Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tutankamon1905
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la tutankamon1905 » 28 nov 2019, 04:03

Fatih Terim, Blaz Sliskovic ili Amar Osim su moje neostvarive želje i vjerovatno se ni ne spominju kao moguci izbornici.
S njima postoji neka mala šansa da će se nešto pomaknut naprijed, a sve ostalo će biti tapkanje u mjestu il korak nazad.

Fatih luđak tipa Konte, izvlaci iz amatera 200 posto, a takvo nam je 85 posto reprezentacije.
Amar premazan svim i svačim, mislim da bi nakon par treninga pola igrača završilo u rubrici 'nekadašnji reprezentativci'..i Sliskovic jer smatram da je solidan stručnjak, a zna se i on dreknut kad zatreba.

Kako god novi izbornik će bit netko tipa Nalić...može proć na Euro, može ispast..promjenit se ništa neće.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 28 nov 2019, 04:12

Limeni bi bio najbolja opcija, mislim bas bi nam pristajao. :D
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 28 nov 2019, 04:19

Cartman je napisao/la:
28 nov 2019, 00:51
Pustite price da nema para, savez ima para, a tu je i moguca nagrada od eura i prilika za masan bonus u slucaju plasmana.

Nego zasto je Muslin dobio otkaz prije SP? Vrlo malo pratim njihov nogomet, pa mi nije jasno kako moze dobit otkaz nakon plasmana na SP sa relativno limitiranom ekipom. Je li nesto u vezi Savica ono bilo?
Da upravo u vezi Savica,ovaj se zainatio da mu on ne igra u prvoj postavi,klupirao ga,ovi iz saveza pravili kombinacije da ga prodaju i usicare hediju (kao tad ga trazilo pola evrope,cifre preko 150 milki,avijoni,kamijoni...),na kraju Muslin dobi otkaz,Savic ostade u Laziju,Saciri i Cxaka popisase Srbiju.
Dan tmuran ja mahmuran

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 28 nov 2019, 04:25

I nemojte mlatiti praznu slamu,ovako covjek kad cita pojedine nebuloze ne zna bi li prije plakao ili smijao se.Savez ce opet dovesti nekog poltrona da pravi dalje talove,vidovita Dzemila ce bacati grah da vidi hocemo proci baraz.
Dan tmuran ja mahmuran

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 28 nov 2019, 04:39

A nesto razmisljam,dovedemo Muslina,covjek nas plasira na euro,ovi nasi uhljupi iz saveza mu uruce otkaz jer nije igrao npr. Saric pa im propao tal jer je ovaj trebao iz J.Koreje da predje u Pjongjang,bi se covjek objesio odmah
Dan tmuran ja mahmuran

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 nov 2019, 05:46

Jeste vi gledali utakmice srbije pod Muslinom??? Koji je to smor bio. Stvarno nerazumjem sto vecina drka na njeg???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 nov 2019, 06:14

Duljević bi mu se najviše obradovao
'Ova skupina igrača ima ozbiljne deficite u smislu fizičke izdržljivosti i koordinacije. Prosječno su sve moje dosadašnje momčadi u kojima sam radio postizale bolje rezultate u tom pogledu', izjavio je 56-godišnji uspješni trener.

'Pretpostavljam da u nedavnoj prošlosti rad na fizičkoj izdržljivosti nije bio među prioritetima u radu s ovim nogometašima. Nije da nekoga od svojih prethodnika zbog toga želim kritizirati: prihvaćam da su različita trenerska viđenja prioriteta kad je spremnost i sposobnost nogometaša u pitanju apsolutno legitimna.'

Trener koji je Wolfsburg lani doveo do naslova prvaka stoga je zaključio da je pred njim najteži posao karijere. Cijela je priča potekla nakon što je novinar Welta pitao Magatha o problemima njegovih igrača: nakon prvih lakših treninga uz stepenice glavne zvijezde poput Kevina Kuranyija i Marcela Bordona požalili su se na nepodnošljive bolove u mišićima.

'To su normalne posljedice rada na treninzima, rada kojem je svrha podići razinu sposobnosti igrača. To košta. Međutim, potom se vraća u formi uspjeha, prestiža, na koncu i novca. Meni je žao kada to igrači ne znaju prepoznati.'

Na koncu je Magath izjavio da ga posao njemačkog izbornika, barem zasad, ne privlači. 'Više sam tip kojeg usrećuju svakodnevni posao i svakodnevni izazovi, što s nacionalnim sastavom nije slučaj. Samo tu i tamo izazov su velika natjecanja. Od onih sam koji traže više.'

