FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ernie hladno izjavi da mu nije bitna fizicka sprema. Debilu glupi zato su ti 7 igraca imali 232424 povrede misica. Sami sebe povrijede yebote.
27.10.2020
Pa jel to ga i 'drzi' na klupi. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
37 utakmica zaredom bez poraza kući u UCL. Svaka čast.
Zato vas u gostima buši ko stigne.
Zato vas u gostima buši ko stigne.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Evo nama pojacanja.
Sport navodi kako je Barcelona dobila pojačanje za ovu sezonu, a ono se nalazi u Ivanu Rakitiću. Hrvat je jako malo igrao dosada, a ono što jest - većinom je ulazio s klupe. Jučer ga je Ernesto Valverde ubacio od prve minute i nakon nesigurnog početka, što je posljedica kontinuiranog neigranja, Raketa je pokazao čvrstoću i želju za igrom. Kako je utakmica odmicala, tako je on bio sve bolji i bolji, a prilikom izlaska iz igre zaradio je ovacije cijelog stadiona.
Jeste li zadovoljni partijom koju je pružila Barcelonina četvorka?

Sport navodi kako je Barcelona dobila pojačanje za ovu sezonu, a ono se nalazi u Ivanu Rakitiću. Hrvat je jako malo igrao dosada, a ono što jest - većinom je ulazio s klupe. Jučer ga je Ernesto Valverde ubacio od prve minute i nakon nesigurnog početka, što je posljedica kontinuiranog neigranja, Raketa je pokazao čvrstoću i želju za igrom. Kako je utakmica odmicala, tako je on bio sve bolji i bolji, a prilikom izlaska iz igre zaradio je ovacije cijelog stadiona.
Naravno da NE.....i Rakitić i Busquets su Barsina prošlost (i to jako ružna bliska prošlost u zadnjih par godina) i sa njima FC Barcelona SIGURNO nema nikakve šanse osvojiti LP....Naravno da će biti utakmica (kao sinoć) koje će dati samo privid da ta veza i dalje može dati neki rezultat....Po meni to je čisto gubljenje vremena i Deja vu...jasmin10 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 13:30Evo nama pojacanja.![]()
Izostavljanje Artura je bruka i sramota....on i De Jong su i budućnost i sadašnjost Barse sve ostalo su klupski kompromisi, uvlačenje u dupe "zaslužnima" i destrukcija eventualnog napretka ekipe....Ali nije da nismo navikli na takve poteze i trenera i uprave...
Tako da po meni svaka Barcelona u kojoj u vezi igraju Bus i Rakita je loša Barselona....i zakazaće (kao i uvek) kada bude najpotrebnije a onda ćemo opet raspredati šta to ne valja....
Gerard Piqué (u dokumentarcu "Matchday"): "Pet puta sam se sastajao s Ernestom Valverdeom da nam dozvoli da idemo na zabavu Rakutena u New Yorku. Rekao sam mu da je to dobro za ekipu i da je ta zabava jako bitna. On nije mogao shvatiti zašto bismo izlazili, nije vidio razlog zašto bismo otišli na tu zabavu. Međutim, sviđalo se to njemu ili ne, mi bismo svakako otišli, šta god on rekao."
Piqué je ovo rekao Hiroshiju Mikitaniju (vlasniku Rakutena) u jednom dijelu prve epizode, dok je Barçin štoper bio na večeri s njim.
Sudeći po ovome, u Barçi vlada anarhija...

Ousmane Dembélé će zbog nove povrede zadnje lože propustiti preostale utakmice Barcelone u ovoj godini! U slučaju da se ovi navodi ispostave tačnim, Francuz će propustiti šest utakmica Blaugrane: gostovanje Atléticu (1. decembar), meč protiv Mallorce na Camp Nouu (7. decembar), gostovanje Interu u Ligi prvaka (10. decembar), gostovanje Real Sociedadu (14. decembar), El Clásico na Camp Nouu (18. decembar) te meč protiv Deportivo Alavésa, također na Camp Nouu (21. decembar).

Eto, dokucili smo i to. Ono sto se pretpostavljalo. Oni su JAVNO za njega jer mogu raditi STA GOD ZELE. Sto se vidi i na terenu jel. Drugog objasnjenja nema kao sto nema ni logike. Dakle kolika god Ernie ubleha bio, sad ga i zalim malo. Ali eto, sam je izabrao da ostane nakon onih sramota, vjerovatno zbog novca, to pokazuje da nema ni trunke morala ni ponosa.let3 je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:49Gerard Piqué (u dokumentarcu "Matchday"): "Pet puta sam se sastajao s Ernestom Valverdeom da nam dozvoli da idemo na zabavu Rakutena u New Yorku. Rekao sam mu da je to dobro za ekipu i da je ta zabava jako bitna. On nije mogao shvatiti zašto bismo izlazili, nije vidio razlog zašto bismo otišli na tu zabavu. Međutim, sviđalo se to njemu ili ne, mi bismo svakako otišli, šta god on rekao."
Piqué je ovo rekao Hiroshiju Mikitaniju (vlasniku Rakutena) u jednom dijelu prve epizode, dok je Barçin štoper bio na večeri s njim.
Sudeći po ovome, u Barçi vlada anarhija...![]()
Ousmane Dembélé će zbog nove povrede zadnje lože propustiti preostale utakmice Barcelone u ovoj godini! U slučaju da se ovi navodi ispostave tačnim, Francuz će propustiti šest utakmica Blaugrane: gostovanje Atléticu (1. decembar), meč protiv Mallorce na Camp Nouu (7. decembar), gostovanje Interu u Ligi prvaka (10. decembar), gostovanje Real Sociedadu (14. decembar), El Clásico na Camp Nouu (18. decembar) te meč protiv Deportivo Alavésa, također na Camp Nouu (21. decembar).![]()
![]()
Dakle ovaj klub i igraci dok vlada takvo raspolozenje zasluzuju sve NAJGORE.
27.10.2020
Nema željenja ublehaša. Kao što kažeš, nema morala i ponosa, sam je izabrao da se pišaju po njemu - a sve radi para. Castan covjek ne bi trpi ova sranja tipa Pique. Doveden je de bude maskota i prihvatio je tu ulogu.leorey je napisao/la: ↑28 nov 2019, 16:56
Eto, dokucili smo i to. Ono sto se pretpostavljalo. Oni su JAVNO za njega jer mogu raditi STA GOD ZELE. Sto se vidi i na terenu jel. Drugog objasnjenja nema kao sto nema ni logike. Dakle kolika god Ernie ubleha bio, sad ga i zalim malo. Ali eto, sam je izabrao da ostane nakon onih sramota, vjerovatno zbog novca, to pokazuje da nema ni trunke morala ni ponosa.
Dakle ovaj klub i igraci dok vlada takvo raspolozenje zasluzuju sve NAJGORE.
Ovim klubom vlada anarhija, to je odavno jasno.
Samo mi nije jasno kako su uzeli dvije zadnje titule

