E ovo je meni nepojmljivo. Čovjek je dao ostavku i umjesto da ga tad smijene oni ga smjenjuju dva mjeseca poslije kad mu istječe ugovor. Boga ti pitaj šta su oni u taj ugovor stavilimgazijabih je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:31Odluka je došla kasno. Umjesto da se prihvatila ostavka poslije Armenije, i sa novim selektorom ušlo u utakmice protiv Finske, Grčke, Italije i Lihtenštajna da se koliko toliko ekipa adaptira na novog selektora i kombinatorike. Sad smo se doveli u situaciju da će vatreno krštenje selektora biti odlučujuće eventualne 2 utakmice baraža, bez provjere, bez kontrolnog meča, bez mogućnosti kombinovanja, već sklepaj kako znaš i umiješ, i Bog te veselio.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
I ovaj naredni koji treba da dođe prvo mora biti pogodan njima u savez a onda sve ostalo.
Mjau !
neće Hus pare odbit

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
izbor treba prepustiti fanboysima sarajeva i zeljeznicara.
Organizovat im kakav okrugli sto i da se oni lijepo dogovore ko ce biti novi selektor
I posto se nece moci dogovoriti , nek se fino tu medjusobno likvidisu pa da normalan svijet moze na miru razgovarati
cast izuzecima
Organizovat im kakav okrugli sto i da se oni lijepo dogovore ko ce biti novi selektor
I posto se nece moci dogovoriti , nek se fino tu medjusobno likvidisu pa da normalan svijet moze na miru razgovarati
cast izuzecima
ma jok dogovorili bi se začas, pristao bi i Amar da uzme repku, bar što se mene tiče...ali sumnjam da bi željovcima to odgovaralo?Scholl je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:40izbor treba prepustiti fanboysima sarajeva i zeljeznicara.
cast izuzecima
nije da imamo nekog izbora ono

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Selektor ne smije biti iz Sarajeva niti imati vezu ikakvu sa Zeljom i Sarajevom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja sam nakon Armenije bio za varijantu da ostatak kvalifikacija reprezentaciju preuzme Rahimic, kao vd selektora.
Ako se pokaze dobar, ostaviti ga, ako ne onda uzeti novog selektora za baraz.
Ni ovako na kraju mozda ne ispadne lose.
Nama ce doci neka treca liga trenera, pa je bolje da ekipu preuzme direktno pred baraz. Bolje je jer ce tako moci da proizvede taj famozni pozitivni sok, da nesto uradi na entuzijazam i pocetnicku energiju.
Ako se pokaze dobar, ostaviti ga, ako ne onda uzeti novog selektora za baraz.
Ni ovako na kraju mozda ne ispadne lose.
Nama ce doci neka treca liga trenera, pa je bolje da ekipu preuzme direktno pred baraz. Bolje je jer ce tako moci da proizvede taj famozni pozitivni sok, da nesto uradi na entuzijazam i pocetnicku energiju.
I on se lijepo uklopio sa lopovima iz saveza.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Konkurencija mu je ovaj:
https://www.transfermarkt.com/slavko-pe ... iner/13404
To je nivo lokalnih trenera koji se spominju.
Itekako je Magath dobra opcija za nas, predobra.
- Fantasista
- Kontakt:
100 % su jedno vrijeme pozivali Vranješa koji je bio jedini srbin na spisku samo radi toga, sjedio na klupi bezze, isto tako i ŠunjićVarg je napisao/la: ↑27 nov 2019, 15:31nemoj molim te i ti ove "gej parada odgovorna za zemljotrese" price o nacionalnom kljucu na spiskuFantasista je napisao/la: ↑27 nov 2019, 15:15Repki treba selektor koji će zvati igrače na osnovu njihove igre u klubu. Ne može ti jedan Bešić dobijati poziv a nema minute u klubu. Takođe nacionalni ključ je jedan od razloga zašto sam ovaj odron od selekcije prestao pratiti. Mora biti hrvata i srba na spisku, to je bolesno. Za menadžere i ostale talove da ne govorim. Znamo kako je Pape poveo debitante na SP a izostavio momke koji su iznijeli kvale. To sve treba u zatvor strpat.nac kljuc je cinjenica u strucnom stozeru i slicno, ali price o menadzerima i kljucu na spisku su glupe bez uvrede
A to da se od U 17 do A selekcije gleda nacionalnost je dno dna
ako se izjasni kao pravoslavac more

Meša,Robi i sad ide red na vašeg nekog predstavnika...

daj ime iz tvog kantona
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 27 nov 2019, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina istina, ne očekujem ništa pozitivnoĆiro: Idemo na Euro ako izaberu pravog selektora, a pogriješit će 100 posto
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koliko pasivan moras biti da se dovedes u situaciju da trazis novog selektora pred sam baraž bez ikakvih utakmica za provjeru ili neku vrstu pripreme 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Moramo odigrati bar jednu prijateljsku prije baraza
Valjda ce novinari pitat Muslina da li ga ikako zanima poziicija selektora bih
On je sigurno najbolja opcija
Ako on odbije ,vjerovatno se Suskavac vraca
On je sigurno najbolja opcija

Ako on odbije ,vjerovatno se Suskavac vraca

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 27 gostiju.