Može.UstanikSBII je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:51
Nismo ako si za možeš da te odma ubacimo tako da igraš već od ovog kola!

Može.UstanikSBII je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:51
Nismo ako si za možeš da te odma ubacimo tako da igraš već od ovog kola!
Javi se i ti sam sekretaru lige da te ubaci! Ja sam mu već poslao poruku. Prouči pravila tipuj redovno i to je toBazinga12345 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 18:03Može.UstanikSBII je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:51
Nismo ako si za možeš da te odma ubacimo tako da igraš već od ovog kola!![]()
UstanikSBII je napisao/la: ↑22 nov 2019, 00:24Bazinga12345 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 18:03Može.UstanikSBII je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:51
Nismo ako si za možeš da te odma ubacimo tako da igraš već od ovog kola!![]()
![]()
Javi se i ti sam sekretaru lige da te ubaci! Ja sam mu već poslao poruku. Prouči pravila tipuj redovno i to je to![]()
Ti bi ziogu stari gavraneCrni gavran je napisao/la: ↑27 nov 2019, 19:48Pozdrav,
Nikada nisam dosao na vasu temu da pisem nesto ruzno o Velezu. Jesam imao nerjesenih razmirica sa neretvanskom pastrmkom i to po prvi put, nikada se nismo prije svadjali, ali sto se njega tice ostajem pri svom misljenju.
Ali necu o tome da pisem, nesto hocu da vas pitam mimo fudbala a ipak se tice Veleza, zna li neko od vas, ko je ona ljepuskasta novinarka koja je kod vas domacin press konferencija. Boga mi, jako zgodna![]()
Znam da se Belma zove i da je dobra capi. Progulaj gavrane **** te Aydin OlgunCrni gavran je napisao/la: ↑27 nov 2019, 20:30Neretvanska pastrmka, sigurno ti je rodica ili ne znas ko je![]()
Vazda bio. Znas da nije strmkapa jazavac nikad bio. Zanemari prepucavanja moramo nekad malo
Ma znam bola. Svi mi nekada napišemo nesto sto ne mislimo. Gavrane dobar si lik nema tu priče. Živio bratoCrni gavran je napisao/la: ↑27 nov 2019, 20:44Ja sam Veleza uvijek gotivio. I kada ste ispadali uvijek sam dolazio ovdje i davao izjave glavu gore, bice bolje itd.... Nikada ruzne nisam napisao, nikada nisam dolazio da podebavam nakon vaseg nekog poraza i slicno.Zna to jako dobro i @rodjak.
Sve najbolje za tebe i Velez. I Mostarke, nema ih boljih na dunjaluku, jeste vi Mostarci sretni ljudi, dzabe je![]()
Krmadija je smiješna ove sezone pravo - prema njihovoj logici mi igramo na livadi, a šta je tek onda BB? Bolje bola da posade raštike na onoj oranici i da se ugase, ali ovaj puta za stalnosamirr je napisao/la: ↑02 dec 2019, 16:41Velez ce biti ispred Zrinjskog ove sezone ! Pobjedom na Grbavici hvatate prikljucak za Evropom , par poraza gdje realno niste smjeli izgubiti tipa Mladost i Celik kuci mislim da bi kasnili za prvim 5-6 bodova ekipa vam ima par invidualaca koji mogu rijesiti mec u vasu korist, valjda vam uprava odluci napasti evropu vec ove sezone bolji ste od Zelje samo njih guraju sudije i protiv moje Slobode ste zasluzili u dvije utakmice minimum 4 boda valjda vam se vrati to na Grbavici.
Ljubisa Pecelj!Bazinga12345 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:34Koga dovesti sada pitanje je. Moja želja je bio Letić ali ne znam koliko je realno...
jel ozbiljno kakav je igrac, deficitarna pozicija trenutno a ne bi je bilo lose do 6 mjeseca pokrit s nekim solidnim igracemKenoRob je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:47Ljubisa Pecelj!Bazinga12345 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:34Koga dovesti sada pitanje je. Moja želja je bio Letić ali ne znam koliko je realno...
Imate i od Celika milju KM ak ga dovedetedrakensang je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:29jel ozbiljno kakav je igrac, deficitarna pozicija trenutno a ne bi je bilo lose do 6 mjeseca pokrit s nekim solidnim igracemKenoRob je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:47Ljubisa Pecelj!Bazinga12345 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:34Koga dovesti sada pitanje je. Moja želja je bio Letić ali ne znam koliko je realno...
Ma momak je pod ugovorom, nema nista od njega, istice mu ugovor u maju ili junu osim ako nije jedan od onih sto su tuzili klub. Posto je ovo sa Urdinovom dosta friska vijest, cisto sumnjam da ima nesto konkretno za lijevog beka, tek ce se sad poceti traziti zamjena do odlaska u Tursku. Ako ne bude nista kvalitetno vjerovatno nece ni dovoditi nikoga osim ako ne bude neko besplatan.drakensang je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:29jel ozbiljno kakav je igrac, deficitarna pozicija trenutno a ne bi je bilo lose do 6 mjeseca pokrit s nekim solidnim igracemKenoRob je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:47Ljubisa Pecelj!Bazinga12345 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:34Koga dovesti sada pitanje je. Moja želja je bio Letić ali ne znam koliko je realno...
koliko znam uprljo je vec dres ,a mi prljave dresove necemo pratidrakensang je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:55Znaci da je Ljubisa sigurno dobar igrac, cim prison pokusava ismijavat, a nije vidio momka kako igra kad nije gladan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.