FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na zimu prelazi, borili se i osimovci duze vrijeme ali ostade im pusta zelja
-
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Napravite HD stream, da više ne patimo oči s onom kvalitetom..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Došla nova vremena, djece i omladine nema po parkovima i igrališta, a kamoli na tribinama. Kad se sjetim poslije rata odmah, sa jaranom krenem na Grbavicu na prvi derbi, ne znamo ni puta, nemamo ni marke, ni karte, samo ljubav prema FKS.
Pratimo neku stariju ekipu momaka, stampedo na kapiji, moli zaštitara da uđeš bez karte, provuče se nekako kroz noge, uđeš konačno, tri sata su do početka derbija, čovjek na čovjeku, vatrogasci nam bacaju vodu da se ne pogušimo.
Dođe zima, neće niko na derbi, odem sa rođakom manijakom sa njim na sjever među njih, od svih Štrumfova ja dobijem grudvu u glavu od naših, tako mi i treba... Hej mladosti
Pratimo neku stariju ekipu momaka, stampedo na kapiji, moli zaštitara da uđeš bez karte, provuče se nekako kroz noge, uđeš konačno, tri sata su do početka derbija, čovjek na čovjeku, vatrogasci nam bacaju vodu da se ne pogušimo.
Dođe zima, neće niko na derbi, odem sa rođakom manijakom sa njim na sjever među njih, od svih Štrumfova ja dobijem grudvu u glavu od naših, tako mi i treba... Hej mladosti

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Evo jaran koji navija za komšinice nije mogao uzeti više od jedne ulaznice.
AJMOOO HORDEEEEE, SVI NA SJEVER BRAĆOOOOO!!!! PUSTI PAPKE ŠTO TRAŽE IZGOVORE KO ŽELI DA ZAJEDNO KARAMO MITOMANE NEK BUDE U SUBOTU NA SJEVERU!!! 

12. igrač kluba iz Titove 38b
Ja sam to prevazišao.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 nov 2019, 12:26Nema mi sladje nego hdmi i na tv prebaciti, jos u hd, jos nema onog suke, a na forumu se usutim da raja misli da sam bioAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 11:11Ne zaboravi nas streamaše škoro. Taman sam kontao da si došao tobe i ussra ga zadnjom rečenicom.![]()
Nema nista sladje nego odem na utakmicu i gleda uzivo a na mobitelu ili tabletu pogledam sve ono sto propustim i jos pored toga imam usporeni snimak nekih situacija.
Pored toga sto planiram veci tablet razmisljam da zamolim kamermana da me snimi pa da mahnem sam sebi, to bi mi bilo vrh pa da mogu pokazivat raji na tribini da sam i ja tu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Nadam se da će Fanimo bit barem Hebibović, a da neće bit Purić, Okić, Bekić i ostali koji su prizivani po dvije sezone da bi kod nas bili k'o Bambi na ledu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da, 3 udju jedna kartaZeko87 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:38Došla nova vremena, djece i omladine nema po parkovima i igrališta, a kamoli na tribinama. Kad se sjetim poslije rata odmah, sa jaranom krenem na Grbavicu na prvi derbi, ne znamo ni puta, nemamo ni marke, ni karte, samo ljubav prema FKS.
Dođe zima, neće niko na derbi, odem sa rođakom manijakom sa njim na sjever među njih, od svih Štrumfova ja dobijem grudvu u glavu od naših, tako mi i treba... Hej mladosti![]()
Kako jednog pregleda Dva prolete a drot kaze hajde hajde... Udjes tamo nema vode, zraka, derbiji vecinom bez igre ali sa dusom....
Ipak. Najjjaci su mmi bili oni derbiji kad smo ih u istukli navijanjem kada su HZ bile na vrhuncu.... Gledaju i ne vjeruju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ne volim streamove,ali Boga mi ja ne isao u subotu se smrzavati..Ja kao srcani bolesnik samo jos trebam umrijeti na 3 stepena,u kuci fino toplo,platim 2 marke,pojedem i popijem nesto i uzivam gledajuci kako karamo male plave..Kad bude derbi na jesen/proljece/ljeto ja sam tu,na skoro svim tekmama na kosevu,ali zdravlje mi je najbitnije,vidit cu jos ali ne znam jesam li pametan da se zajebavam ..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi će biti sretan ako je istina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Otkud info da Fanimo dolazi?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj ja ba

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakva spica, ritam, brojka

Zar nije ljepse ovo, nego jeb.eni topovski udari, petarde?
Hajde baklje tu i tamo ili vatromet. Vjerujem, da su topovski otjerali dosta raje sa Sjevera, pogotovo posle onog sranja kad je raznijelo ruku jednom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Moj prvi derbi je bio na sugavici kad je uscuplic dao go za nas a zanjih adzem, pogodi deduca lopta u podkoljenicu i onaj pritrca i da de go..
Bio istok do jaja pun bio tacno ispod plavog kontejnera.. 3 km sam moro posudit od havera za kartu.. jel zna ko je godine ovaj derbi bio. Cinimi se da je to 2 derbi posle rata al prvi na sergi
U subotu moramo igrat mudro nasnagu i pametno uzet 3 bobe nebitno kojim rezultatim al 3:0 bi prihvatio sa obje rucke
Bio istok do jaja pun bio tacno ispod plavog kontejnera.. 3 km sam moro posudit od havera za kartu.. jel zna ko je godine ovaj derbi bio. Cinimi se da je to 2 derbi posle rata al prvi na sergi
U subotu moramo igrat mudro nasnagu i pametno uzet 3 bobe nebitno kojim rezultatim al 3:0 bi prihvatio sa obje rucke
EVO VIDEO SUBOTE ABD, MOZDA JE NEKIMA SMIJESNO ALI JA VJERUJEM DA SJEVER MOZE BITI OVAKAV U SUBOTU, A NA JUGU MUK BAS KAO NA VIDEO
SVI NA SJEVER SARAJ'VO FOREVER!

12. igrač kluba iz Titove 38b
Haris Kaljanac sudija
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Opet slijepi sudija znaci... ko ga je*e... nek povedu i begica i predsjednika sudijske komisije da im u kompletu je*emo mater..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Čovjek koji nas je masakrirao u zadnjem derbiju, sudi u subotu 

Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, Hajdeee, Kyle88, NazorUso, NeSamSafetee, Pena, rimljanin90, Tarapi i 70 gostiju.