Ma mogu ulazit kako hoće kad imaju praznu tribinu i odvojene ulaze, šansa za incidentima je minimalna. Njihov korteo dolazi Alipašinom ulicom, naš gore pored groblja Lav, policija treba da osigura samo najuži krug oko stadiona i to je to. Dok na Grbavici smo zajedno na jednoj tribini i mi prilazimo iz pravca grada, njihovi navijači koji dolaze na istok prolaze istom rutom, njihovi navijači koji dolaze na sjever mogu izazvat problem jer nas jedan ulaz dijeli itd.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑27 nov 2019, 15:06E ako je istina to za karte,onda je to velika sramota uprave, nije problem ni da im se da 10 hiljada karti i da derby bude derby,Al kad oni nama daju onako smjesan broj karti onda im treba vratit istom mjerom,ne mogu da vjerujem sta ovi nasi rade trebali su im i istok i zapad dati,upravo stidi se zbog ovog poteza ako su tacne informacije za karte.
PS. Sljedeci derbi na grbavici treba uprava da porazgovara sa mupom jer evo vidim oni mogu uzeti po 5 karti sa licnom a mi nismo mogli i nece morati uci 3 sata prije utakmice kao sto smo mi morali.
Kao što neko reče, da imamo stadion od 12 hiljada i u prodaji sezonske karte za jug, isto bi im bilo.