Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Riziko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Riziko » 27 nov 2019, 18:03

Čeliksporu svi krivi, i FKS i Borac, i Amar Osim, bjelosvjetska zavjera protiv zeničana.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 18:05

avenija je napisao/la:
27 nov 2019, 17:51
slika

Jel se to Dodikovi puleni ugledaju na kriminalne hobotnice iz Sarajeva pa hoce tri boda za zelenim stolom ? :puke:

Angazujte Franu Jelica kao kriminalci sa Koseva pa pokradite barem na terenu.
Valjala su vam pravila kad ste ostali u ligi "postenjacino"..

Sad bi bilo fino da ih zaobidjete, posteno ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 27 nov 2019, 18:12

simidobar je napisao/la:
27 nov 2019, 18:05
avenija je napisao/la:
slika

Jel se to Dodikovi puleni ugledaju na kriminalne hobotnice iz Sarajeva pa hoce tri boda za zelenim stolom ? :puke:

Cekaj kakvo zaobilazenje pravila, ako je igrac potpisao da je sve uredu?? Jesi dobar ti?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 18:15

firefirefirely je napisao/la:
27 nov 2019, 18:12
simidobar je napisao/la:
27 nov 2019, 18:05
avenija je napisao/la:
slika

Cekaj kakvo zaobilazenje pravila, ako je igrac potpisao da je sve uredu?? Jesi dobar ti?
Odlican, sto pitas ?

Pise na dokumentu 27 a ne 26.. seljo je izgubio finih para radi 4 dana, borac izbacen iz lige... Al moze se "posteno" progledat Celiku kroz prste...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 18:16

ja bi se žalio da sam Ustamujić na ovo :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 27 nov 2019, 18:21

Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 17:16
keno83 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:05

Bezze se prepucajete, ja kao mostarac koji oba kluba voli otvoreno ti mogu reci da razlika do rata nije postojala, Velez je bio jednako velik klub, sa vecim brojem postovalaca sirom bivse drzave, klub koji je dao najveci broj kvalitetnih igraca sto se BIH tice.
Poslije rata je to otislo u korist Sarajeva, ali razloga je mnogo, a najzalosnije od svega je da Sarajevo jos nije nedostizno pobjeglo i izdvojilo se u ligi. Veleza je politika i lopovske uprave unistila kao i rat, ali opet sa ovom upravom ljudi prave stadion od svojih sredstava, sve ono sto Sarajevo ocekuje od Tana i Nama, Velez radi vlastitim resursima i sredstvima, ljubavlju vlastitih navijaca, i po tome je zasebna prica u odnosu na sve druge klubove u sirem okruzenju.
evo 5 god nek otpadne na rat
đe ste bili ostalih 35 godina?
šta ste osvajali? od ove pa unazad?
ne možete ni u rang sa Čelikom i Slobodom jer su i oni nešto uradili....

od tih godina gdje smo bili blizu, prođe pola stoljeća a sad smo već predaleko....
Prvo ponavljam da navijam za oba kluba, i jednako su mi draga, moj prvi rodjak je jedna od najvecih legendi Sarajeva. Al ne poredi Velez u zadnjih 30 godina sa Sarajevom, Velez je samo inatom opstao, i donacijama navijaca, sve do zadnjih par godina, kad ga je uzeo trenutni predsjednik.

Velezu je samo bilo bitno da opstane, jer je to klub, kao siroce koje je sa sigurnog i uredjenog, protjerano na livadu, i tu ostavljeno.
Na toj livadi Velez se nije snasao, nego je tumarao gore dole, slomljene infrastrukture, napusten od dijela navijaca, sponzora, politike, ali i kao takav je zadrzao svoju autohtonost, svoju ideju, grb i misiju. Zbog toga treba da svako od nas ima dozu respekta prema tom klubu.

Golemo je kad ja, dvadeset godina nakon rata, ulazim u pecinu u Makarskoj, a covjek od 35 godina me pita odakle si, ja kazem Mostar, on se nasmije i kaze ooo Velez.

Jednako lijepe postove mogu pisati i o Sarajevu, jer imam toliko lijepih anegdota.
Ne znam odakle vas na ovoj prici, umjesto da njegujete onu divnu atmosferu sa stadiona, gdje se zajedno sjedi, pjeva i uziva, vi trazite razlog da se koljete, nemojte biti kao ostali, budite Rodjeni, budite braca i njegujte postovanje, samo tako se mozete izdignuti iz ove zabokrecine i svakodnevnice.