Frajer sebi dozvolio da ga gaze. Kakav jadnik.
Dembele na transfer listu odmah na ljeto i moliti Boga da ga neko uzme.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bajern ce.
Devet godina od 5-0, kakva lijepa vremena...
Ne grije on klupu zbog Ernesta.

Arturo Vidal je čelnicima Katalonaca poslao jasnu poruku da ako "ne dobije minutažu koju zaslužuje, razmotriće opcije koje ima na stolu".
"Mnogo je utakmica bilo na kojima nisam igrao i to me čini tužnim. Morate biti objektivni i živeti dan po dan. Ako se do decembra ili kada se sezona završi ne osetim važnim članom tima, moraću da donesem odluku i potražim drugo mesto na kojem ću biti važan", rekao je Vidal za TV3.
Potpuno se slažem sa njim....čovek apsolutno ne zaslužuje biti u senci dva fosila kakvi su Bus i Rakitić.....nažalost, prvog forsira familija u upravi a drugog pokušaj da ga prodaju negde pa mora imati minutažu. Sramota je izgubiti Vidala zbog njih jer Barsa je uvek cenila "ratnike" na terenu slične Puyolu ili Maskeranu a spala godinama unazad na ova dva kilavca...
"Mnogo je utakmica bilo na kojima nisam igrao i to me čini tužnim. Morate biti objektivni i živeti dan po dan. Ako se do decembra ili kada se sezona završi ne osetim važnim članom tima, moraću da donesem odluku i potražim drugo mesto na kojem ću biti važan", rekao je Vidal za TV3.
Potpuno se slažem sa njim....čovek apsolutno ne zaslužuje biti u senci dva fosila kakvi su Bus i Rakitić.....nažalost, prvog forsira familija u upravi a drugog pokušaj da ga prodaju negde pa mora imati minutažu. Sramota je izgubiti Vidala zbog njih jer Barsa je uvek cenila "ratnike" na terenu slične Puyolu ili Maskeranu a spala godinama unazad na ova dva kilavca...
Utakmice koje će Ousmane Dembélé propustiti:
1. Atlético Madrid - Barcelona: 1. decembar;
2. Barcelona - Mallorca: 7. decembar;
3. Inter - Barcelona: 10. decembar;
4. Real Sociedad - Barcelona: 14. decembar;
5. Barcelona - Real Madrid: 18. decembar;
6. Barcelona - Deportivo Alavés: 21. decembar;
7. Espanyol - Barcelona: 4. januar;
8. Superkup Španije: Barcelona - Atlético Madrid: 9. januar;
9. Superkup Španije (potencijalno): Finale 12. januara;
10. Barcelona - Granada: 19. januar;
11. Meč 1/16 finala Kupa kralja: 22. januar
12. Valencia - Barcelona: 26. januar;
13. Barcelona - Levante: 2. februar;
14. Betis - Barcelona (potencijalno): 9. februar.
Sve povrede zadnje lože Ousmanea Dembéléa:
1. Septembar 2017. godine: 106 dana van terena, 20 propuštenih utakmica;
2. Januar 2018. godine: 26 dana van terena, 7 propuštenih utakmica;
3. Mart 2019. godine: 26 dana van terena, 4 propuštene utakmice;
4. Maj 2019. godine: 42 dana van terena, 4 propuštene utakmice;
5. August 2019. godine: 34 dana van terena, 5 propuštenih utakmica;
6. Septembar 2019. godine: 3 dana van terena, jedna propuštena utakmica;
7. Novembar 2019. godine: potencijalno 49 dana van terena i 14 propuštenih utakmica (prvobitne procjene).
Dakle, Francuz je od svog dolaska u klub na ljeto 2017. godine bio van stroja čak 286 dana, propustio je 34,3% utakmica koje je Barça odigrala od tada do danas, dok je nastupio na svega 55,2% mečeva katalonskog giganta u ovom periodu.
Sve riječi su suvišne...
A i ove sto je nastupio pola s klupe a druga polovica se covjek nije vidio na terenu. Gori je od Vermalena, covjek bar nije preplacen bio.
27.10.2020
- Sarrifufna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.