San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Hope Twolves stretch it to 20.
Switching DJ/DW isnt going to do a damn thing if you're still going to play Marco and give Forbes the 3rd most minutes.
Odlican komentar.Slazem se.Samo deri.
Switching DJ/DW isnt going to do a damn thing if you're still going to play Marco and give Forbes the 3rd most minutes.
Odlican komentar.Slazem se.Samo deri.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo u 2.poluvremenu Belinellieve minute daje Walkeru.Narvno,kad smo polako uje.bali tekmu.

Odmah trojka Lonniea i dobra odbran i polaganje!!
Kakav zlocin Pop cini prema ovom decku.Fuj.
Odmah trojka Lonniea i dobra odbran i polaganje!!
Kakav zlocin Pop cini prema ovom decku.Fuj.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gle,gle cuda...Petorka Murray-Mills-Walker-Gay-Poeltl nas vrati u igru.
9 poena Lonniea u 5min.
Mrs se Popovichu u pi.cku lijepu materinu!
9 poena Lonniea u 5min.
Mrs se Popovichu u pi.cku lijepu materinu!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo zajedno i Murraya i Whitea.
Ma nema,sve radi kad kola krenu nizbrdo.Ocajnicki potezi,umjesto da je to vec uigrano u 20 tekmi sezone.

Ma nema,sve radi kad kola krenu nizbrdo.Ocajnicki potezi,umjesto da je to vec uigrano u 20 tekmi sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
That’s Lonnie minutes, White-Murray in the same backcourt, and a challenge, all in the same half-hour? Are we sure Pop didn’t retire?
Fakat.
Fakat.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Poraz.Opet tvoj Popovichu,zbog tvojih rotacija i kasno skontanih stvari.
Dobijaju nas ekipe koje nisu nista kvalitetnije od nas generalno,ali su bolje poslozene.
5.poraz zaredom kuci.
Pozitivna stvar:Lonnie 11p u 13min. KRIMINAL je da on,White i Murray igraju,ne ispod 30min,vec ispod 25min.
6-13,a u petak LAC sto znaci i 6-14. Jedva cekam da trejdovi pocnu.
Dobijaju nas ekipe koje nisu nista kvalitetnije od nas generalno,ali su bolje poslozene.
5.poraz zaredom kuci.
Pozitivna stvar:Lonnie 11p u 13min. KRIMINAL je da on,White i Murray igraju,ne ispod 30min,vec ispod 25min.
6-13,a u petak LAC sto znaci i 6-14. Jedva cekam da trejdovi pocnu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledaj ovu brzinu covjece.Sta ce biti kad ojaca??
Nesto je trulo u drzavi SA.Da sam predsjednik ladno bi im odbijo od plate iducih godinu dana pa bi se mozda i zamislili. Jedino DDR i LMA na nivou ovo ostalo katastrofa.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Murray unfollowao stranicu Spursa 
Pop je posenilio.
Ma tankiramo, ja nemam drugog objasnjenja. Kao lafo slomismo se, igramo nesto i na kraju gubimo.
Max Allegri
Pop treba u penziju.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Max Allegri
Ja sam odavno za to. Steta sto smo Buda fulali. Idealno je bilo kad je otisao iz Atlante da se nama vrati.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Prati li itko G-League?
Pogleda neke sažetke od Šamanića,baš me podsjeća na Manua.
Toliko lijepih poteza je imao a ni brojke mu nisu loše
https://www.youtube.com/watch?v=j0GlXDUYGYM
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pratim ja sve.Ne znam da mi lici bas na Manua,ali je talentovan u mnogo cemu na parketu.Treba ojacati,igrati malo bolju odbranu i bolje skakati.To bi trebalo doci vremenom.jajce123 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:19Prati li itko G-League?
Ako pratiš sve,šta kazes o krađi drafta B.Clarkeu?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:35Pratim ja sve.Ne znam da mi lici bas na Manua,ali je talentovan u mnogo cemu na parketu.Treba ojacati,igrati malo bolju odbranu i bolje skakati.To bi trebalo doci vremenom.jajce123 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:19Prati li itko G-League?
Jel stvarno trebalo Spursima da uzimaju nekoga kao Šamanić dok je ovakav igrač bio dostupan...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vec 100 puta prezvakana i objasnjena prica,ali opet ne pratis.Jel tebi jasno da je taj isti Clarke skoro 4 godine stariji od Samanica?Citaj pazljivo,4 GODINE!!SiamoNoi je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:56Ako pratiš sve,šta kazes o krađi drafta B.Clarkeu?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:35Pratim ja sve.Ne znam da mi lici bas na Manua,ali je talentovan u mnogo cemu na parketu.Treba ojacati,igrati malo bolju odbranu i bolje skakati.To bi trebalo doci vremenom.jajce123 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 20:19Prati li itko G-League?
Jel stvarno trebalo Spursima da uzimaju nekoga kao Šamanić dok je ovakav igrač bio dostupan...
