FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Abd da opet ovako slavimo sad u subotu na kraju derbija
Hajmo plavi ale,pusite kur.cine
Hajmo plavi ale,pusite kur.cine
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jesi dobio PP od mene sa linkom za stream? Svi na stream!skoroalen je napisao/la: ↑28 nov 2019, 20:01E jesi našao gdje ćeš nagovarat. Brate, ko hoće na sjever, doći će na sjever. Da mi PP zatrpaš tim klipovima, ja sam već kupio kartu za istok. Svako zna svoj izbor, gdje ide godinama, gdje ide s rajom, familijom, djevojkom, s kim već. Pola forumaša ima i sezonsku za istok ili zapad. Tako da, na krivoj adresi hajpaš, bez uvrede.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad smo kod pojačanja, treba vidjet jel Komazec slobodan i kakva je situacija oko Ordagića.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SVI NA SJEVER, SARAJEVK FOREVER.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
šta je sa Stojčevom?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 nov 2019, 03:46Kad smo kod pojačanja, treba vidjet jel Komazec slobodan i kakva je situacija oko Ordagića.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još su u grupi izvukli 2 kluba iz lige 5 i ovako ih izdominiraju..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ignorirajte ove strumfove koji se trude unjeti nemir dan ored derbi. Gutaci lutvinog sjemena.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Al' bas
7 1 2 1 0
Mržnja je ljudski osjećaj jake antipatije. Temelji se na svojstvu intenzivnih negativnih osjećaja, i općenito se smatra da je mržnja najjači oblik odbojnosti, prijezira i nenaklonosti.

-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko koga
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa ovaj bordopoeta ti je gore s kliničkog, samo mi nemoj reći da nisi čitavo njegovu biografiju.. On je gore bič božiji.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najave / Iduće sedmice potpisivanje sporazuma o modernizaciji stadiona Koševo
U ponedjeljak, 2. decembra 2019. godine u 14 sati u prostorijama Općine Centar Sarajevo, općinski načelnik dr. Nedžad Ajnadžić i generalni sekretar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Adnan Džemidžić će potpisati sporazum o radovima na rekonstrukciji stadiona „Asim Ferhatović Hase“ u cilju poboljšanja stadionske infrastrukture, saopćeno je iz Općine.
Naime, u skladu sa zahtjevima i instrukcijama UEFA-e na stadionu je potrebno instalirati opremu za elektronsku kontrolu pristupa ulazima, servere za štampu i kontrolu karata, te izvršiti montažu mehaničkih brojača za prolaz te brojanje karata i posjetilaca na svim ulazima na stadion.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine je Odlukom izvršnog odbora iz UEFA fonda Lige nacija obezbijedio 100.000 eura za pomenutu namjenu, a Općina Centar je rebalansom budžeta za 2019. godinu obezbijedila 200.000 maraka.
U ponedjeljak, 2. decembra 2019. godine u 14 sati u prostorijama Općine Centar Sarajevo, općinski načelnik dr. Nedžad Ajnadžić i generalni sekretar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Adnan Džemidžić će potpisati sporazum o radovima na rekonstrukciji stadiona „Asim Ferhatović Hase“ u cilju poboljšanja stadionske infrastrukture, saopćeno je iz Općine.
Naime, u skladu sa zahtjevima i instrukcijama UEFA-e na stadionu je potrebno instalirati opremu za elektronsku kontrolu pristupa ulazima, servere za štampu i kontrolu karata, te izvršiti montažu mehaničkih brojača za prolaz te brojanje karata i posjetilaca na svim ulazima na stadion.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine je Odlukom izvršnog odbora iz UEFA fonda Lige nacija obezbijedio 100.000 eura za pomenutu namjenu, a Općina Centar je rebalansom budžeta za 2019. godinu obezbijedila 200.000 maraka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma smiješno BgmMortemHz je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:14Najave / Iduće sedmice potpisivanje sporazuma o modernizaciji stadiona Koševo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yebali vam brojaci majku, teren ko qrac
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Yebem te seljo
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 29 nov 2019, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
SISAJ GA, ŽELJO!
Hocemo se paziti crvenog kartona ? 
Nesto mislim da ce ih sutra biti....
Mi ako sutra dobijemo, pravimo prevelik korak naprijed, plus sto nakon zelje igramo sa Zvijezdom...
Nije Osim levat, zna i on to.. samo se nadam da i nas zna sta nas ceka

Nesto mislim da ce ih sutra biti....
Mi ako sutra dobijemo, pravimo prevelik korak naprijed, plus sto nakon zelje igramo sa Zvijezdom...
Nije Osim levat, zna i on to.. samo se nadam da i nas zna sta nas ceka

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, nedimmmm1337, Pena, soe i 52 gosta.