Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Evo iskreno, da meni daju izbor selektora izmedju Safeta Susica ii Vojislava Seselja, ja bi izabrao vojvodu Seselja. Bez dileme pa nek Vranjesa stavi za kapitena i nek sve ide u q.

Idi u kuvac.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ako vrate srneca ledja, i ako nas odvede na euro, ko ce trpit ove njegove jasikurce. Necu, nemere 

naprijed rejal
Vi niste svijesni da Magat zna za Dzeku, Pjanica i mozda Kolasinca, a za ostale nase igrace ne zna da postoje a ne gdje igraju i kakvi su. A vi se pojedini ovdje lozite da bi on nesto promjenio za ovako kratko vrijeme, a pogotovo pozvao sve i udovoljio svakom navijacu. Da ne pricamo o tome da bi sa sigurnoscu igrao "najjaci tim" koji imamo u trenutku.Tristan10 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 20:34Tesko mogu da zamislim da bi licnost takvog profesionalizma i integriteta gurao nekog Kovacevica da se proda u neki Gaziantep, da se Saric proda u Al-Ahli itd.Denchi je napisao/la: ↑27 nov 2019, 20:30druže jel fakat misliš da nema menadžera kod švaba?Tristan10 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 20:26
Ako dodje Magath ko da bi on uzeo ovakve stvari u razmatranje. Imao bi skauta, i nekog naseg pomocnog, ali Sefova je glavna. Ako je Duljevic klupa ili van kadra, onda je tako, ako je Visca klupa onda je klupa, ako je starter onda je starter, ako je Begovic prvi izbor onda je tako. Kad Svabo kaze, drugacije se gleda, nema tu menadzera, nepotizma ili nekih drugi dogovora.![]()
![]()
Zar vas zaista ima da ovako razmisljate ?
Mjau !
Ne znam da je neki stranac uspio napraviti rezultat sa reprezentacijom. A pokusavali su sa njima jaci od nas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
pa nemamo koga više domaćeg staviti

+ igrači domaće ne zarezuju 2% , niti se sjećaju kad su igrali i kakvi su bili...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Fantasista
- Kontakt:
Nije bilo davno (trebao bi se sjećati, a bilo je i mnogo prije sličnih slučajeva - uspješnih "stranih" selektora u mnogim reprezentacijama) kada je čemerna Grčka osvojila EP - 2004 pod vođstvom Njemca Ota Rehagela...
PS:
Pa, i Vladimir Petković sa Švicarskom...
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 27 nov 2019, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
Hocete opet kasete i suskavac
Telecu formaciju

Telecu formaciju

Petkovic duze zivi tamo i bolje govori njihov jezik o vlastitog. I ne bih rekao da ima neke rezultate. Odlasci na prvenstva su pod moranjem sa sastavom koji ima.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:16Nije bilo davno (trebao bi se sjećati, a bilo je i mnogo prije sličnih slučajeva - uspješnih "stranih" selektora u mnogim reprezentacijama) kada je čemerna Grčka osvojila EP - 2004 pod vođstvom Njemca Ota Rehagela...
PS:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
hoćete opet historijski plasman?
e pa nećete , treba Nalu uhljebiti

tuzlak je, grehota da na ulici spava

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma nije ni stranac pod svaku cijenu rjesenje. Srbija je uzela Advocaata i zabiljezila jedan od najgorih rezultata sa njim.
Ja sam samo "odgovorio" na tvoju pogrešnu tvrdnju - vidi pod Oto Rehagel: Grčka, 2004 - a Petkovića sam usput spomenuo a on je 'stranac' bez obzira koliko dugo živi u Švici... Pa, i Pape "Šuškavac" duže živi u Francuskoj nego što je živio u BiH - da li je za nas ili za Francuze stranac?Justin je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:22Petkovic duze zivi tamo i bolje govori njihov jezik o vlastitog. I ne bih rekao da ima neke rezultate. Odlasci na prvenstva su pod moranjem sa sastavom koji ima.Trigger je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:16Nije bilo davno (trebao bi se sjećati, a bilo je i mnogo prije sličnih slučajeva - uspješnih "stranih" selektora u mnogim reprezentacijama) kada je čemerna Grčka osvojila EP - 2004 pod vođstvom Njemca Ota Rehagela...
PS:
Dovoljno - nema potreba dalje polemisati...
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 27 nov 2019, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
Kad se Magath spomene jedno dijete uruči ispisnicu u školi fudbala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Niko ti ne garantuje uspjeh. Ali nama treba promjena i nesto sto lici na profesionalizam. Ne vidim razlog sto se nebi ukazala prilika stranom treneru, kad smo ranije pokusali sa regionalnim i domacim opcijama. Tesko da mogu da zamislim Felixa Magatha u Restoranu Bosna sa cajkama na stolovima.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 27 nov 2019, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
I bez lijevog beka.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima