Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ja bih volio da Barbarez dodje za selektora.
To sto nema iskustvo, po mom misljenju ne mora biti neki veliki hendikep u reprezentativnom fudbalu.
Ovdje je vazniji autoruitet, karizma, a mislim da Sergej to ima.
Problem je sto taj covjek ne pokazuje nikakav interes da se bavi fudbalom generalno.
Ima vise od deset godina kako je zavrsio igracku karijeru, a nije vodio ni pionirsku selekciju.
Mislim da izuzev one kratke epizode u predsjednistvu(?) HSV-a, nije uopste bio u fudbalu.
Zelje su jedno, ali realno i najveci simpatizer Barbareza bi dobro razmislio prije nego sto mu posao.
Ako zayebe svi ce skociti - sto ste pokerasa doveli za trenera.
To sto nema iskustvo, po mom misljenju ne mora biti neki veliki hendikep u reprezentativnom fudbalu.
Problem je sto taj covjek ne pokazuje nikakav interes da se bavi fudbalom generalno.
Ima vise od deset godina kako je zavrsio igracku karijeru, a nije vodio ni pionirsku selekciju.
Mislim da izuzev one kratke epizode u predsjednistvu(?) HSV-a, nije uopste bio u fudbalu.
Zelje su jedno, ali realno i najveci simpatizer Barbareza bi dobro razmislio prije nego sto mu posao.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 29 nov 2019, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
A koji su reprezentativci lajkovali objavu?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sergeju bi halalio mi ispadanje jer znam ako nista da bi on dao sve od sebe da igraci osjete ljubav prema narodu i da bi se borili ko lavobi , a to je najvaznije u ovim sad tekmama, autoritet i neko ko voli zemllju, a on je svoju ljubav pokazo u najtezim vremenima i najtezim mjestima
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Barbarez ili Misimovic za pomocnog uz iskusnog njemackog trenera. Mislim da bi to bilo idealno, jer bi i nasem covjeku dao iskustvo. Igora Tudora npr ne bih nikako, iako je te poznate timove vodio, meni je skroz zelen, i nije nigdje ostvario neki rezultat. Onda bi radije Chris Coleman koji ima rezultate iza sebe.
Tudor je smece ljudsko, dok su tribine svaki skok glavom istog prozivali, u svlacionici radi raskol. Osim ili Husref. To bi bilo osvjezenje. Zasto da se domaci covjek nagradi?Imaju trofeja. Ovdje ne treba motiv. Cinjenica da te 180 ili nesto vise minuta do velike scene, hebi igraca koji tu ne gori.Tristan10 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:47Barbarez ili Misimovic za pomocnog uz iskusnog njemackog trenera. Mislim da bi to bilo idealno, jer bi i nasem covjeku dao iskustvo. Igora Tudora npr ne bih nikako, iako je te poznate timove vodio, meni je skroz zelen, i nije nigdje ostvario neki rezultat. Onda bi radije Chris Coleman koji ima rezultate iza sebe.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 29 nov 2019, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
-
- Kontakt:
Lik nije vodio nikog niti pomisljao da vodi..5 godina hoda,kocka i vi bi njega stavili kao trenera u ovako teskoj situaciji gdje nam je EP pred nosom..Strasno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam upoznat. Ali meni nikako ne zdraci stabilnosti, osoba koja bi trebala da bude iznad igraca, nego ko neki jalijas sto je tu sa njima.crozla je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:49Tudor je smece ljudsko, dok su tribine svaki skok glavom istog prozivali, u svlacionici radi raskol.Tristan10 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:47Barbarez ili Misimovic za pomocnog uz iskusnog njemackog trenera. Mislim da bi to bilo idealno, jer bi i nasem covjeku dao iskustvo. Igora Tudora npr ne bih nikako, iako je te poznate timove vodio, meni je skroz zelen, i nije nigdje ostvario neki rezultat. Onda bi radije Chris Coleman koji ima rezultate iza sebe.