Nikakvo cudo sto vec sada producira,jer je spremniji za NBA od Samanica koji je jos uvijek TINEJDZER.
Sta ce biti od Luke,ostaje da se vidi,ali SA vec 2-3 godine unazad bira igrace sa vecim upsideom od onih koji su odmah spremni,jer vjeruje da ce njegov staff uspjeti "izbrusiti" taj potencijal u nesto sto je potrebno fransizi,a kada su u pitanju ovi pikovi izvan lutrije.I dobro im ide u tome zadnjih godina.
Dakle,da bi pricali o nekoj kradji ili nekom bustu u pogledu Samanica,trebace se pricekati par sezona kako bi poceo konstantno igrati i pokazati sta moze.Tad cemo uporediti Samanica i Clarkea,a to sto si ti "otkrio" igraca koji je proveo 4 godine na koledzu i sad ga kao eksponiras i poredis sa ovim je ono....
P.S.Primjera radi,Clarke je godiste Murraya kojeg je SA birao na draftu jos 2016 godine!!
Šamanić vjerojatno neće nikad biti ni razina Clarkea iz ove sezone.Mark my words.Rekoh ti vec da je to gledanje tko je koliko star precijenjeno u dobrom dijelu slučajeva.Tj. precijenjuju se igrači od 18,19 koji bi kao eto nešto mogli bit,a imaš pred nosom igrače sa kojima ne mozes promašit.Ima takvih slučajeva koliko hoces.Tako da to što je ovaj 4 godine mlađi objesi mačku o rep jer ne znači apsolutno ništa.S jedne strane imas igrača koji nije spreman za NBA i veliki upitnik hoće li ikad biti i rotacijski igrač,a kamoli išta više dok sa druge imaš dugogodišnjeg NBA startera u najmanju ruku i ti biraš ovo prvo
A Šamanić mozda nekad bude NBA starter.Čak i da dođe do tog nivoa na kraju si na istom.Ovaj ti je odmah pomogao,ovog si čekao 4 godine i tek od 23 ti je bio spreman ozbiljnije pomoci.Šamanić nije all star potencijal da bi ga čekao 4 godine i ispustio Clarkea pred nosom.Jedino takve igrače vrijedi čekati.Nekoga tko će mozda nekad postati NBA starter razina svakako ne ako mozes takvog odmah draftat.A pogotovo u slučaju Spursa koji kao ne žele rasturit ekipu jer se lovi PO sa Popovichem i onda umjesto da draftaju igrača koji ti moze odmah pomoc oni draftaju Šamanića.
Kako god,ja ću bit tu i za 4 godine da ti kazem ovo isto u vrijeme kad će Clarke lako moguce biti ponajbolji defanzivac lige ako ne i ono što je danas Siakam,a ti mozes i tad pricat kako je Šamanić imao veci upside.
Kao što sad pričaš o L.Walkeru kao nekom talentu,a ja ti evo odmah kazem da od njega nema ništa ozbiljnije.
Kako god,ja ću bit tu i za 4 godine da ti kazem ovo isto u vrijeme kad će Clarke lako moguce biti ponajbolji defanzivac lige ako ne i ono što je danas Siakam,a ti mozes i tad pricat kako je Šamanić imao veci upside.
Kao što sad pričaš o L.Walkeru kao nekom talentu,a ja ti evo odmah kazem da od njega nema ništa ozbiljnije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Poslije prve 2 recenice sam prestao citati post.SiamoNoi je napisao/la: ↑29 nov 2019, 23:15Šamanić vjerojatno neće nikad biti ni razina Clarkea iz ove sezone.Mark my words.Rekoh ti vec da je to gledanje tko je koliko star precijenjeno u dobrom dijelu slučajeva.Tj. precijenjuju se igrači od 18,19 koji bi kao eto nešto mogli bit,a imaš pred nosom igrače sa kojima ne mozes promašit.Ima takvih slučajeva koliko hoces.Tako da to što je ovaj 4 godine mlađi objesi mačku o rep jer ne znači apsolutno ništa.S jedne strane imas igrača koji nije spreman za NBA i veliki upitnik hoće li ikad biti i rotacijski igrač,a kamoli išta više dok sa druge imaš dugogodišnjeg NBA startera u najmanju ruku i ti biraš ovo prvoA Šamanić mozda nekad bude NBA starter.Čak i da dođe do tog nivoa na kraju si na istom.Ovaj ti je odmah pomogao,ovog si čekao 4 godine i tek od 23 ti je bio spreman ozbiljnije pomoci.Šamanić nije all star potencijal da bi ga čekao 4 godine i ispustio Clarkea pred nosom.Jedino takve igrače vrijedi čekati.Nekoga tko će mozda nekad postati NBA starter razina svakako ne ako mozes takvog odmah draftat.A pogotovo u slučaju Spursa koji kao ne žele rasturit ekipu jer se lovi PO sa Popovichem i onda umjesto da draftaju igrača koji ti moze odmah pomoc oni draftaju Šamanića.
Oprosti,RC Buforde.Upravu si i dovidjenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.