A nema sigurne pirat stranice nego sacekati dok skine par ljudi pa vidis jeli scam ili je ispravno sve.TonySosa je napisao/la: ↑26 nov 2019, 10:40Nesigurna ti je ta stranica.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- Fantasista
- Kontakt:
Slabo pratim Federalnu, vidi derpaša ćelavog ni Dodikove tužbe mu ne mogu ništa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Što si bolji prema ljudima, to si gori.
vol23151
vol23151
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa stoji pored ko mrtav, a ona se prima...
Kod mene su sve muškarci na poslu. Došla nova kolegica, "čin" iznad nas. Sad je i šef drugog odjela.
Koji paćenici. Čim sam vidio da peru zube svako jutro i da de mirišu odma sam znao šta je u pitanju, onaj se miriše, onaj priča kako ima BMW džipa, onaj nešto ko bari, i kaže ona izaću ja s vama na pivo jednom, nama trojici, kaže ovaj jedan paćenik a mene ne zoveš, kad će ona mrtva hladna, ti ostani s ženom i da djecu ušuškaš
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
Jel valja čemu ili je situacija kao u domu kecu kad bilo kakvo žensko naiđe, odmah svi ko mungosi počnu izvirivati.Heller je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:20Pa stoji pored ko mrtav, a ona se prima...Kod mene su sve muškarci na poslu. Došla nova kolegica, "čin" iznad nas. Sad je i šef drugog odjela.
Koji paćenici. Čim sam vidio da peru zube svako jutro i da de mirišu odma sam znao šta je u pitanju, onaj se miriše, onaj priča kako ima BMW džipa, onaj nešto ko bari, i kaže ona izaću ja s vama na pivo jednom, nama trojici, kaže ovaj jedan paćenik a mene ne zoveš, kad će ona mrtva hladna, ti ostani s ženom i da djecu ušuškaš![]()
Samo se u Sarajevu mogu sudariti dva tramvaja iz suprotnih smjerova. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Treba ih iskljuciti iz saobracaja skroz. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Sta ima masinovodja, nisam te prepoznala. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Heller je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:20Kod mene su sve muškarci na poslu. Došla nova kolegica, "čin" iznad nas. Sad je i šef drugog odjela.
Koji paćenici. Čim sam vidio da peru zube svako jutro i da de mirišu odma sam znao šta je u pitanju, onaj se miriše, onaj priča kako ima BMW džipa, onaj nešto ko bari, i kaže ona izaću ja s vama na pivo jednom, nama trojici, kaže ovaj jedan paćenik a mene ne zoveš, kad će ona mrtva hladna, ti ostani s ženom i da djecu ušuškaš![]()
Ako ne mozes kontrolisat vlastitu cunu onda yebi ga. A pokupit djevojku na poslu, faksu, skoli uopste nije neka macho furka kao sto ljudi tripuju. Bukvalno je osuđena da sluša tvoje gluposti dok ne popusti. Ulet na ulici u po bijela dana je za mudaše, nemaš poveznicu s trebom, ne možeš koristit otrcane fraze, imaš deset sekundi da objasniš kako nisi jehovin svjedok ili manijak, a trema puca. Predobro.
Vidiš buraz nešto kontam elektrotehnička srednja je prokletstvo, tu pokupiš neki sihir i kobaja party te prati kroz život. Uvijek završiš u takvom okruženju.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Moramo udariti update na gnjavatore, što rekao Obelix pošast foruma
Malo zdravog razuma za ugodne snove. Laku noć nacijo.Ovaj sudar je moguce da su prouzrokovali neiskusni vozaci koje je Konakovic preko Ministra Saobracaja izvjesnog Adnana Štete iz debillnee SDP = srpske dobrovoljacke partije nedavno zaposlili, a nisu ih uopce obucili za upravljanje strojem kao sto je Tramvaj. To je za Konakovica iz Rogatice oich, sta ono zna sta je Tramvaj. Narode svasta cemo mi doziviti sa ovm nesposnjakovicoima. Mene strah ako kupe onaj 'elikopter, napravoit ce sudar u zraku sa SFOROM, pa ce stradati neduzni civili.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 4 gosta.