Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bezKORISNIK
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 18:53

Nisu platili na vrijeme-Izbacite ih!
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 nov 2019, 18:54

Ubaci staru :)

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 18:54

vlakanje je napisao/la:
27 nov 2019, 18:48
Ne brinem ni najmanje hoce li se igrati vec sugerisem na glupavu praksu saveza da postavlja rokove a lakse bi bilo da se kao rok odredi dan utakmice?!

A isto tako nisam poredio koliki je dug bio zelje sa celikovim. To sto je dug celika "samo" 5000, ima jedna izreka... "Mal' dug, velika sramota...
I nema potrebe mene da napadate jer nigdje nisam nijednu losu rekao a ni pozelio vama i vasem klubu. Fulate poentu.

A ovaj avlijaner... Pardon, avenija, kako se vec zove... Idi lijeci se
Takodje sam na savez mislio.. prosli put vijest dodje na gotov cin a sad fol rok al moze kad mognes.. pijacari i kriminalci nam sjede u savezu..

sta mene briga za borac... al ako su oni kaznjeni nek kazne i nas ako isto napravimo.. posteno brate a ne samo ono sto nekom u tom momentu odgovara..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 27 nov 2019, 18:57

Ako se savez na celu sa Begicem nastavi ovako ponasat, izbacit cemo ih u drugu ligu.
moSa likCe

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 27 nov 2019, 19:04

zagor1987 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:21
Ajde opet da vam pojasnim. Proizvodnja igraca nema veze sa uspjesima kluba. Jedan ovdje spominje titulu Sarajeva u ex Yu da te napomenem 2 titule. 2 puta sampioni bivse Yuge dok ste vi 2 puta osvajaci kupa,kup nije isto kao titule prvenstva,kup je takmicenje koje je Levante osvajao i slicni timovi a nikad sampioni nisu bili nit ce ikada biti. SAMPION i osvajac kupa nije isto. Zamolio bi Zelju,Zrinjski,Real,Barsu da se baziraju na kup jer je isto biti SAMPION i osvajac kupa. Koliko je kup bitan govori i podatak da se ide u nizerazredno evropsko takmicenje dok sampioni igraju sa sampionima. Kontam ja vas da se hvatate kupa jer nemate za sta drugo al nazalost uspjesniji smo tim bili i ostali
Da ne bi upotrebljavao neke ruznije izraze jer necu da se vrijedam, upotrijebicu rijec LIK. Znaci LIČE ili citaj sta pisem od prvog mog posta ili se ne javljaj. Tvoje kolege su napisali da ste trofejniji od nas u bivsoj Jugoslaviji, a ja ti kazem da niste. Kad sam vam napisao da imamo isti broj trofeja u SFRJ i da nikad niste bili bolji od nas poceli ste da dizete neke price o tezini i ostalim pickama materinim. Kad je kup laksi sto ga niste osvojili? ako cemo iskre o pricazi blize smo mi bili osvajanju lige nego vi kupa. Objasnjavati necu, imas net proguglaj i nauci nesto korisno umjesto da pises ovdje gluposti. U SFRJ niste nikad bili bolji od nas i to su cinjenice koje svi stariji navijaci citavog Balkana znaju. Kakvi svemirski brodovi kakve picke materine, brukate se smiju vam se ljudi. Prekucali ste mitomane sa Grbavice.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 27 nov 2019, 19:05

Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 17:23
zakasnio Čelik dan sa uplatom....baš me interesuje da li će im progledati kroz prste ili opet poene oduzet?
pravila su pravila, pa čak i za turke
Mozda im je i bolje da ih izbace iz lige da ne gledaju ovaj lopovluk vise