Nista on nije, a imao je prilika. Sergej Jakirovic je trenerska perspektiva, al'on preuzima punu odgovornost. Inovativan, svake godine uskladi novu ekipu.Tristan10 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:52Nisam upoznat. Ali meni nikako ne zdraci stabilnosti, osoba koja bi trebala da bude iznad igraca, nego ko neki jalijas sto je tu sa njima.crozla je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:49Tudor je smece ljudsko, dok su tribine svaki skok glavom istog prozivali, u svlacionici radi raskol.Tristan10 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:47Barbarez ili Misimovic za pomocnog uz iskusnog njemackog trenera. Mislim da bi to bilo idealno, jer bi i nasem covjeku dao iskustvo. Igora Tudora npr ne bih nikako, iako je te poznate timove vodio, meni je skroz zelen, i nije nigdje ostvario neki rezultat. Onda bi radije Chris Coleman koji ima rezultate iza sebe.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Ako to nešto znači, Barbarez je legenda reprezentacije Bosne i Hercegovine a Jakirović je bio Sarić svog vremena, igrač za kojeg nikom nije bilo jasno zbog čega je tu i kojeg je Baka stavio da igra u Beogradu a on odigrao loše i preplašeno kao grlica. Elvir Bolić: "Znate šta se dešavalo u to vrijeme. Dosta toga je bilo nelogično. Preko noći je zaigrao Sergej Jakirović. I to cijelu utakmicu momak odigra, a Misimović je bio na klupi, Barbarez igrao pozadi."
Ako ima imalo zdravog razuma u reprezentaciji ovaj nece biti selektor.
Mjau !
Pa ne zovemo ih da opet igraju jbt.Drape je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:08Ako to nešto znači, Barbarez je legenda reprezentacije Bosne i Hercegovine a Jakirović je bio Sarić svog vremena, igrač za kojeg nikom nije bilo jasno zbog čega je tu i kojeg je Baka stavio da igra u Beogradu a on odigrao loše i preplašeno kao grlica. Elvir Bolić: "Znate šta se dešavalo u to vrijeme. Dosta toga je bilo nelogično. Preko noći je zaigrao Sergej Jakirović. I to cijelu utakmicu momak odigra, a Misimović je bio na klupi, Barbarez igrao pozadi."
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Kako sam nacuo Sergej-Bajramovic
Zato Barbarez nema blage veze o trenerskom poslu,a Jakirovic sa Goricom igra bitniju ulogu u HNL-uDrape je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:08Ako to nešto znači, Barbarez je legenda reprezentacije Bosne i Hercegovine a Jakirović je bio Sarić svog vremena, igrač za kojeg nikom nije bilo jasno zbog čega je tu i kojeg je Baka stavio da igra u Beogradu a on odigrao loše i preplašeno kao grlica. Elvir Bolić: "Znate šta se dešavalo u to vrijeme. Dosta toga je bilo nelogično. Preko noći je zaigrao Sergej Jakirović. I to cijelu utakmicu momak odigra, a Misimović je bio na klupi, Barbarez igrao pozadi."
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno gledano koga god da dovedu i da zayebe reakcija će biti što ste njega doveliDrFilgud je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:41Ja bih volio da Barbarez dodje za selektora.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zasto bi npr. Barbarez bio ispred jednog rahimica koji je zavrsio sve licence i koji zeli da se bavi tim poslom?
NEMA NAZAD
Zašto bi Rahimić bio ispred Baljića koji je bio pomoćnik u dužem i uspješnijem periodu i za razliku od njega ima neko iskustvo i kao prvi trener?
Uvijek se moze isposlovati da selektoru ubacis nekog svog kao pomocnika. Ko god da dodje treba Barbareza staviti u strucni stab. Transparentno objaviti sve. Ako nece da se zavrsi vise ta prica s njim kao selektorom. Ukoliko pristane onda nek se malo uhoda i naslijedi tog na klupi. Ne mozes sad iskopat lika koji nema veze s fudbalom 10 godina i stavit ga za selektora. Da je imao neku zelju do sad bi bio oko repke kao pomocnik i mozda bi sad imali njega za selektora.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne znam koliko Rahimic moze biti autoritet Dzeki i Pjanicu, a i generalno. Slicno je i sa Bajramovicem.
Ovo je fakinsko okruzenje, moras biti veca faca i mangup od njih. Naravno, to ne znaci da selektor treba da bude "kriminalac", nego neko sa stavom i autoriteto,.
Ovo je fakinsko okruzenje, moras biti veca faca i mangup od njih. Naravno, to ne znaci da selektor treba da bude "kriminalac", nego neko sa stavom i autoriteto,.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 29 nov 2019, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Bajramovic je najozbiljnije po meni pristupio trenerskom poslu. Cini mi se da je trenirao ili trenira omladince u Karlsruhe, bilo je na tv jednom. Volio bih njega viditi da vodi u21 reprezentaciju.
Nisam njega ni spomenuo. Samo bih zavrsio pricu s barbarezom
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.