Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

AirRamiz
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la AirRamiz » 28 nov 2019, 11:55

sreca pa ima jos godinu da pokaze da li pripada NBAu ali bgm ovo je tanko...ne moze pruzit jednu bolju utakmicu u 7-8 pokusaja....

nisam od onih koji misle da se moze postati znatno bolji suter treniranjem, ima tu i do mehanike ali ima nesto i do prirodnog talenta....ima pozitivmih primjera ali na svakog takvog dodje 10 onih koji se ubise od treninga a nikakvog pomaka i o njima se skoro nista ne pise

ovo mu je zesci reality check....pravac G liga...pa nek se tamo qrci ili dozove pameti

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 nov 2019, 12:01

Mislim da njemu i ne bi bilo loše da odigra koji meč u G ligi, da nabije malo samopouzdanje. Jasno je da je lošiji nego što inače jest, ne vjeruje u sebe, pritisak je ogroman jer ne vjeruje da će taj šut da uđe. Ali ima vremena, kad bi i ovu sezonu u G ligi, samo trenirajući nije ništa loše, vjerujem da ima kvalitet za NBA, još tu treba malo ojačati, ofanzivni paket povečati i bit će to dobro.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 28 nov 2019, 12:03

Trening i samo trening.

cavendish
Kontakt:

Post Postao/la cavendish » 28 nov 2019, 12:27

Sjećam se jednog njegovog intervjua od prije 2-3 godine za jedan portal. Pita njega voditelj znaš na kojeg me igrača iz NBA podsjećaš, i sad Musa čeka da ovaj izvali Brajant, Kyrie ili neka druga zvijezda, a ovaj njemu na S Livingstona. Musa malo prepotentno odgovara "pa dobar je on igrač" a po izrazu lica i načinu na koji je dao odgovor dalo se zaključiti da je pomislio gdje baš njega nađe.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 nov 2019, 12:37

Opet da kažem da lošijeg igrača nisam gledao , ne zna loptu vodit , malo ga pritisnu izgubi loptu , ružno trčanje , ružan izbačaj lopte , Sinoć kad je dobio faul u odbrani slavi ko da je odlučujuću tricu pogodio ...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 nov 2019, 12:40

Ako zanemarimo fizičku spremu i tijelo, nije napredovao 1% od 2015. godine.

Ne znam kako je to uopšte moguće.

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 28 nov 2019, 12:48

Da bosna ima ovoliko strucnjaka na jednom mjestu nevjerovatno

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2019, 13:16

zasto imam osjecaj da ce, ako ga posalju u g league, trojku sutirat 35%, kao sto je to vec bio slucaj

nije iskljuceno da ga posalju tamo, al mislim da bi iz rotacije mogao ispasti samo tako, brzo ce se vratit kyrie i levert, tu je shumpert za kog mislim da ima blagu prednost u odnosu na musu, kurucs ceka novu sansu, a tu je i luwawu koji dobro igra u g league i vec sam rekao, atkinson je razmisljao da sansu da njemu i kurucsu... sto bi se reklo, svaka naredna tekma moze biti bas "ta"

ne znam, sto se tice napadanja na obruc, to ce doc s vremenom dok izgradi tijelo i bice ok, sinoc je dvaput napao obruc, jednom promasio, drugi put pogodio, al sut je veliki problem... jedino logicno objasnjenje jeste da osjeca veliki pritisak, jer ako je u g league sutirao 35% na pet pokusaja, znaci da njegov sut kao takav nije problem

odbrana je solidna, dovoljno je samo da ne bude igrac manje u odbrani, al taj sut ako mu dodje, nece bit problema za njega...

ps ako ga posalju u g league, nece to bit katastrofa, to je znak da trenutno nije spreman, al ima sljedeca sezona... on je ostvario napredak u odnosu na rookie sezonu, isto tako treba ocekivat da ove sezone ostvari dodatni napredak... to su rijeci ljudi iz brooklyna, valjda oni znaju bolji od nas, ipak oni njega prate svakodnevno za razliku od nas koji ga pratimo od tekme do tekme

guzobran
Kontakt:

Post Postao/la guzobran » 28 nov 2019, 13:48

:thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: guzobran, dana/u 06 avg 2020, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
ja sam najveci papak

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 28 nov 2019, 13:55

"Dzanan was unlucky so he had just a bad day" :crazy: ko mu vodi taj fan page pa piše ovakve gluposti..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 nov 2019, 14:12

Jos vece je pitanje koji bolesnici uopste prate njegov fan page od 90 followera
Don't believe the hype.

guzobran
Kontakt:

Post Postao/la guzobran » 28 nov 2019, 14:16

Još veće je pitanje otkud toliko negativnosti od vas. Ono najbolje što znate jeste "srati".
ja sam najveci papak

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 28 nov 2019, 14:39

To nije negativnost, to je realna prica, a to sto ta prica nekog vrijeđa i nanosi mu negativu nije nas problem.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 nov 2019, 14:40

Imam osjecaj da je guzobran Dzanan lično
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 28 nov 2019, 14:46

Jel realno da su mu već fanpage napravili, kakva bolest jbt :urnebes:

guzobran
Kontakt:

Post Postao/la guzobran » 28 nov 2019, 14:49

Niste nimalo realni. Prvo: vi niste NBA stručnjaci, drugo: niste treneri, treće: niste nikad odigrali profesionalan košarkaški meč, treće: ne znate kako funkcioniše NBA sistem, i tako mogu mnogo toga nabrajati od grijanja stolica vašim guzicama pa do vaših kompleksa u glavama i navike vrijeđanja, omaložavanja, konstantnog kritikovanja. Ja se nasmijem gotovo svakom postu ovdje koliko su smiješni i besmisleni,čast izuzecima, ali jbg, ovo je forum. Živi i zdravi bili. Btw. ako se svi pitate čiji je ovo profil, javite se u inbox i odgovorit ću vam.
ja sam najveci papak

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 28 nov 2019, 14:54

Jok Musa igra vrhunske partije, cak sam se par puta onako zamislio dok sam gledao Brooklyn i pricinio mi se Durant, cak sam i Googlao da vidim kad je izbijelio ten kad ono vidim da sam pogrijesio i da je to samo Musa.

Ti si eto vrhunski strucnjak, propali kosarkas kojem brat igra u NBA i mnogo si mjerodavan da ti ocijenjujes ko je kakav strucnjak i sve ostalo. Imam neke info da ces ubrzo na ESPN.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

guzobran
Kontakt:

Post Postao/la guzobran » 28 nov 2019, 14:54

BosniaBoston je napisao/la:
28 nov 2019, 14:40
Loš ti je osjećaj, drug. Zamisli kakvi su onda tvoji postovi kada su pisani u skladu tvojih, loših osjećaja. :D
ja sam najveci papak

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 28 nov 2019, 14:55

Ali najjača stvar je kao puno se popravio u odbrani, solidan je bio u defanzivi... Pa ne igra kod **** Perasovića utakmice na 130 poena da na osonovu odbrane dobije minute iako u napadu ne može pogoditi ništa

Zaključak svega ovoga je da on za ovog nivoa nije trenutno spreman, niti je ikad bio u prethodne 2 godine. Opet sasvim razumljivo ako se sagleda da je u NBA otišao kao bijeli bek i role player polufinaliste ABA lige bez ijedne posebno istaknute fizičke ili košarkaše prednosti (čitaj nije centar). Utakmice u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji je smješno i gledati kao neke uzorke, a ništa bolje situacija nije ni sa poluamaterskom A1 ligom
ZELJEZNICAR 1921!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 nov 2019, 15:33

guzobran je napisao/la:
28 nov 2019, 14:54
BosniaBoston je napisao/la:
28 nov 2019, 14:40
Loš ti je osjećaj, drug. Zamisli kakvi su onda tvoji postovi kada su pisani u skladu tvojih, loših osjećaja. :D
Onda si onaj njegov stariji buraz :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.