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 19:05

nekoIzMostara je napisao/la:
27 nov 2019, 19:04
zagor1987 je napisao/la:
Ajde opet da vam pojasnim. Proizvodnja igraca nema veze sa uspjesima kluba. Jedan ovdje spominje titulu Sarajeva u ex Yu da te napomenem 2 titule. 2 puta sampioni bivse Yuge dok ste vi 2 puta osvajaci kupa,kup nije isto kao titule prvenstva,kup je takmicenje koje je Levante osvajao i slicni timovi a nikad sampioni nisu bili nit ce ikada biti. SAMPION i osvajac kupa nije isto. Zamolio bi Zelju,Zrinjski,Real,Barsu da se baziraju na kup jer je isto biti SAMPION i osvajac kupa. Koliko je kup bitan govori i podatak da se ide u nizerazredno evropsko takmicenje dok sampioni igraju sa sampionima. Kontam ja vas da se hvatate kupa jer nemate za sta drugo al nazalost uspjesniji smo tim bili i ostali
Da ne bi upotrebljavao neke ruznije izraze jer necu da se vrijedam, upotrijebicu rijec LIK. Znaci LIČE ili citaj sta pisem od prvog mog posta ili se ne javljaj. Tvoje kolege su napisali da ste trofejniji od nas u bivsoj Jugoslaviji, a ja ti kazem da niste. Kad sam vam napisao da imamo isti broj trofeja u SFRJ i da nikad niste bili bolji od nas poceli ste da dizete neke price o tezini i ostalim pickama materinim. Kad je kup laksi sto ga niste osvojili? ako cemo iskre o pricazi blize smo mi bili osvajanju lige nego vi kupa. Objasnjavati necu, imas net proguglaj i nauci nesto korisno umjesto da pises ovdje gluposti. U SFRJ niste nikad bili bolji od nas i to su cinjenice koje svi stariji navijaci citavog Balkana znaju. Kakvi svemirski brodovi kakve picke materine, brukate se smiju vam se ljudi. Prekucali ste mitomane sa Grbavice.

Trebal napomenut koliko smo mladji i koliko ce trofeja bit u vitrinama za nasu stogodisnjicu ?
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 27 nov 2019, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 nov 2019, 19:06

Ćestitke braći iz Zence, ovoj ligi treba jak Ćelik to je ćinjenica!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 19:07

MMM je napisao/la:
27 nov 2019, 17:01
bezKORISNIK je napisao/la:
27 nov 2019, 00:17
Malo je cudno da cim je veeeleeez usao u PL odma su pocele i sudijske kradje i lakrdije. Evo i sada protiv Sarajeva sudija umjesto da da zuti onom za simuliranje on svira faul i jos iskljuci sabana. Bruka i sramota. Tacno se vidi da su SDP prcija :puke: :puke: :puke: :puke:
slika
:o
Znaci po potrebi mijenjaju boje ko kameleon. Ovi su gori i od celika. Haman ko zeljo.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 19:12

DembaBa21 je napisao/la:
27 nov 2019, 19:05
Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 17:23
zakasnio Čelik dan sa uplatom....baš me interesuje da li će im progledati kroz prste ili opet poene oduzet?
pravila su pravila, pa čak i za turke
Mozda im je i bolje da ih izbace iz lige da ne gledaju ovaj lopovluk vise
da im je stvarno stalo do pravde istupili bi sami....ali jok bolje vako po savezu a ljudi ih vade po ne znam više koji put....i kao drugi imaju veze oni nemaju... :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 nov 2019, 19:12

