Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
treba njima poslat fifu ili uefu da promjene situaciju a usanovica treba nataket na kolac hahahaha 

Ljudi neznam sto se zob ocekivane odluke toliko nervirate. Znalo se je davnih dana da ce oni Uslji dati ponovo da se kandiduje. Pa pogledajte lica onih koji sjede u izvrsnom odboru sve lopov do lopova, vidi se na njima ona kriminalisticka faca. Sto se tice ovo da ih istjeramo samo cu reci da njih NATO ne moze istjerati. Jedini nacin da odu jeste da nas FIFA i UEFA iskljuce iz daljnih takmicenja, kao sto su prijetili Poljskoj pa tamo FIFA predlozila ljude koji trebaju da vode Savez. Ako vec gledaju nacionalnu osnovu (**** ti Dayton i koga izmisli) nek postave ljude koji znaju svoj posao da rade. Umjesto da nam sjede Bajevic, Barbarez i Osim u predsjdnistvu nama zbog Daytona sjede ljudi i koji ne znaju koliko ima nogometasa na terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
**** ja mater ilji munibu i ostaloj kompaniji....koji je njima vrag....
prevazišli su sve granice....da hoće crknut neko od njih ja bih dernek napravio

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
sta ovi ljudi rade , to nije normalno , cc
ovo treba u historiju zapisati
ovo treba u historiju zapisati
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ja sam licno odavno izgubio nadu da ce se ove sve rijesiti kako treba. 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma i ja isto mislim da ce se ovo lose zavrsiti...dojadi ce i FIFA i onda brodolom....onda propustamo kvalifikacije..ovo ono...sankcije....
a iskreno volio bi da se to desi pa mozda bi tada ova **** otisla...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma nemoze njih ni BIH armija otjerati. Oni ce se boriti do smrti kako bi ostali na svojim funkcijama. A vala nemozemo reci da se celnici FIFE i UEFE trude previse kako bi se sve ovo dobro zavrsilo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma i ja isto mislim da ce se ovo lose zavrsiti...dojadi ce i FIFA i onda brodolom....onda propustamo kvalifikacije..ovo ono...sankcije....
-
- Kontakt:
Ma kakav Pika,sve je to izrezirana farsa,glasao je protiv ali je namjerno napustio sjednicu,poslije toga nije bilo kvoruma i sjednica je morala biti prekinuta,u tom slucaju slijedeca sjednica(ova jucerasnja sto je odrzana u Sarajevu) se po statutu saveza vodi kao ponovljena i zbog toga je onda dovoljno samo 7 glasova za donosenje bilo kakve odluke na ponovljenoj sjednici(kao sto je nazalost i bio slucaj juce),a da je Pika pravi dusebriznik naseg fudbala kao sto nije,onda on ne bi napustio sjednicu u Sirokom Brijegu,glasao bi protiv i ostao na sjednici,u tom slucaju ta sjednica bi bila registrovana kao i svaka prethodna,ovako je u dogovoru sa ostalim lesinarima iz saveza,svjesno napustio sjednicu kako bi slijedeca se vodila kao ponovljena sjednica i desilo to sto se desilo,sto sam napisao gore....da nije napustio sjednicu u SB,mogao je ostati i glasati protiv,slijedeca sjednica(ova u Sarajevu) ne bi se vodila kao ponovljena i za donosenje odluka bilo bi potrebno opet 12 glasova kao sto pise u statutu,zbog Pikinog izreziranog poteza,sjednica se vodila kao ponovljena i kao sto sam to vec rekao bilo je potrebno samo 7 glasova.........zna se ko je Pika,dovoljno je samo reci da je glasao za smjenu svog zemljaka Kodre koji je jedna od legendi grada Mostara i nase drzave........edinko je napisao/la:Evo ova gamad iz saveza opet danas radi onog PEDOFILA Usljanovica ne donesose odluku.Pa zar je moguce da jedan covjek moze imato toliku vaznost za tu gamad?
Ili je on KRUNSKI SVJEDOK koji moze da PROGOVORI ukoliko mu se uskrati povjerenje???
A sve je to u reziji coravog Ilje Dominkovica,NAJVECEG ZLA BH FUDBALA....
Svaka cast na LJUDSKOSTI Samiru Cemalovicu koji je mozda PRVI put otkako sjedi u savezu donio moralnu odluku..i ispravnu prije svega!
Gamad ce se sastati cujem ponovo u Sarajevu..ali tada MORA PROCI VELIKI PEDOFIL Usljanovic....nece li Bog dati pa da NAPOKON pukne usred sastanka....da ih crni djavo odnese u nebeska bespuca gdje im je oduvijek bilo mjesto jer ta GAMAD RAZUMIJU SAMO JEZIK SILE!
