom za simuliranje on svira faul i jos iskljuci sabana. Bruka i sramota. Tacno se vidi da su SDP prcija :puke: :puke: :puke: :puke:
slika
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.