FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
E frajer nije čuo za Miramontesa. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gerard Piqué: "Oduševljeni smo kako je prva verzija novog formata Davis Cupa prošla, a još nam je draže što je u njemu Španjolska izišla kao pobjednik. Ima stvari na kojima još moramo poraditi, kao što je satnica odigravanja, no za to sada imamo vremena."
"Uvijek sam volio pratiti sport, posebno tenis. Postoje brojne briljantne ideje koje bih uveo, no velik dio njih je teško izvesti."
"Hoću li jednoga dana biti predsjednik Barçe? Da vam budem iskren, trenutačno sam zaokupljen tenisom i jako mi je zabavno. No, ja sam prvenstveno igrač Barcelone i želim i dalje nastaviti igrati nogomet na najvišoj razini još godinama."
"Dolazim u Madrid već 16 godina i nikada nisam doživio neki oblik neprimjerenog ponašanja. Jedna je stvar rivalstvo između Real Madrida i Barcelone, a druga je stvar kakvo si ljudsko biće. Uvijek sam se osjećao ugodno u Madridu i smatram da mi je to drugi dom."

Tako je Gerarde boli te qurac!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Covjek na dobrom putu da postane jedan od omrazenijih likova. Isto da nema za kifle pa pokreno sto nekih biznisa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
U srijedu il Favr il mravojed bivši
Mrav je možda dobio doživotni ugovor

Mrav je možda dobio doživotni ugovor

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ernesto efekat

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
vjerovatno što je lik 35 rođenparangal je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:41Imam podosta godina ali za tog prdonju Miramontesa NIKAD nisam čuo....Što se tiče Busquetsa i transfera negde to bi bilo super.....ali nema tog kluba više na svetu koji bi za ovu kilavu ojebinu dao pišljivoga cvonjka....i to je realnost, sve drugo su smešne priče.jasmin10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:51Luis Suárez Miramontes (bivši fudbaler Barcelone): "Da sam ja na mjestu Sergija Busquetsa i da mi rade iste stvari koje rade njemu, zatražio bih transfer. Najvažnija pouka iz današnje utakmice je da Barcelona polako gubi Busquetsa."
"Busi više nije vedar, nije sretan, ne igra slobodno i opušteno. Ekipa neprestano igra sve lošije i lošije i rade se stvari koje onemogućavaju Sergiju da bude ono što jeste, da pokaže svoje pravo lice."
Pray for Busquets.

btw osvajač zlatne lopte u 60tim

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nek se yebe i on i Neymar.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Uzima Lionel sesti Balun.
MD pise da ce Ney biti dio pratnje Messija.Novinar Francesc Aguilar putem svog Twitter profila: "POTVRĐENO: Lionel Messi će osvojiti svoju šestu Zlatnu loptu u ponedjeljak. To potvrđuju Pascal Ferré i Thierry Marchad, posebni izaslanici i važni urednici u 'France Footballu' , koji su juče boravili u Barceloni, iako obojica formalno negiraju ove navode."
27.10.2020
Leorey brate,
dobro je više sa cigom Neymarom, pomalo ba
dobro je više sa cigom Neymarom, pomalo ba

Šta predviđa ugledna katalonska žuta štampa za sastav?
Inače, možemo li večeras odigrati nešto što na fudbal liči?
Inače, možemo li večeras odigrati nešto što na fudbal liči?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Veceras je idealna šansa da se nogira ubleha, potrese nesposobna bagra koja vodi klub i krene ka ozdravljenju
Dortmund metne par komada na Campu, ispadanje iz LP još u grupi, publika zviždi i maše maramicama pretplačenim protuhama, nezadovoljstvo, mediji pocnu kritički pisati, opozicija se aktivira i ujeda, kreće lavina na bandu

Dortmund metne par komada na Campu, ispadanje iz LP još u grupi, publika zviždi i maše maramicama pretplačenim protuhama, nezadovoljstvo, mediji pocnu kritički pisati, opozicija se aktivira i ujeda, kreće lavina na bandu

Zao mi je, nakon tekme u Ligi bio sastanak pacova i ublehe, obecan mu ostanak do kraja sezone kakvi god rezultati bili.let3 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 11:34Veceras je idealna šansa da se nogira ubleha, potrese nesposobna bagra koja vodi klub i krene ka ozdravljenju![]()
Dortmund metne par komada na Campu, ispadanje iz LP još u grupi, publika zviždi i maše maramicama pretplačenim protuhama, nezadovoljstvo, mediji pocnu kritički pisati, opozicija se aktivira i ujeda, kreće lavina na bandu![]()
27.10.2020
Vala da ispadne iz LP, bio bi momentalni otkaz taman da je Bartin sin.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vala ako ne dođe 1i3+ momentalno noga. Kad može Prosinečki otići, može i Valverde.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.