I gamad zatrpati negdje na nekakvom djubristu gdje im je i mjesto!Da cuke imaju gdje nuzdu da vrse!
Sa tim prascima se NE MOZE FINO I NE MOZE CIVILIZOVANO jer oni ne znaju sta je moral..sta je kultura,sta je civilizacija!
Ne moze se fino jer oni NE ZNAJU KADA TREBA STATI I KUDA IDE GRANICA KOJA SE VISE NE MOZE PRELAZITI!
-
- Kontakt:
Uhljupi iz San-a blefiraju i obmanjuju javnost(to im je ustaljena praksa),ako je tacno ovo sto kazu da postoje ucestali zahtjevi da se odrzi Skupstina naseg saveza(pa ionako je planirano odrzavanje redovne skupstine tamo nekad u aprilu) i da se izabere novo predsjednistvo-sto onda ne kazu ko su ti koji podnose zahtjeve,sve je to suplja i bacanje prasine u oci javnosti.........zasto ovi uhljupi iz San-a toliko brane usanovica,sta se krije iza toga,zasto toliko podrzavaju i brane Ciru,pa onaj Sinanovic iz San-a je Cirin "portparol",gotovo da nema dana da ne objavi intervju sa Cirom,pa ni Luis Aragones nije imao toliko intervjua poslije osvajanja EP sa Spanijom,koliko je Ciro imao kod ovog laznog borca za promjene u nasem fudbalu,sta se krije iza toga?zasto uhljupi iz San-a toliko napadaju colakovica(da me neko pogresno ne shvati,on mi je mozda i najodvratniji od svih uhljupa iz saveza,kad vidim onu prepariranu facu zombia,isti neki lutak,zgadi mi se zivot),a rijetko to rade kada je u pitanju ceko i iljo,sta se krije iza toga?vjerovatno lobiraju za nekog Bosnju-interesdziju koji pretenduje na colakovicevu poziciju..........i najtuzniji ili najsmjesniji dio teksta ovih udbasa iz San-a je onaj koji se odnosi na to da Blazevic ne pristaje na sumnjive dilove i talove,e to nek vam vjeruje neki naivac,ja nikad necu povjerovati u to!!Principatus je napisao/la:Mozda interesantan text sa 24sata.info:
Prljavim igrama u Fudbalskom savezu BiH nema kraja. Više nema dana da ne procuri informacija o novim podmetanjima i intrigama, a sve u režiji prvaka "kuće bh. nogometa". Sulejman Čolaković, koji je u Predsjedništvu zajedno sa Iljom Dominkovićem i Boškom Čekom, sprema se da preuzme funkciju predsjednika i uveliko priprema i raščišćava teren na svoj, javnosti već dobro poznat način.
Pokušava se riješiti Muniba Ušanovića, generalnog sekretara Fudbalskog saveza. Time bi on, kako saznaje "San", jednim metkom ubio dvije ptice. Na funkciju generalnog sekretara postavio bi svog čovjeka, a istovremeno bi smanjio moć i uticaj selektora Miroslava Ćire Blaževića od čije dominacije i popularnosti itekako strahuje.
Čolaković se uvjerio da Blažević ne dopušta improvizacije i miješanje u selektorski posao, a nije ni osoba sa kojom bi se mogao poigravati i koja bi radila po njegovom diktatu. Osim toga, uvjerio se da Blažević ne pristaje na sumnjive dilove i talove.
Čolakovićevu igru već je prozreo Bogdan Čeko, donekle je postala jasna i Ilji Dominkoviću. I njima je jasno da Čolakoviću treba žrtveno jagnje za javnost i da ga vidi u Ušanoviću, čime bi spriječio i učestale zahtjeve da se održi Skupština Fudbalskog saveza i izabere novo Predsjedništvo.
Citaj (mozes citati ali ako vjerujes u njihove natpise) San i budi GLUP!!
-
- Kontakt:
I rijetko gdje da sam procitao ili cuo,nesto u vezi jos jednog skandaloznog ponasanja lesinara iz naseg saveza,a vezano je za okupljanje nase repke u nekom hotelu,bilo da je to okupljanje u BiH ili negdje vani.pa to okupljanje lici na sve samo ne na ono na sto bi trebalo da lici,samo im trebaju jos prostitutke i onda bi to bio pravi kupleraj......u hotel ulazi i izlazi ko kad hoce,razni mesetari,menadzercici,novinari od kojih mnogi "razapnu sator" u holu hotela i ne izlaze iz njega........to je bila praksa svih selektora do sada osim Kodre,jedino je on i Bolic su ti koji su jedno vrijeme bili stali ovoj praksi u kraj,istina kratko vrijeme jer znamo sta se desilo,kada su Kodro i Bolic to uradili,pojedini novinari su otvoreno pisali protiv ovakvih poteza Kodre i Bolica,vjerovatno su razni mesetari i menadzercici narucili tekstove kod takvih novinara jer im se nije svidjalo da ne mogu vise ulaziti u hotel,moguce je da su u narucivanju takvih tekstova ucestvovali pojedini celnici saveza jer opste poznato je da su oni povezani sa raznim mesetarima koji preko celnika saveza guraju svoje igrace u repku,zadnji najbolji primjer te suradnje je bio kada je menadzercic husaric dovezao ilju na tekmu sa Rijekom.........
