A kako ovo vidiš?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Upravo tako.DrFilgud je napisao/la: ↑21 nov 2019, 11:28Dzeki se definitivno treba poslati poruka da nije nedodirljiv, da ne moze da radi i da se ponasa kako hoce,
Za golove svaka cast, nedodirljiv, za humanitarne askcije svaka cat, svi to vidimo i cijenimo.
Nazalost, svi vidimo i njegovo nezalaganje na terenu u posljednje vrijeme, lose obavljanje kapitenske uloge, sklonost stvaranju klanova i kafanskom "uredjivanju" reprezentacijee", sada vidimo i da daje podrsku najgorem selektoru ikada.
Kafane i teferici su vec poznata stvar...niko nije nedodirljiv i zasticen od kritike, pogotovo ne fudbaler makar bio i veliki Edin Dzeko.
Ja nisam imao namjeru da ga pljujem, ali realno ove stvari koje radi ne priliče kapitenu i jednom od najvećih fudbalera koje je ova jadna država imala.
Umjesto da upravo on vuče stvari na bolje kao jedno takvo ime i kao kapiten reprezentacije, on je glavni na dernecima po kafanama...nije to ok.
Zakasnio je malo sa porukama, naredaše oni kikseva i kikseva, razočarenja i razočarenja pa se tek onda pozvaše na jedinstvo. I to govorimo samo u ovim kvalifikacijama, a gdje su još prošla dva ciklusa i razočarenja koja su nam servirali.
I da, ovo trebaju igrači međusobno sebi da šalju i da razgovaraju, od statusa za široke narodne mase nema nikakve koristi osim populizma.
Nije da vrijeđam Edina, čovjek je doktor fudbala i najbolji ikada ove države, strašan čovjek i veliki igrač, ali ovo izgleda previše jeftino.
I da, ovo trebaju igrači međusobno sebi da šalju i da razgovaraju, od statusa za široke narodne mase nema nikakve koristi osim populizma.
Nije da vrijeđam Edina, čovjek je doktor fudbala i najbolji ikada ove države, strašan čovjek i veliki igrač, ali ovo izgleda previše jeftino.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dzeko je ljudina. To sto je poglup pa je dopustio prvo da Spahic upravlja sa njim, a kasnije i ona polovnjaca je druga stvar.
Uostalom, to sto mu je Vranjes jedan od boljih prijatelja dovoljno govori.
Igracke kvalitete su isto tako neupitne. Sada su mu vec 34 godine i nije realno ocekivati da on bude medju onim koji ce najvise trcati na terenu i gristi.
Uostalom, to sto mu je Vranjes jedan od boljih prijatelja dovoljno govori.
Igracke kvalitete su isto tako neupitne. Sada su mu vec 34 godine i nije realno ocekivati da on bude medju onim koji ce najvise trcati na terenu i gristi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Najbolja utakmica odigrana bas kada njega nije bilo.
U ostalim je djelovao manje vise kao neki statista.
I poslje ovakih kvalifikacija napise onakav tekst.
Najbolje sve zaboravit? Pa ko je pametan bas nece
U ostalim je djelovao manje vise kao neki statista.
I poslje ovakih kvalifikacija napise onakav tekst.
Najbolje sve zaboravit? Pa ko je pametan bas nece

Ma Edin je u stvari fin i odgojen decko, koji se u skladu sa slavom i oarama, a okruzen lauferima poceo praviti mangup.
Meni to tako izgleda, jer je Edin fakat foler na baterije, fin decko u sustini.
Meni to tako izgleda, jer je Edin fakat foler na baterije, fin decko u sustini.
-
- Kontakt:
Sta ima lose u kolacima i familiji? Problem je njegov sto potegne dobro da bazdi. Dokaz samo da je covjek. Na terenu je sve slabiji i to sviju najvise boli.Virtu4l je napisao/la: ↑21 nov 2019, 09:16Nije problem da pričamo o njegovoj igri, ja ga prvi kritikujem kad igra loše, i prije 15 godina i danas. Ali kad vidim omalovažavanje, priču o njegovom privatnom životu, o ženi, o tome da nije patriota, pa čovjeku se digne kosa na glavi, a to se dešava svako malo.nebeskasila je napisao/la: ↑21 nov 2019, 09:02Pa nema objave o Dzeki da ga narod ne vrijedja ne psuje i tako te gluposti. U drugim drzavama bi svoj kip dobio. Svoju ulicu u Sarajevu treba imati. Pisete gluposti zato i jesmo tu gdje smo jer smo losi kao narod. I nikad nam nece biti bolje
Edin Džeko posljednjih godina trenira više nego prije, prvi dolazi, posljednji odlazi, a ovaj spominje neke kolače, izlaske i familiju, eto koliko daleko to ide.
Kao narod smo zakazali, zato smo tu gdje jesmo.
Na kraju nije on kriv sto selektor nije Vaha, da ga dozove kao sto sad radi onom iz Schalkea.
Narod je stoka, stoka ce i ostati. Jedno je kritika, a drugo je sto se na ovoj temi pise.
Propo ko kauc!
Znam i ja zabit s metar na prazan go.
Znam i ja zabit s metar na prazan go.
Nije to istina, dobro igra za Romu, tesko je tako govoriti kada u perspektivi nemas ni priblizno boljeg.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Eh,prošla je neka trećina sezone otprilike pa da stavimo malo na papir.Serie A i Europa.Dzeko 7 golova u 1409 minuta,Lautaro 11 u 1311.
Znamo svi tko je šta pisao ovo ljeto.Nema potrebe da izvlačimo postove jer se nećete dobro provesti s obzirom kakve idiotarije ste pojedini pisali.
Sportski pozdrav
Znamo svi tko je šta pisao ovo ljeto.Nema potrebe da izvlačimo postove jer se nećete dobro provesti s obzirom kakve idiotarije ste pojedini pisali.
Sportski pozdrav

A ovaj je do sad sigurno vec nacuo negdje o kome se radi.
Halo jel to isto igrat u Romi gdje igra svako za sebe i u Interu gdje te pitaju loptama. Druga stvar da Dzeko igra povucenije dijeli perfektne lopte od kojih je samo Klajvert mogo bit prvi strjelac lige.Mirni smanadu.
Dzabe instagram kapetanu ubleha je dobila otkaz 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Evo Messi Visca i Edin Djeko 

-
- Kontakt:
Hoce li ikada ovaj nas "kloc "pokazati "autoritet "i uzeti loptu i pucati penal...cccc
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Dijeli lopte ko na tacni. Odlican za sad. Nece jer on nepuca penale.
Gol!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobar gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.