Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Imao sam priliku skoro na jednom prijemu da upoznam bližu rodbinu rahmetli predsjednika Alije Izetbegovica. Dugo se nisam tako razocarao. Uopste ne zrace istom energijom, ne predstavljaju istu ideju, kao da se nisu u putu sreli.
Nego sta je sa Ramskim jezero, jel se vratilo u pocetno stanje ?
Nego sta je sa Ramskim jezero, jel se vratilo u pocetno stanje ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
u el teh najbolje cureVolimTz je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:42Heller je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:20Kod mene su sve muškarci na poslu. Došla nova kolegica, "čin" iznad nas. Sad je i šef drugog odjela.
Koji paćenici. Čim sam vidio da peru zube svako jutro i da de mirišu odma sam znao šta je u pitanju, onaj se miriše, onaj priča kako ima BMW džipa, onaj nešto ko bari, i kaže ona izaću ja s vama na pivo jednom, nama trojici, kaže ovaj jedan paćenik a mene ne zoveš, kad će ona mrtva hladna, ti ostani s ženom i da djecu ušuškaš![]()
![]()
Ako ne mozes kontrolisat vlastitu cunu onda yebi ga. A pokupit djevojku na poslu, faksu, skoli uopste nije neka macho furka kao sto ljudi tripuju. Bukvalno je osuđena da sluša tvoje gluposti dok ne popusti. Ulet na ulici u po bijela dana je za mudaše, nemaš poveznicu s trebom, ne možeš koristit otrcane fraze, imaš deset sekundi da objasniš kako nisi jehovin svjedok ili manijak, a trema puca. Predobro.
Vidiš buraz nešto kontam elektrotehnička srednja je prokletstvo, tu pokupiš neki sihir i kobaja party te prati kroz život. Uvijek završiš u takvom okruženju.![]()
Kakav danak neiskustvu, ali to sve opet ne znači da ti nemaš šanse ako je bilo tako kao što kažeš
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Realno, pjesma ne valja k*rcu. Ni nakon tri slušanja. 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne vidim zasto i to ne bi bilo zavrseno kad su vec zavrsena dva projekta na Karauli.ASD je napisao/la: ↑28 nov 2019, 21:14https://www.klix.ba/biznis/uskoro-nova- ... /191127085
Izbori se približavaju.
Roknut ljude oko sebe, pa sebe ili samo sebe?
- ASD
- Kontakt:
Ovo će da ide malo teže jer mora ići kroz naseljena mjesta.VolimTz je napisao/la: ↑28 nov 2019, 23:42Ne vidim zasto i to ne bi bilo zavrseno kad su vec zavrsena dva projekta na Karauli.ASD je napisao/la: ↑28 nov 2019, 21:14https://www.klix.ba/biznis/uskoro-nova- ... /191127085
Izbori se približavaju.
Vjerovatno će biti urađeno, samo je pitanje kad i pitanje je kud.
Cilj je zaobići Živinice, a to nije nimalo lako izvesti.
Po mogucnosti dok je u akciji sa vodoinstalterom. U ocima javnosti bit ces opravdan, a mozda ti i sud uzme to kao olaksavajucu okolnost.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 1 gost.