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 18:27

Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 17:23
zakasnio Čelik dan sa uplatom....baš me interesuje da li će im progledati kroz prste ili opet poene oduzet?
pravila su pravila, pa čak i za turke
Trebali su ih izbaciti. Dokle vise da se trpe ovi klupcici koji nisu sposobni na vrijeme uplatiti i izvrsiti dugove a hocemo nekakav napredak.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 27 nov 2019, 18:28

Nogometni klub Čelik danas je isplatio dugovanja prema svom bivšem igraču Salki Jazvinu i tako automatski ukinuo suspenziju Nogometnog saveza BiH koja je jučer stupila na snagu, potvrđeno je iz NS BiH

Kmecite i dalje ili uzmite advokata i zalite se....a ove sarajevske pickice neka popravljaju odnose sa sirokim da imaju gdje igrati utakmice jer u Zenici vise nece garant

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 nov 2019, 18:30

samoposteno je napisao/la:
27 nov 2019, 18:28
Nogometni klub Čelik danas je isplatio dugovanja prema svom bivšem igraču Salki Jazvinu i tako automatski ukinuo suspenziju Nogometnog saveza BiH koja je jučer stupila na snagu, potvrđeno je iz NS BiH

Kmecite i dalje ili uzmite advokata i zalite se....a ove sarajevske pickice neka popravljaju odnose sa sirokim da imaju gdje igrati utakmice jer u Zenici vise nece garant
Fala Bogu pa se ti nista ne pitas, kao ni vasi navijaci.
Jer da se ista pitate, nebi vam klub izgledao kao javna kuca...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 18:30

firefirefirely je napisao/la:
27 nov 2019, 18:26
slika
e ovo je uplatnica štrumfovi!!! :bow: :tokralju:
eto pa recite savez ne valja opet, koji put vas spašavaju?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 27 nov 2019, 18:31

bezKORISNIK je napisao/la:
27 nov 2019, 18:27
Denchi je napisao/la:
zakasnio Čelik dan sa uplatom....baš me interesuje da li će im progledati kroz prste ili opet poene oduzet?
Trebali su ih izbaciti. Dokle vise da se trpe ovi klupcici koji nisu sposobni na vrijeme uplatiti i izvrsiti dugove a hocemo nekakav napredak.
Kad se mogu trpit klupcici koji ne ispunjavaju uslove za igranje premijer lige a kamoli evropske utakmice onda neka se trpe svi klubovi....jos malo morat ce te otoku prijavljivat za premijer ligu

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 18:31

keno83 je napisao/la:
27 nov 2019, 18:21
Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 17:16
keno83 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:05

Bezze se prepucajete, ja kao mostarac koji oba kluba voli otvoreno ti mogu reci da razlika do rata nije postojala, Velez je bio jednako velik klub, sa vecim brojem postovalaca sirom bivse drzave, klub koji je dao najveci broj kvalitetnih igraca sto se BIH tice.
Poslije rata je to otislo u korist Sarajeva, ali razloga je mnogo, a najzalosnije od svega je da Sarajevo jos nije nedostizno pobjeglo i izdvojilo se u ligi. Veleza je politika i lopovske uprave unistila kao i rat, ali opet sa ovom upravom ljudi prave stadion od svojih sredstava, sve ono sto Sarajevo ocekuje od Tana i Nama, Velez radi vlastitim resursima i sredstvima, ljubavlju vlastitih navijaca, i po tome je zasebna prica u odnosu na sve druge klubove u sirem okruzenju.
evo 5 god nek otpadne na rat
đe ste bili ostalih 35 godina?
šta ste osvajali? od ove pa unazad?
ne možete ni u rang sa Čelikom i Slobodom jer su i oni nešto uradili....

od tih godina gdje smo bili blizu, prođe pola stoljeća a sad smo već predaleko....
Prvo ponavljam da navijam za oba kluba, i jednako su mi draga, moj prvi rodjak je jedna od najvecih legendi Sarajeva. Al ne poredi Velez u zadnjih 30 godina sa Sarajevom, Velez je samo inatom opstao, i donacijama navijaca, sve do zadnjih par godina, kad ga je uzeo trenutni predsjednik.