Druze izgleda da vi ipak mrzite sve sto je iz Sarajeva, nazalost to se da primjetiti zadnji par dana. Trebala je samo ta mala iskrica taj ne dosudjeni penal, koji je po vama trebao biti po nama nema veze sa životom... odmah sudija je protiv veleza, najbolji igrac sarajeva je sudija i sl sl da ne kazem neke gore uvrede... Brate ljutnju ostavite za sebe ne morate vrijedjati sve zivo, malo objektivnije pogledajte stvari.
Izgleda da vrijedi ona "kompleks zvani Sarajevo" , nazalost.. zao mi je samo sto se to desilo protiv vas, jer ispada da ste i vi kao svi, ako su vas zakinule sudije u prijasnjim mecevima ne mora znaciti da s to desilo i protv nas, kao sto i nije.
i vise se ne vracam na temu ove utakmice..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 27 nov 2019, 19:12

simidobar je napisao/la:
27 nov 2019, 18:42
samoposteno je napisao/la:
27 nov 2019, 18:35
Vama ne treba nikad uslugu ucinit nikakvu jet ste pogani do srzi
Sta ucinili ste nam uslugu da bi nas slobodno mogli zvat kriminalcima i vrijedjat a da mi sutimo ? :urnebes: :urnebes:

Trebamo rec nije crveni a bio je ? :urnebes:

Bio je penal a nije bio ? :urnebes:

Istjeruju nas iz kupa a "prijatelji" nam govore da smo mi kriminalci... Alal vera.. ko se sa vama druzio ni pakao mu nece tesko pasti..
Nisam uopste mislio na utakmicu nego ste bas pogani evo dokaz ti je da ste se vi nalozili kako smo prekoracili rok nesto sto nema veze sa vama.....evo i utakmica sa Velezom do neki dan sve super sad bljuvotine pisete...obraz tri boda fujjjjjjjjj

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 nov 2019, 19:13

27 nov 2019, 19:07
MMM je napisao/la:
27 nov 2019, 17:01
27 nov 2019, 00:17
Malo je cudno da cim je veeeleeez usao u PL odma su pocele i sudijske kradje i lakrdije. Evo i sada protiv Sarajeva sudija umjesto da da zuti onom za simuliranje on svira faul i jos iskljuci sabana. Bruka i sramota. Tacno se vidi da su SDP prcija :puke: :puke: :puke: :puke:
slika
:o
Znaci po potrebi mijenjaju boje ko kameleon. Ovi su gori i od celika. Haman ko zeljo.
a eno Rahimić samo papire uzeo i brže bolje nazad u Švicu....a ubjeđuje me onaj neki dan ma joook kaže unuku obilazio :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 27 nov 2019, 19:15

Nije ni druga liga lijek za sve.
Nekima bi to bio kraj i zbog toga se treba boriti do zadnjeg momenta.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 27 nov 2019, 19:16

simidobar je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Trebal napomenut koliko smo mladji i koliko ce trofeja bit u vitrinama za nasu stogodisnjicu ?
Nikad ovo nisam osporio, da jesam ne bi stavljao potpis taj. Nemam problem nikakvih sa Sarajevom, najbliza mi rodbina navija za Sarajevo. Sveukupno gledano od nastanka ste uspjesniji, nema price. Ali od mog prvog posta pisem, samo obrcete nesto da ispadnete nesto bolji. U bivsoj SFRJ niste trofejniji. Imate 2 titule prvaka i 2 izgubljena finala kupa, mi imamo 2 Kupa i tri 2 mjesta, od kojih su 2 druga mjesta bila sa identicnim brojem bodova kao prvak, samo nas po 1 gol dijelio od prvog mjesta. Vi bolji ranking u SFRJ imate, mi u Evropi. Nmg vise se raspravljati sa vama, mrsko mi vrijeme gubiti. Procitajte jos jednom: TROFEJNIJI I USPJESNIJI u periodu Juge niste bili, nakon toga svaka cast. Bez obzira na sve, mad vec mi nmzm budite vi prvaci, bolje nego sfrumfovi i fasisti. :bih:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 19:18

27 nov 2019, 19:12
simidobar je napisao/la:
27 nov 2019, 18:42
27 nov 2019, 18:35
Vama ne treba nikad uslugu ucinit nikakvu jet ste pogani do srzi
Sta ucinili ste nam uslugu da bi nas slobodno mogli zvat kriminalcima i vrijedjat a da mi sutimo ? :urnebes: :urnebes:

Trebamo rec nije crveni a bio je ? :urnebes:

Bio je penal a nije bio ? :urnebes:

Istjeruju nas iz kupa a "prijatelji" nam govore da smo mi kriminalci... Alal vera.. ko se sa vama druzio ni pakao mu nece tesko pasti..
Nisam uopste mislio na utakmicu nego ste bas pogani evo dokaz ti je da ste se vi nalozili kako smo prekoracili rok nesto sto nema veze sa vama.....evo i utakmica sa Velezom do neki dan sve super sad bljuvotine pisete...obraz tri boda fujjjjjjjjj
Ja nista lose o Celiku nisam napisao nego o savezu... Vi ste trenutni primjer a ima takvih losih primjera stotine..

Pogledaj Velezov pdf i pogledaj nas i reci razlike pa nastavi dalje o tom kakvi smo mi ljudi i kakav nam je obraz..

Ti i nemas taj obraz, pa je normalno da ne mozes vidjet kad neko ima obraz..

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 27 nov 2019, 19:24

@simidobar ne pada mi napamet da listam vas pdf dovoljno mi je i na ovoj temi i temi pl prepucavanje da vidim kolika ste ****......nema grupe i kluba koji vam nije izaso u susret a kad ste vi kome pomogli u necemu i kao grupa i kao klub

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 19:25

27 nov 2019, 19:16
simidobar je napisao/la:

Nikad ovo nisam osporio, da jesam ne bi stavljao potpis taj. Nemam problem nikakvih sa Sarajevom, najbliza mi rodbina navija za Sarajevo. Sveukupno gledano od nastanka ste uspjesniji, nema price. Ali od mog prvog posta pisem, samo obrcete nesto da ispadnete nesto bolji. U bivsoj SFRJ niste trofejniji. Imate 2 titule prvaka i 2 izgubljena finala kupa, mi imamo 2 Kupa i tri 2 mjesta, od kojih su 2 druga mjesta bila sa identicnim brojem bodova kao prvak, samo nas po 1 gol dijelio od prvog mjesta. Vi bolji ranking u SFRJ imate, mi u Evropi. Nmg vise se raspravljati sa vama, mrsko mi vrijeme gubiti. Procitajte jos jednom: TROFEJNIJI I USPJESNIJI u periodu Juge niste bili, nakon toga svaka cast. Bez obzira na sve, mad vec mi nmzm budite vi prvaci, bolje nego sfrumfovi i fasisti. :bih:
Samo ti braca namjesti sebi kako ti odgovara. ;) Meni to uopste ne smeta.. ;)

Smeta mi kad me "prijatelji" prozivaju a fol mi dobri.. stomak mi se okrene kad vidim kako nas vole i kako jedva cekaju neku glupost pa da se*u o nama...

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 27 nov 2019, 19:25

Denchi je napisao/la:
27 nov 2019, 19:13

a eno Rahimić samo papire uzeo i brže bolje nazad u Švicu....a ubjeđuje me onaj neki dan ma joook kaže unuku obilazio :rol: :rol: :rol:
Pa samo izvadio novorodjencetu pasos i veeleezovu clansku kartu i vratio se nazad za svicu. Ne razumijes ti to :lol:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2019, 19:29

27 nov 2019, 19:24
@simidobar ne pada mi napamet da listam vas pdf dovoljno mi je i na ovoj temi i temi pl prepucavanje da vidim kolika ste ****......nema grupe i kluba koji vam nije izaso u susret a kad ste vi kome pomogli u necemu i kao grupa i kao klub
Izasli smo vama vise puta u susret.. ;)
Izlazimo kao klub mnogim ljudima u susret, redovno.. Redovno prave neke akcije za pomoc.

Na dobro dobrim na uvrede uvredama, po zasluzi.
To je ono sto mozes ocekivat od nas, posteno.. ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.