Ovaj mali isti mohikanac kod onih tamo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E hvala ti brate za ovo, svaka cast..
Lukaš Zvolinski, napadač Gorice. Ne znam otkud on u kombinacijama...
Kakvim kombinacijama?
Nemam pojma, čim neko stavi sliku nekog igrača na forum, smatram da ga priziva il da je načuo da je potencijalno pojačanje u pitanju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 nov 2019, 21:57Kakvim kombinacijama?
Dušan Hodžić likes this.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 nov 2019, 22:11Gledam ovaj intervju s Husrefom i Amarom, dio koji mi je zaparao usi i gdje sam ugasio klip, tj kap koja je prelila casu je onaj gdje ih reporter pita preko cega ne bi presli nikad igracima.
Husref na to odgovara da ne bi presao preko nepostivanja njega, dok s druge strane Amar govori kako ne bi presao preko nepostivanja kluba, jer je klub na prvom mjestu.
Tu je jos jednom pokazao svoju sebicnost i ogranicenost. Smatrao sam da je Amar klocina i odron, al nakon ovog intervjua i slusanja odgovora na ista pitanja uporedo obojice, vidim koliki je zapravo Hus papak... Jer za sve nas Husref je FK Sarajevo, a on je to izgleda i doslovno shvatio![]()
Onako pitam, svakako znam da nema ništa od toga čim ga je Lacoste podijelio.
A poštovanje kluba je naplata kamate po par puta od istog???ThrillerHz je napisao/la: ↑28 nov 2019, 22:11Gledam ovaj intervju s Husrefom i Amarom, dio koji mi je zaparao usi i gdje sam ugasio klip, tj kap koja je prelila casu je onaj gdje ih reporter pita preko cega ne bi presli nikad igracima.
Husref na to odgovara da ne bi presao preko nepostivanja njega, dok s druge strane Amar govori kako ne bi presao preko nepostivanja kluba, jer je klub na prvom mjestu.
Tu je jos jednom pokazao svoju sebicnost i ogranicenost. Smatrao sam da je Amar klocina i odron, al nakon ovog intervjua i slusanja odgovora na ista pitanja uporedo obojice, vidim koliki je zapravo Hus papak... Jer za sve nas Husref je FK Sarajevo, a on je to izgleda i doslovno shvatio![]()
Sve to stoji ,ali bar derbi bi se trebao ispostovatiskoroalen je napisao/la: ↑28 nov 2019, 20:19Al druže stvarno ne kontam, probaj mi obrazložit, što je toliko bitno ići na sjever? Šta fali navijačima sa istoka i zapada? Nekad sam bio u tom ultra fazonu da navijam, više nisam i ne mogu ni skakat ni navijat, sjedem i pogledam utakmicu 90 minuta, i ne znam što vi sa sjevera konstantno prozivate i ponižavate sve druge tribine. Svi smo tu zbog Sarajeva, neko navija, neko pali, neko otpjeva himnu i sjedi, al svi smo kupili kartu i došli da bodrimo Sarajevo. S koje strane ga gledamo, to bi trebalo da je najmanje važno.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑28 nov 2019, 20:07Pola forumasa i ne idu na utakmice ,gostovanja su nepoznanica jos veca ,al bi neki glas da ima ,jer slikao se na proslavi titule,pogledaj derbi Beogradski istok prazan sjever pun ,tradicija ,ljubav prema klubu i velika mrznja prema protivniku ,kod nas furka koja traje par god vecini,sad su u modi nargile i poderane pantole torbice **** i brade jala stil,mi taj mentalitet nemamo samo zube tupimo nigdje nas...navijacka penzija u 24 godini mora sa trebom na istok ...skoroalen je napisao/la: ↑28 nov 2019, 20:01E jesi našao gdje ćeš nagovarat. Brate, ko hoće na sjever, doći će na sjever. Da mi PP zatrpaš tim klipovima, ja sam već kupio kartu za istok. Svako zna svoj izbor, gdje ide godinama, gdje ide s rajom, familijom, djevojkom, s kim već. Pola forumaša ima i sezonsku za istok ili zapad. Tako da, na krivoj adresi hajpaš, bez uvrede.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, rimljanin90, Varijantas8, zagorski i 99 gostiju.