Šurković danas prenosio

Nema veze, sve dok profesionalno radi i obavlja svoj posao, Šurković je za Priganicu viši level, i ako dosta mlađi od njega, upravo gledam snimak i najzanimljivije detalje utakmice, momak odlično odradio prijenos, čak je i onaj drugi sebi došao, i ako mu je glas drhtao dok je intervjuisao Amara, valjda trema još od Tuzle i one nesmotrene konstatacije kada ga je Amar postavio na mjesto, neka ovako i ostane ubuduće, sve odlično i kako treba
J*ebase opet BH Telekom,sve najbolje sportske sadrzaje prebacit ce na taj novi kanal.sarajevo1982 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:54Kompanija United Media 4. decembra pokreće Nova Sport, televizijski kanal specijalizovan za prenose najvažnijih sportskih događaja koji će gledaocima ponuditi raznovrstan premium sportski sadržaj - svakoga dana - 24 sata dnevno
Pa kad ne sjede, gdje ti je sport klub HD?Radmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:44Nova Sport neće imati ništa više i ništa dodatno što sada već nema BH telecom sa Mojom TV, ono sto sigurno nece imati jeste BHT Premijer liga BIH, a sve ostalo imamo i možemo gledati na Areni, Sport klubu i Europsortu, ako neko misli da će Nova Sport ekskluzivno uzeti sve sadržaje sa navedenih televizija taj se grdno vara, prvo u telekomu ne sjede budale, da otkupe Sport klub pa da im ga neko na kraju šukne tako sto ce uzeti sadrzaje sa tih kanala i prebaciti na druge, a te kanale koje je telekom uzeo ostaviti bez icega, milioni su pitanju a sve je zavedeno ugovorom, nije niko budala, tako da telekom trenutno ima najači sportski programski sadrzaj u regionu a tako ce i zadugo biti
Problem to jeli HD ili nije?Mig_Mig je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:46Pa kad ne sjede, gdje ti je sport klub HD?Radmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:44Nova Sport neće imati ništa više i ništa dodatno što sada već nema BH telecom sa Mojom TV, ono sto sigurno nece imati jeste BHT Premijer liga BIH, a sve ostalo imamo i možemo gledati na Areni, Sport klubu i Europsortu, ako neko misli da će Nova Sport ekskluzivno uzeti sve sadržaje sa navedenih televizija taj se grdno vara, prvo u telekomu ne sjede budale, da otkupe Sport klub pa da im ga neko na kraju šukne tako sto ce uzeti sadrzaje sa tih kanala i prebaciti na druge, a te kanale koje je telekom uzeo ostaviti bez icega, milioni su pitanju a sve je zavedeno ugovorom, nije niko budala, tako da telekom trenutno ima najači sportski programski sadrzaj u regionu a tako ce i zadugo biti
Ma kakva grčka liga, pa oni tamo imaju zatvoren sistem o čemu je mnogo napisano na ovoj temi, pa su šanse ravne nuli, al ko zna možda se stvari preokrenu kad je ovo u pitanjuRadmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:01Problem to jeli HD ili nije?Mig_Mig je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:46Pa kad ne sjede, gdje ti je sport klub HD?Radmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:44Nova Sport neće imati ništa više i ništa dodatno što sada već nema BH telecom sa Mojom TV, ono sto sigurno nece imati jeste BHT Premijer liga BIH, a sve ostalo imamo i možemo gledati na Areni, Sport klubu i Europsortu, ako neko misli da će Nova Sport ekskluzivno uzeti sve sadržaje sa navedenih televizija taj se grdno vara, prvo u telekomu ne sjede budale, da otkupe Sport klub pa da im ga neko na kraju šukne tako sto ce uzeti sadrzaje sa tih kanala i prebaciti na druge, a te kanale koje je telekom uzeo ostaviti bez icega, milioni su pitanju a sve je zavedeno ugovorom, nije niko budala, tako da telekom trenutno ima najači sportski programski sadrzaj u regionu a tako ce i zadugo biti![]()
Ja opšte o stvarima ne detaljišem puno, potez Telemacha da pokrene Nova Sport je očajnički potez, jer telekom od januara pokrece Moja TV Sport kanal, kanal najavljen mnogo prije Nove Sport, u fokusu Moja TV Sport bice domaca fudbalska liga u hd prijenosu, gdje cemo moci gledati svih šest utakmica po kolu u live prijenosu, do pratecih sadrzaja i press konferencija vezanih za utakmicu, uz to špekuliše se da ce Moja TV Sport u startu uzeti Bundesligu i Super ligu Grčke, te imati posebne emisije i dokumentarce o bh sportu
Telekom je otkupio Sport klubove nakon dugo godina, i to masnio platio, i sada da neko osnuje novi kanal i najbolje sadrzaje sa Sport kluba prebaci na taj novi kanal Novu Sport, a Sport klub i telekom ostavi bez igdje ičega je nemoguće, jer je to klasicna prevara i pljačka, zato kažem nije niko budala, vec se sve ocito koristi kako bi konkretno telemach pridobio nove korisnike sa navedenom pricom, moja pretpostavka da telekom sa pokretanjem Moje TV Sport priprema teren za naredne godine kako bi licno i direktno mogao otkupljivati tv prava za određene sportske događaje i lige, jer sve uslove i novac za to imaju
Ti mene ne kuzis, imas kanal sport kluba pod nazivom Sport klub HD, koji nije ni u jednoj semi bh telecoma! Vec par sedmica na njemu budu englezi subotom u 13 45 itd.Radmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:01Problem to jeli HD ili nije?Mig_Mig je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:46Pa kad ne sjede, gdje ti je sport klub HD?Radmilo87 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 22:44Nova Sport neće imati ništa više i ništa dodatno što sada već nema BH telecom sa Mojom TV, ono sto sigurno nece imati jeste BHT Premijer liga BIH, a sve ostalo imamo i možemo gledati na Areni, Sport klubu i Europsortu, ako neko misli da će Nova Sport ekskluzivno uzeti sve sadržaje sa navedenih televizija taj se grdno vara, prvo u telekomu ne sjede budale, da otkupe Sport klub pa da im ga neko na kraju šukne tako sto ce uzeti sadrzaje sa tih kanala i prebaciti na druge, a te kanale koje je telekom uzeo ostaviti bez icega, milioni su pitanju a sve je zavedeno ugovorom, nije niko budala, tako da telekom trenutno ima najači sportski programski sadrzaj u regionu a tako ce i zadugo biti![]()
Ja opšte o stvarima ne detaljišem puno, potez Telemacha da pokrene Nova Sport je očajnički potez, jer telekom od januara pokrece Moja TV Sport kanal, kanal najavljen mnogo prije Nove Sport, u fokusu Moja TV Sport bice domaca fudbalska liga u hd prijenosu, gdje cemo moci gledati svih šest utakmica po kolu u live prijenosu, do pratecih sadrzaja i press konferencija vezanih za utakmicu, uz to špekuliše se da ce Moja TV Sport u startu uzeti Bundesligu i Super ligu Grčke, te imati posebne emisije i dokumentarce o bh sportu
Telekom je otkupio Sport klubove nakon dugo godina, i to masnio platio, i sada da neko osnuje novi kanal i najbolje sadrzaje sa Sport kluba prebaci na taj novi kanal Novu Sport, a Sport klub i telekom ostavi bez igdje ičega je nemoguće, jer je to klasicna prevara i pljačka, zato kažem nije niko budala, vec se sve ocito koristi kako bi konkretno telemach pridobio nove korisnike sa navedenom pricom, moja pretpostavka da telekom sa pokretanjem Moje TV Sport priprema teren za naredne godine kako bi licno i direktno mogao otkupljivati tv prava za određene sportske događaje i lige, jer sve uslove i novac za to imaju
Jel ti znas koliko EPL kosta, ugovor od tri godine za sve utakmice? Sk hd nije sitnica, sa Novom sport ce imat 2 kanala koji nece biti na bh telecomu. To znaci da 10najboljih utakmica neces moci gledati.Radmilo87 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:10Bundesliga i Super liga Grčke se spominje na nekoliko foruma, telekom realno ima novca za te stvari kao niko, tek počinju sa emitovanjem i vjerujem da ce ici korak po korak, iz prostog razloga sto u buducnosti nece željeti zavisiti od drugih, svjedoci smo koliko su trazili da otkupe SK., pa se tuzakali i šta sve ne, to SK. hd. subotom i tremin od 13:45 su za mene sitnice, posmatram u globalu, jer realno 90% korisnika i gleda u tom smjeru da ne spominjem da vlada velika neukost korisnika u maniru daj njemu da gleda pa kako god
Bh telecom je firma koja vrijedi preko milijardu ako se udruze sa vlasnikom arene tj. Telecomom srbije sljedeci put kad se prava budu kupovala, mislis da united media(telemach) ima sanse?Mig_Mig je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:14Jel ti znas koliko EPL kosta, ugovor od tri godine za sve utakmice? Sk hd nije sitnica, sa Novom sport ce imat 2 kanala koji nece biti na bh telecomu. To znaci da 10najboljih utakmica neces moci gledati.Radmilo87 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:10Bundesliga i Super liga Grčke se spominje na nekoliko foruma, telekom realno ima novca za te stvari kao niko, tek počinju sa emitovanjem i vjerujem da ce ici korak po korak, iz prostog razloga sto u buducnosti nece željeti zavisiti od drugih, svjedoci smo koliko su trazili da otkupe SK., pa se tuzakali i šta sve ne, to SK. hd. subotom i tremin od 13:45 su za mene sitnice, posmatram u globalu, jer realno 90% korisnika i gleda u tom smjeru da ne spominjem da vlada velika neukost korisnika u maniru daj njemu da gleda pa kako god
Ovo ?Wandelanoite je napisao/la: ↑28 nov 2019, 02:26Kakvi komentari Radeta Bogdanovica na RTSu, fudbalska romantika![]()
Irfo dobri, bh telecom ne vrijedi ni 400 000 000.irfo je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:23Bh telecom je firma koja vrijedi preko milijardu ako se udruze sa vlasnikom arene tj. Telecomom srbije sljedeci put kad se prava budu kupovala, mislis da united media(telemach) ima sanse?Mig_Mig je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:14Jel ti znas koliko EPL kosta, ugovor od tri godine za sve utakmice? Sk hd nije sitnica, sa Novom sport ce imat 2 kanala koji nece biti na bh telecomu. To znaci da 10najboljih utakmica neces moci gledati.Radmilo87 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:10Bundesliga i Super liga Grčke se spominje na nekoliko foruma, telekom realno ima novca za te stvari kao niko, tek počinju sa emitovanjem i vjerujem da ce ici korak po korak, iz prostog razloga sto u buducnosti nece željeti zavisiti od drugih, svjedoci smo koliko su trazili da otkupe SK., pa se tuzakali i šta sve ne, to SK. hd. subotom i tremin od 13:45 su za mene sitnice, posmatram u globalu, jer realno 90% korisnika i gleda u tom smjeru da ne spominjem da vlada velika neukost korisnika u maniru daj njemu da gleda pa kako god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.