FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Glavno je da Sinisa ne igra, sve ostalo je bara-bara, pocne li nas karatista od prve ide nam zijan lagano
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pazi šta pričaš 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Udarila mu vlast u glavu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako jedan Bingo promijeni covjeka...
Na derbiju je takvo stanje Zeljo gazi Njanje.Utakmica je izvrsna bila 2 gola uvalio Stila.Remzo koji mi je od telefona kod pitari umalo uzese bod. Dok pitar Gavricu psuje sa Juga se pjesma cuje.Kazu benzin poskupio u Kini ko kaze da nas nema na zapadnoj tribini.Nesto mi oslabio sluh Gavric osjetio Sarajevski duh. Pozdravite pitari Jong Myna nama 3 bobe vama cuna.
@RaonffaAlipasino je napisao/la: ↑29 nov 2019, 07:15Na derbiju je takvo stanje Zeljo gazi Njanje.Utakmica je izvrsna bila 2 gola uvalio Stila.Remzo koji mi je od telefona kod pitari umalo uzese bod. Dok pitar Gavricu psuje sa Juga se pjesma cuje.Kazu benzin poskupio u Kini ko kaze da nas nema na zapadnoj tribini.Nesto mi oslabio sluh Gavric osjetio Sarajevski duh. Pozdravite pitari Jong Myna nama 3 bobe vama cuna.

zna li iko kako idu karte ?koga god pitam od Zeljovaca nece da ide 
vec me nervoza uhvatila ,valjda ce na dobro

vec me nervoza uhvatila ,valjda ce na dobro
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne dade Belma 3 karte na 2 licne, morao sam priloziti sliku licne od havera. Nako vala, oko hiljadu prodanih za sad ako sam dobro upratio. Moramo jace, svi u LAVORRRRRR
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
bojim se da ce nas slabo biti na JUG-u ,izgleda da nas je ovaj Siroki bas isfuraokerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 09:44Ne dade Belma 3 karte na 2 licne, morao sam priloziti sliku licne od havera. Nako vala, oko hiljadu prodanih za sad ako sam dobro upratio. Moramo jace, svi u LAVORRRRRR
-
- Kontakt:
Horde zla se na kosevu cuju dokAlipasino je napisao/la: ↑29 nov 2019, 07:15Na derbiju je takvo stanje Zeljo gazi Njanje.Utakmica je izvrsna bila 2 gola uvalio Stila.Remzo koji mi je od telefona kod pitari umalo uzese bod. Dok pitar Gavricu psuje sa Juga se pjesma cuje.Kazu benzin poskupio u Kini ko kaze da nas nema na zapadnoj tribini.Nesto mi oslabio sluh Gavric osjetio Sarajevski duh. Pozdravite pitari Jong Myna nama 3 bobe vama cuna.
Dok manijaci sudiji psuje
3:0 sarajevo vodi
Pa to manijacima ne godi
Alo alo prevarant osim urla
Od rezultata mu narasla surla
Evo 92 minut se blizi
Ajde husrefe sa hordama zla klizi
Na kosevu se cuje pobjednicka pjesma
Dok osim prema grbavici ljutito vesla
Razlika izmedju Amara i Husrefa
Na pitanje sta igracu ne bi oprostili Husref odgovara nepostivanje trenera, a Amar nepostivanje Kluba.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ma brate zato mi je krivo kakve je uvrede dobio od onih jadova, samo pogledas intervju prije nego sto smo igrali sa Slobodom kad ga novinar pita da vodi neki drugi klub

Tako je, kad se samo sjetim sta su pisali o njemu dodje mi da

Al neka, dobro je da znamo da ima i takvih.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Nesto citam njihove najave sad i kontam nemamo mi sta traziti na lavoru. Vratili im se stanojevic, oremus, rahmanovic, tatar. Svi spremni, svi raspolozeni za igru. Nabiti se nogom u guzicu ako primimo manje od dva 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.