ANTIFA ! je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:01
Hajdeee je napisao/la: ↑28 nov 2019, 00:58

Pa da si malo upuceniji, oko tog desavanju u Konjicu, znao bi da je vecina prve nase tadašnje ekipe bila bas kod vas u gostima NOC prije

Cugalo se zajedno do utakmice, sutra dan. Drugi dio jace nase ekipe krenula u Mostar rano ujutro, isto u goste vama.
Taj kontakt na mostu u Konjicu sa ultrasima je imao vrlo mali broj nasih iz Sarajeva, a vecina nase raje iz drugih gradova BH.
Tano da o nekim stvarima ne treba suditi na prvu, i samo preko izvjestaj iz medija i sl.
Ja znam tacno koliki je omjer bio, ali nije ova tema da se pise o tim situacijama jer admin ne dozvoljava. Suma sumarum Konjic je vas minus jer ste dozvolili da se to tako izdesava nonsalantno sa vase strane, a navedeni su iskoristili vasu gresku tada.
Kako god zatrpali smo opet temu sa jos 10-15 diskusija koje ne prestaju.
Pa ja nemam problema da priznam da je to nas minus. Samo u toliko sto nismo isli organizovanije, i bili smo mnogo opusteni. Sama cinjenica da je dio ekipe otisao dan prije, drugi dio ekipe bas rano ujutro, govori o toj opustenost koja nije trebala biti. Ako si upucen u tadasnju generaciju HZ, pretpostavljam da znas sta bi se desilo da je u Konjicu bila nasa prva ekipa. Bez samohvaljenja.
Isto minus koji apsolutno priznajem, jer nemam problema priznati nase minuse, a vezano za Olovo. Opet prevelika opustenost. Gdje se krenulo uz puno alkohola, opustenost, slavljenik po titulu u Banovice

. Razbijena kolona totalno.
U startu su to "kobrice" iskoristile na nasim prvim kombi jima. Kasnije kada se kolona spojila samo se proslo kroz Olovo i kroz/preko njih. Sta god oni kazali il ne, sempocetne akcije koju su pomno organizovali uz desetine palica i svega, svacega...sve ostalo je bilo....
Minus se priznaje za start desavanju, al nikako ne mozemo pricati o nasem porazu. Nikako.
Sad ce lik koji akcija sa Avatarima, sa 6 nikova, da mi objasni kako to nije bilo tako... Unaprijed mu kazem

ne ulazim u kontra raspravu vise.
Al hajd dobro...

Odosmo na 5 razlicitih tema.