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 28 nov 2019, 07:07

Dusko Bajevic realno rjesenje bar za baraz sa jednom ambicioznim pomocnikom

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 nov 2019, 07:11

Muslin je najbolje rjesenje vecini sa foruma.
Al nema od toga nista :D
Covjek koji sigurno ne bi dozvolio bilo ko da mu se mjesa u posao, a kod nas je to malo nemoguce, a bilo bi zanimljivo vidjeti spisak bez mjesanje drugih prstiju :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 nov 2019, 08:16

Dajte Amawa Osima da more Ivica rahat umrijet znajuć da je svog debila uhljebio.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 nov 2019, 08:22

Kakav Fatih Terim...on je dobar samo za Tursku i turske klubove...a evo ne ide mu ni sa Galatasarayom trenutno.
Uz to nerealna opcija i drago mi je zbog toga, iako ga inace gotivim, ali dok je u Turskoj. :)

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 28 nov 2019, 08:41

Koja kolicina gluposti se ovde napise, to je strasno.
Muslin se prizeljkuje jer mu se navodno niko ne bi mijesao u posao.
Na cemu dobri moji Bosnjanini zasnivate takav stav, na pretpostavkama!
Nije pozivao Milinkovic-Savica ,jel to ? Nije vam niko rekao da je mnogo love trazeno da ga se poziva ? :clap:

Po mom misljenju,idiotizam je bio 4 mjeseca prije baraza promijeniti selektora,zbog ocitog razloga- nedostatka vremena da se izvrsi selekcija igraca a kamoli primjeni neka takticka ideja.
Kad je vec to uradjeno , mislim da je jos veci idiotizam da to bude stranac.
Ne vidim kako bi se neko za 4 mjeseca upoznao sa rosterom, prijasnjim tekmama,buducim protivnicima, i na kraju ostavio malo vremena i za implementaciju nekog svog "pecata". :kafa:
tz tz tz tz tz tz

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 28 nov 2019, 09:03

Fudo je napisao/la:
28 nov 2019, 05:46
Jeste vi gledali utakmice srbije pod Muslinom??? Koji je to smor bio. Stvarno nerazumjem sto vecina drka na njeg???
On je izvukao maksimum iz srbske repke i kao 1 u grupi prosao na svjetsko prvenstvo.
Nama treba upravo takav jedan covjek,neko ko je autoritet i ko ce izvuci maksimum iz repke u barazu.
Nebitno igralo ko Brazil il ko Grcka
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 nov 2019, 09:15

:bih: :kafa:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 28 nov 2019, 09:50

Neka bude bilo ko, dobro će doći neka promjena pa bar i smjena selektora, jer vidjelo se da Roby nema šta više da izvuče iz igrača i nema ništa novo da ponudi. Samo da ne bude Amar stručnjak koji može samo da vodi Želju i onda on kao takav treba da vodi reprezentaciju, to samo može poželjeti neko ko ne voli reprezentaciju a voli samo lik istog i kluba kojeg vodi.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 28 nov 2019, 10:07

Tekashi je napisao/la:
28 nov 2019, 10:00
slika

:rol:
Kad zavrsi karijeru bice extra reality igrac

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 nov 2019, 10:20

Salih1984 je napisao/la:
28 nov 2019, 09:03
Fudo je napisao/la:
On je izvukao maksimum iz srbske repke i kao 1 u grupi prosao na svjetsko prvenstvo.
Nama treba upravo takav jedan covjek,neko ko je autoritet i ko ce izvuci maksimum iz repke u barazu.
Prosao na SP, pa kakve igrace srbija ima to je minimum. Nists spektakularno nije uradio da bi se toliko prizivo. Ja nisam ni cu za njeg dok nije preuzeo srbiju.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 28 nov 2019, 10:26

Fudo je napisao/la:
28 nov 2019, 10:20
Salih1984 je napisao/la:
28 nov 2019, 09:03
Fudo je napisao/la:
Prosao na SP, pa kakve igrace srbija ima to je minimum. Nists spektakularno nije uradio da bi se toliko prizivo. Ja nisam ni cu za njeg dok nije preuzeo srbiju.
Cuj "kakve igrace srbija ima" srbija je u 5 deka sa nama jarane.
Pa evo ti isti igraci nisu uspjeli proci ne Euro pa moraju igrati baraz c lige ,a s muslinom direktno prosli na svjetsko

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 28 nov 2019, 10:40

Heller je napisao/la:
28 nov 2019, 08:16
Dajte Amawa Osima da more Ivica rahat umrijet znajuć da je svog debila uhljebio.
Nemoj ziv bio lutvinig zagondjiju za selektora propast ce nam repka do dna
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, zikerrz21 i 43 gosta.