FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav sastav možemo očekivat pitam ja vas.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Ramke na klupi da im uleti u drugom svjez i napravi pometnju.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Cristiano Zajmović u startnoj?
aj dont biliv it.
aj dont biliv it.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Sa Zajom nikad nije dosadno, il ce njih iskarat il ce nas povalit, al posto je derbi ova prva opcija je realnija. 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja se nadam da su ovo posljednje utakmice u zelji desnom beku, ronaldu i ubici veselog prezimena.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Prodaja će se vršiti u Shopu FK Željezničar u četvrtak i petak od 10 do 19 sati, te u subotu od 9 do 14 sati. Cijena ulaznice iznosit će 10 KM za tribinu Jug, a FK Sarajevo obezbijedio je 3.800 ulaznica za navijače FK Željezničar.
Odlukom MUP-a Kantona Sarajevo, a prema odredbama Zakona o javnom okupljanju, ulaznice će se prodavati uz obaveznu identifikaciju navijača putem ličnih dokumenata, a jedan navijač može kupiti maksimalno pet ulaznica na svoje podatke. Također, MUP je dozvolio unos kišobrana na utakmicu.
Eto inf
Odlukom MUP-a Kantona Sarajevo, a prema odredbama Zakona o javnom okupljanju, ulaznice će se prodavati uz obaveznu identifikaciju navijača putem ličnih dokumenata, a jedan navijač može kupiti maksimalno pet ulaznica na svoje podatke. Također, MUP je dozvolio unos kišobrana na utakmicu.
Eto inf
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobar sastav i formacija

Mislim da ce izaci standardna napadacka četvorka (Veselinović lijevo, Ramović desno, Krpić ispred, Štilić iza).
Šteta što nema pametnijeg Zeca (Ermina), on bi sigurno bio starter.
I mislim da ce igrati Sadiković umjesto Alispahića. Dado je upravo igrač za derbija ! stavio bi i Kjosevskog za derbi, al od toga nema ništa.
Ostatak tima je Ok.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
oo **** sarjvoo, **** horde zla picke sa sjevera neka puse ga... **** Malo Sarajvo ooo oo
al se boje stilica sta je ovo ljudi alahami samo o njemu pricaju, slozio bi se s nekim ko napisa da se uskurcili uzdigli, upisali su tri boda vec protiv nas..Treba ih otrest neka bude 90+ iz nepostojocog penala stilic

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Oni su se razlogom nafurali i nabrijali. Prvi su, gostujuca pobjeda proslo kolo, rezultat iz proslog derbija i nase lose podjebavanje sa majicama. Pa derbi je, moraju se i nasi nabrijati. Udju li u utakmicu lose kako znaju, kukala nam majka.
Vidim li ja ovdje neka meni draga lica?( mrki neymar)
Volim te Zeljo 
nego kontam koliko vas ima da pisete na oba foruma ? pod kojim nickom je Hajra,Kokoska,Bosanac, Faca sa ulica (papak danan) zabrinuti Storm (e moj Zeljo)

nego kontam koliko vas ima da pisete na oba foruma ? pod kojim nickom je Hajra,Kokoska,Bosanac, Faca sa ulica (papak danan) zabrinuti Storm (e moj Zeljo)

Dženu od prve protiv pitića, vazda je naložen naš Cristiano protiv njih 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledaj nasih sto se kleberaju na treningu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bolje je ovim krilima da ostanu trenirati zavrsnicu i sut u dalji ugao. Amateri
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MocMahale444
Boli njih briga sto su izgubili od Sirokog.
Pogledaj sliku Bogija, Veselog i Stane.
Cc sramota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne znam za vas, samo na glas razmisljam da bi na derbiju umjesto veselog stavio zeca, a drugom pol ubaciti veselog. Alispahic mi je izgledao jako lose u fizickom stanju na prosloj utakmici, ali realno ne moze bez njega u ekipi. Bojo nema toliko iskustvo, a opet je spremniji.
Ne moze covjek biti pametan. A svakako Vedrana staviti na gol to je primarno i osnovno..
Ne moze covjek biti pametan. A svakako Vedrana staviti na gol to je primarno i osnovno..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma da ih ostavis 24 sata bez prestanka da vjezbaju od 4 sanse 3 ce fuliti 100%, a ovu jednu nekad pogoditi nekad fuliti.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 17:10Bolje je ovim krilima da ostanu trenirati zavrsnicu i sut u dalji ugao. Amateri
Trebaju plakati?MocMahale444 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 17:55Boli njih briga sto su izgubili od Sirokog.
Pogledaj sliku Bogija, Veselog i Stane.
Cc sramota.
Ne treba struka dići atmosferu?
Zaljujaj 10 richtera poravnaj sve!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.