Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Ibrahim Sehic
Stadion Koševo
- kontrasviju
- Kontakt:
Uostalom statistika govori sve. Šehić imao lakše protivnike, odnosno branio protiv manje kvalitetnih reprezentacija, Begović imao 3x kvalitetniju i 5x bolje organizovanu odbranu.
Slazem se drug. Dobar je Amar trener, ali u okvirima PLBIH. Zuti je ipak ime.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:01Brate pusti hijene vidis da su preglupi. Ograniceni ko balkon . Niko normalan nebi podrzo morza, samo ta glupa zaostala stoka.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ma nema razlike s jednim najvece uspjehe dozivjeli, bio u top 3 igraca, s drugim primili u jednim kvalama vise nego Luksemburg, Armenija, Kipar i jos 7 amaterskih reprezentacija.kontrasviju je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:07Ne postoji razlika između Begovića i Šehića, barem što se tiče reprezentativne karijere(ne mislim na uspjeh i sveukupni doprinos našoj reprezentaciji). Naravno klupska nije ni blizu niti se uopšte može porediti.
Uostalom statistika govori sve. Šehić imao lakše protivnike, odnosno branio protiv manje kvalitetnih reprezentacija, Begović imao 3x kvalitetniju i 5x bolje organizovanu odbranu.
Opet su poceli mitomani ili kako ih ja zovem imbecili sa Grbavice da spinuju i guraju svoje otpadke i amatere koji reprezentaciju srozase na nivo Kazahstana.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Šeha je cirkus na golu, ali pored Dulje, Kovačevića, Sarića, Bešića i sličnih izgleda kao Lav JašinWandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:06Ma nema razlike s jednim najvece uspjehe dozivjeli, bio u top 3 igraca, s drugim primili u jednim kvalama vise nego Luksemburg, Armenija, Kipar i jos 7 amaterskih reprezentacija.kontrasviju je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:07Ne postoji razlika između Begovića i Šehića, barem što se tiče reprezentativne karijere(ne mislim na uspjeh i sveukupni doprinos našoj reprezentaciji). Naravno klupska nije ni blizu niti se uopšte može porediti.
Opet su poceli mitomani ili kako ih ja zovem imbecili sa Grbavice da spinuju i guraju svoje otpadke i amatere koji reprezentaciju srozase na nivo Kazahstana.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ima ovaj navijac Barce iz Kalesije. Ovo se desi kad te Bog stvori za šargiju i harmoniku a đavo ti podmetne internet.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 22:50Al imal jadnije osobe na forumumohikanac12 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 20:34bhfanatic14
Post 04 jan 2018, 09:47
E ovako da sve sumiramo i da zavrsimo sve diskusije jer istina je samo jedna. Dakle oko 10anketa sam do sada zapazio, svih 10 anketa je pobjedio Robert Prosinecki! I to sve glatko Bez i jedne mrlje. Znaci 99% ljudi zeli zutog na klupi, a 1% amku to su ovi zeljini inace nebi nikog bilo ko je za njega. Dakle sve osim izbora roberta danas, donosi jedan veliki skandal i fijasko sa teskim posljedicama.
Skandal. Fijasko. Posljedice.![]()
![]()
![]()
Wandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:06
Biće Željo opet Šampion!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ja samo fino napisao da ne mislim na uspjehe niti na doprinos i ime koje predstavlja Begović u našoj reprezentaciji. Govorim o tome ko je kako i koliko kvalitetno branio i o statistici. Mi smo i s Begovićem na golu, uz duplo bolju odbranu, u prošlim kvalifikacijama primili samo 4 gola manje.Wandelanoite je napisao/la: ↑19 nov 2019, 00:06Ma nema razlike s jednim najvece uspjehe dozivjeli, bio u top 3 igraca, s drugim primili u jednim kvalama vise nego Luksemburg, Armenija, Kipar i jos 7 amaterskih reprezentacija.kontrasviju je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:07Ne postoji razlika između Begovića i Šehića, barem što se tiče reprezentativne karijere(ne mislim na uspjeh i sveukupni doprinos našoj reprezentaciji). Naravno klupska nije ni blizu niti se uopšte može porediti.
- AlainProst
- Kontakt:
Lav Jasin
U nove blamaze sa Lavom u martu
Tuta Petrov
I pored toga je bio naš najbolji igrač u proteklom ciklusu.
Crknite od muke.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mene bi sramota bila spominjati nekog kao dobroga nakon ove blamaze u kvalifikacijama.
Tuta Petrov
Cudo kako onda covjek nije bio razocaran kad je Begovica Boruc skinuo sa gola. Pa ga neki dvadesetogodisnjak poslao na tribine. Nego nije ga bilo na toj temi mjesecima, malo da se prodrma ekipa.
Sta bi sa Prcicem i njegovi stotinjak minuta ove sezone....
Tuta Petrov
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sto je branio na prevaru branio je
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, al87, Allosio, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, Anpa, antetokounmpo, AzRimiRzA, Beli98, Bing [Bot], Biscione, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, BordoArmy88, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, COYGBiH, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, D97, Daduli, dark44, DeeWa, DoktorXabaras, DrogbaDidier, dzemil, eaglebvb09, ELDIABLO20, emir79, exampLe., FerdinandF, Ferroviere1987, Fudo, General505, Gifron, Gomis99, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, harko35, Hordas1990, Imamkarbarum, inzomni, isko1807, itatabisine, J1897, Jabroni, James1987, Jet2Holiday, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, Kapetan, karajlo, Kaunas, komax, L-Train, labostarmomosa, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lynx, Markinhio, MaroonBjelave, mercurial, Meshko91, Micron, MikiPirs, MokraKifla, muhamedhulk, nerkolfc, NEZALAGANJE, NisamIsmirMirvic, Objektivac, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PingoFTW, PointBlank, Pushko92, Rauber33, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, rodjeeni1922, s4mke, safun79, samirr, Scholl, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, Slobodas, soxx, Sport90, StevieG8, SWOT, tale07, TefalTava, THEC, travuljasSs, Trikolor, unavita, Vaya, Venom, VibeTribeX, VivaLaLiberta, VolimBiH96, wanakis, Wilshere10, Wolffire, Yucca, ZeljeznicarUberAlles, Zglavkar i 976 gostiju.