Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
E sniženja i qrca, gori je narod koji nasjeda na ovo. Autobusima ljudi došli, iz Jelaha sam neke vidio. Kolaps na ircu napraviše.
- ASD
- Kontakt:
Ma danas je bila dodjela diploma na UNTZ, pola ih je zbog tog došlo i to im usput.Fantasista je napisao/la: ↑29 nov 2019, 18:08E sniženja i qrca, gori je narod koji nasjeda na ovo. Autobusima ljudi došli, iz Jelaha sam neke vidio. Kolaps na ircu napraviše.
Yebo sam i petak i snizenjaFantasista je napisao/la: ↑29 nov 2019, 18:08E sniženja i qrca, gori je narod koji nasjeda na ovo. Autobusima ljudi došli, iz Jelaha sam neke vidio. Kolaps na ircu napraviše.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Fantasista je napisao/la: ↑29 nov 2019, 18:08E sniženja i qrca, gori je narod koji nasjeda na ovo. Autobusima ljudi došli, iz Jelaha sam neke vidio. Kolaps na ircu napraviše.
Kakav **** popust, 5% max.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Vala brate nemaš šta ni uzet, u S.V patike odron, u Tom T. džemperi k'o qracHeller je napisao/la: ↑29 nov 2019, 18:50Fantasista je napisao/la: ↑29 nov 2019, 18:08E sniženja i qrca, gori je narod koji nasjeda na ovo. Autobusima ljudi došli, iz Jelaha sam neke vidio. Kolaps na ircu napraviše.![]()
![]()
![]()
Kakav **** popust, 5% max.
Jedino su mi se u Buzzu svidjele Jordan trenerke
E yebem te drzavo, covjek bubreg prodaje da spasi kcerku.
- Fantasista
- Kontakt:
Taman su im mogle pomoc pare koje je syebala porodica Izetbegović da bi hodali kao prikaze po Arabiji. Dabogda vam se se sjeme zatrlo
- ASD
- Kontakt:
Nije najgora svar te netransparentnosti što su tada pare izlapile, najgora je stvar što su same riječi donacija, humanitarna pomoć, humanitarna organizacija itd. postale sinonimi kriminala.Fantasista je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:27Taman su im mogle pomoc pare koje je syebala porodica Izetbegović da bi hodali kao prikaze po Arabiji. Dabogda vam se se sjeme zatrlo
- Sarrifufna
Familija Izetbegović je gora od četnika.
Nullius in verba
Boga mi ni narod nije bog zna šta bolji, dok danas jagma i trošak traju ne vidim da je neko ostavio fening za ovog čovjeka.
- Fantasista
- Kontakt:
Zar mora usrani narod svaki put da skuplja i pomaže.
Imas Svabiju buraz, idi tamo pa se zali za sve. Ako ti ne valja sretno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.