OTKAZANA SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA
Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koja je trebala biti održana danas odgođena je do daljnjeg, jer u Sarajevu ne bi imali kvorum.
Naime, za održavanje sjednice potrebno je da se na sastanku pojavi najmanje 12 članova IO od 15 koliko broji naša „fudbalska vlada“. Međutim, dan uoči sjednice, u Savez su stigla „opravdanja“ za Ivana Perića, Zlatana Miju Jelića, Hamdiju Abdića i Mensuda Bašića, koji su najavili da neće moći doći u prijestolnicu.
Iako je praksa da se sjednica prolongira za 24 sata, sigurno je da IO neće biti održan ni u petak, a upitno je da li će se uopšte sastajati do 28. aprila kada je zakazana Skupština NS/FS BiH. „Fudbalska vlada“ upravo je trebala raspravljati o predstojećoj sjednici Skupštine.
Međutim, prolongiranje IO neće poremetiti održavanje Skupštine. Danas će delegatima biti proslijeđeni materijali za skupštinsko zasijedanje, a 28. aprila će biti izabran i 15. član IO i to onaj iz Tuzlanskog kantona. Fikret Mujkić koji je krajem decembra prošle godine bio primoran podnijeti ostavku zbog „nespojivosti“ funkcija“, u fudbalskoj vladi BiH naslijediće Suad Salihbašić.
Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koja je trebala biti održana danas odgođena je do daljnjeg, jer u Sarajevu ne bi imali kvorum.
Naime, za održavanje sjednice potrebno je da se na sastanku pojavi najmanje 12 članova IO od 15 koliko broji naša „fudbalska vlada“. Međutim, dan uoči sjednice, u Savez su stigla „opravdanja“ za Ivana Perića, Zlatana Miju Jelića, Hamdiju Abdića i Mensuda Bašića, koji su najavili da neće moći doći u prijestolnicu.
Iako je praksa da se sjednica prolongira za 24 sata, sigurno je da IO neće biti održan ni u petak, a upitno je da li će se uopšte sastajati do 28. aprila kada je zakazana Skupština NS/FS BiH. „Fudbalska vlada“ upravo je trebala raspravljati o predstojećoj sjednici Skupštine.
Međutim, prolongiranje IO neće poremetiti održavanje Skupštine. Danas će delegatima biti proslijeđeni materijali za skupštinsko zasijedanje, a 28. aprila će biti izabran i 15. član IO i to onaj iz Tuzlanskog kantona. Fikret Mujkić koji je krajem decembra prošle godine bio primoran podnijeti ostavku zbog „nespojivosti“ funkcija“, u fudbalskoj vladi BiH naslijediće Suad Salihbašić.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma ovaj savez treba spaliti, doslovno, pa ti ljudi nisu normalni, poremečeni umovi, stvarno me više ništa ne može iznenaditi kada su oni u pitanju...

SAMO ŽELJO
Ajmo pokrenuti peticiju za smjenu NS!!!!!
Ovdje zelim da vidim sto vise mladih ljudi i da vidim njihova razmisljana o peticji za smjenu nogometnog saveza! Ja mislim da je stvarno doslo vrijeme da narod ustane i progovori i da se napokon smjeni đubrad iz NS!!!PETICIJAAAAAAAAAAA
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Ajmo pokrenuti peticiju za smjenu NS!!!!!
NSBIH=MAFIA

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
'dje treba da potpisem, 'a

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja stvarno neznam kako ove istjerati iz saveza slabo skroz uspjeva ista protiv njih sud im nista nemoze, narod jos manje a igracima se neisplati da strajkaju i da se bune jer od toga sigurno nece imati nista 

mB!
Ne treba repka prestati igrati nego narod treba izaci na ulice i pokrenuti tu peticiju!!!Ja mislim da se treba obratiti svakoj navijackoj skupini u svakom gradu u BiH!!!!Recimo ja sam u Cazinu i ja cu pokusati kontaktirati sejtane navijace NK:KRAJINE!!Zaista ovo treba da se ozbiljno shvati i da se maksimalno uljkucimo!!!MOLIM VAS!!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