Jel za tebe ovaj Matic legenda ?
PS Kazem ti ja Vanja da ga niko ne smije spomenut.. prevelik covjek, zalutao nesretnik u pogresan klub.. on je trebo bit nas igrac, mi bi znali cijenit takve stvari...
Jel za tebe ovaj Matic legenda ?
Mescini da bi im lakse bilo "izac iz ormara" nego njega spomenut...
Mislim da je Matic jedina tema gdje oni ne mogu reci nista...Htjeli bi,ali rijec preko usta ne prelazi...
Nebi da vrijedjam Mamurne pande opet..
Moze bit a i ne mora.. ne vjerujem, Vladan brani...
Za mene je trenutno samo legenda prof. Vedad Silajdzic... U ponedjeljak ispit iz poslovnog prava
Sa srecom braca..kolezeljovac je napisao/la: ↑29 nov 2019, 23:25Za mene je trenutno samo legenda prof. Vedad Silajdzic... U ponedjeljak ispit iz poslovnog prava![]()
Auu čuo sam da je taj yeben igrač.kolezeljovac je napisao/la: ↑29 nov 2019, 23:25Za mene je trenutno samo legenda prof. Vedad Silajdzic... U ponedjeljak ispit iz poslovnog prava![]()
kolezeljovac je napisao/la: ↑29 nov 2019, 23:42@simidobar @skoroalen hvala braco
Jest jest yeben igrac, postavi formaciju od 4 eseja 4 podpitanja i 2 zaokruzivanja, 4-4-2 standardna![]()
Ima li igdje broj ziro racuna na koji se mogu uplatiti pare? Na bljesku pise moze se uplatiti na racun a levati nisu ostavili nikakve podatke
Imaš PP.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 nov 2019, 01:41Ima li igdje broj ziro racuna na koji se mogu uplatiti pare? Na bljesku pise moze se uplatiti na racun a levati nisu ostavili nikakve podatke
Evo SkoroAlen ti je javio, nadam se. Nisu neke velike pare u pitanju pa nece biti tesko ni skupiti. Svako ko ima dijete zna kako je roditeljima, ja ne mogu biti imun na ovakve stvari i nadam se da cu stici i uplatiti vecu svotu preko racuna, cim do banke odem.skoroalen je napisao/la: ↑30 nov 2019, 02:04Imaš PP.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 nov 2019, 01:41Ima li igdje broj ziro racuna na koji se mogu uplatiti pare? Na bljesku pise moze se uplatiti na racun a levati nisu ostavili nikakve podatke
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 39 gostiju.