Velezu je samo bilo bitno da opstane, jer je to klub, kao siroce koje je sa sigurnog i uredjenog, protjerano na livadu, i tu ostavljeno.
Na toj livadi Velez se nije snasao, nego je tumarao gore dole, slomljene infrastrukture, napusten od dijela navijaca, sponzora, politike, ali i kao takav je zadrzao svoju autohtonost, svoju ideju, grb i misiju. Zbog toga treba da svako od nas ima dozu respekta prema tom klubu.

Golemo je kad ja, dvadeset godina nakon rata, ulazim u pecinu u Makarskoj, a covjek od 35 godina me pita odakle si, ja kazem Mostar, on se nasmije i kaze ooo Velez.

Jednako lijepe postove mogu pisati i o Sarajevu, jer imam toliko lijepih anegdota.
Ne znam odakle vas na ovoj prici, umjesto da njegujete onu divnu atmosferu sa stadiona, gdje se zajedno sjedi, pjeva i uziva, vi trazite razlog da se koljete, nemojte biti kao ostali, budite Rodjeni, budite braca i njegujte postovanje, samo tako se mozete izdignuti iz ove zabokrecine i svakodnevnice.
:thumbup:

Takodje mi je pravo drag i Mostar i Velez, jer jedno bez drugog ne ide... Imali su strasnih igraca i bili su dobar rival..
Sve sto su uradili i nacin na koji su opstali poslije rata je vrijedno postovanja... vidi se velicina, tradicija i ljubav..

Al da mi pljuju Sarajevo a ja da sutim, to nece da moze kolega... nikad nije moglo nit ce moc..

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 27 nov 2019, 18:33

Zip je napisao/la:
27 nov 2019, 18:30
27 nov 2019, 18:28

Fala Bogu pa se ti nista ne pitas, kao ni vasi navijaci.
Jer da se ista pitate, nebi vam klub izgledao kao javna kuca...
E neka se vi za svoj klub pitate nesto :urnebes: :urnebes:

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 18:34

27 nov 2019, 18:31
bezKORISNIK je napisao/la:
27 nov 2019, 18:27
Denchi je napisao/la:
Kad se mogu trpit klupcici koji ne ispunjavaju uslove za igranje premijer lige a kamoli evropske utakmice onda neka se trpe svi klubovi....jos malo morat ce te otoku prijavljivat za premijer ligu
Sto ce nam Otoka. Imamo mi BP
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 27 nov 2019, 18:35

Srećom, stvarnost je jedno, a forum drugo. Neka vam je na sramotu i jednima i drugima kakve gluposti pišete, posebno ovim mojim veležovcima.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 27 nov 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 27 nov 2019, 18:35

Vama ne treba nikad uslugu ucinit nikakvu jet ste pogani do srzi

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 18:42

27 nov 2019, 18:35
Vama ne treba nikad uslugu ucinit nikakvu jet ste pogani do srzi
Sta ucinili ste nam uslugu da bi nas slobodno mogli zvat kriminalcima i vrijedjat a da mi sutimo ? :urnebes: :urnebes:

Trebamo rec nije crveni a bio je ? :urnebes:

Bio je penal a nije bio ? :urnebes:

Istjeruju nas iz kupa a "prijatelji" nam govore da smo mi kriminalci... Alal vera.. ko se sa vama druzio ni pakao mu nece tesko pasti..

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 27 nov 2019, 18:48

Ne brinem ni najmanje hoce li se igrati vec sugerisem na glupavu praksu saveza da postavlja rokove a lakse bi bilo da se kao rok odredi dan utakmice?!

A isto tako nisam poredio koliki je dug bio zelje sa celikovim. To sto je dug celika "samo" 5000, ima jedna izreka... "Mal' dug, velika sramota...
I nema potrebe mene da napadate jer nigdje nisam nijednu losu rekao a ni pozelio vama i vasem klubu. Fulate poentu.

A ovaj avlijaner... Pardon, avenija, kako se vec zove... Idi lijeci se

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 nov 2019, 18:51

Ok znaci suspenzija nastupi nakon prestupa roka ali se skida kad se dokaze isplata. Sto znaci da se moze rijesit do utakmice...
Mi smo ustvari bili suspendovani pola danasnjeg dana ali nema sankcija je nije bilo utakmice.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 27 nov 2019, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.