Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
@Pale ne trebas se trudit opce, Upamecano i Konate su mozda i najjaci stoperski dvojac lige, sama izjava Lewandowskog gdje ih hvali posebno dosta govori o njima.
A sto se tice strucnjaka tih istih, oni su likovali kad je tvoj Gladbach izgubio od Wolfsbergera 0-4,pa kad su kao sretno izvukli remi kod Rome, likovali su kad je Inter dobio Dortmunda te Lokomotiv Moskva Leverkusena aa na kraju taj Gladbach dobije i Romu i Wolfsbergera, Dortmund dobije Intera, Eintracht Arsenala aaa Leverkusen i Atletika i Lokomotivu tu.
I protiv mnogo losijih klubova od spomenutih su Bundesligasi ispadali u pretkolima i u grupi, tako da ovo je vrhunski rezultat a cinjenica da se nikad prije nije desilo govori sama za sebe.
Strucnjaci na aparatima.
A sto se tice strucnjaka tih istih, oni su likovali kad je tvoj Gladbach izgubio od Wolfsbergera 0-4,pa kad su kao sretno izvukli remi kod Rome, likovali su kad je Inter dobio Dortmunda te Lokomotiv Moskva Leverkusena aa na kraju taj Gladbach dobije i Romu i Wolfsbergera, Dortmund dobije Intera, Eintracht Arsenala aaa Leverkusen i Atletika i Lokomotivu tu.
I protiv mnogo losijih klubova od spomenutih su Bundesligasi ispadali u pretkolima i u grupi, tako da ovo je vrhunski rezultat a cinjenica da se nikad prije nije desilo govori sama za sebe.
Strucnjaci na aparatima.
-
- Kontakt:
Koliki si strucnjak pokazuje ova izjava iznad. Trebamo biti sretni sto bundesligasi mogu napokon pobijediti buraniju koja je slabija od njih 2 ili 3 puta i to ti prikaz kvaliteta? Da je Bundesliga toliko jaka ne bi uopste trebali strepiti od Wolfsbergera, Basaksehira, Oleksandria i takve buranije. BRAVO STRUCNJAK. Bas si nam pokazao. Uspjeh je ako prodju grupu i ispadnu u osmini odnosno sesnaestini finala? Kad je zadnji put bundesligas igrao finale EL ili Kup Uefa strucnjak? Zadnji Werder igrao prije vise od decenije. Do prosle godine i Frankfurta im je bio pojam da dodju do polufinala EL-e. Da nema Bayerna, qrac bi imali 4 u LP i bili neki pojam u Evropi, ali eto ti strucnjak i dalje bacaj drkicu na teske pobjede protiv evropskih velesila Oleksandrie, Wolsbergera itd.agentzero7 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 14:17I protiv mnogo losijih klubova od spomenutih su Bundesligasi ispadali u pretkolima i u grupi, tako da ovo je vrhunski rezultat a cinjenica da se nikad prije nije desilo govori sama za sebe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ajde ajde ispao si smisan i pomiri se s tim.
Prvo se dogovori sam sa sebon sta zelis reći, jel ako si izjavio da je liga sve losija onda kako biljezi bolje rezultate nego u zadnjih 10 godina, kako?
Ja nisam nikad izjavio da je najjaca liga, ali sam rekao da je ove sezone jedna od jacih Bundesliga u zadnjih pun k godina i sa ovim rezultatima u Europi se to i dokazalo.
Prvo se dogovori sam sa sebon sta zelis reći, jel ako si izjavio da je liga sve losija onda kako biljezi bolje rezultate nego u zadnjih 10 godina, kako?
Ja nisam nikad izjavio da je najjaca liga, ali sam rekao da je ove sezone jedna od jacih Bundesliga u zadnjih pun k godina i sa ovim rezultatima u Europi se to i dokazalo.
Mene živo zanima koja je to BL ekipa ove godine zabilježila taj neki ultra dobar rezultat ili "nadmašila očekivanja" u evropi ove godine? Uostalom, o takmičenju u kojem se Bundesligaši bore protiv belgijanskih velesila poput Genta i Standarda najbolje govore sastavi kakve šalju Arsenal, United, Chelsea(koji su miljama iza Lpoola i citya) i sa kojima dolaze do laganih finala(i titula).
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Konigsblau
- Kontakt:
hahhahahaagentzero7 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 16:04ali sam rekao da je ove sezone jedna od jacih Bundesliga u zadnjih pun k godina i sa ovim rezultatima u Europi se to i dokazalo.
Wir leben dich Schalke 04!
-
- Kontakt:
S kim igraju bundesligasi i kakve protivnike imaju bila bi i sramota da ne prodju svi iz grupe ili da barem ne nastave takmicenje u EL ako ispadnu iz LP. Ako su ostali u qrcu ne znaci da su bundesligasi nesto mega jaki. Leipzig je dobio najlaksu mogucu grupu, da su birali ne bi onakvu izabrali. Vidjet cemo dokle ce dogurati i sta ce osvojiti. Veliki uspjeh nije prolazenje grupe sa mnogo slabijim protivnicima. Dobro za tebe strucnjaka mozda je to epski rezultat. Ako osvoje nesto ili dogura ih dosta do polufinala onda cemo pricati.
-
- Kontakt:
A slusaj ja da sam ispao smjesan isto bi se trudio ali jednostavno nemas sta reći pametno.
Statisticki najuspješnija sezona BL klubova ikad (zasad) i tu svaka prica zavrsava,to sto ste vi ispali smjesni nakon 2,3 poraza od vec spomenutih klubova s izjavama da je ovo najgora BL ikad, jbga ja nemogu vam pomoći.
Na vašu žalost gledat ce te svih 7 Bundesligasa i u drugom djelu natjecanja, sve i da svi ispadnu slj kolo ovo nece biti najgora sezona Bundeslige ikad kao sto ste vi strucnjaci prozvali.
Statisticki najuspješnija sezona BL klubova ikad (zasad) i tu svaka prica zavrsava,to sto ste vi ispali smjesni nakon 2,3 poraza od vec spomenutih klubova s izjavama da je ovo najgora BL ikad, jbga ja nemogu vam pomoći.
Na vašu žalost gledat ce te svih 7 Bundesligasa i u drugom djelu natjecanja, sve i da svi ispadnu slj kolo ovo nece biti najgora sezona Bundeslige ikad kao sto ste vi strucnjaci prozvali.
-
- Kontakt:
Ne smiju se meni ljudi momak, tebi se smiju. Valjalo bi ti i u skolu malo svratiti jer vidim da ti pravopis nije jaca strana.
Ja te ponovo pitam, koji je to konkretan uspjeh ostvaren ove godine? Koji je to rezultat koji se ističe?
41.21.1.
-
- Kontakt:
Ne smiju se ljudi nekome tko je u pravu i tko je 1.8og rekao da ocekuje pravu, jaku Europsku sezonu i na polusezoni vec ispao u pravu.
Sta ti pricas o konkretnim rezultatima, pogledaj koeficijent od ove sezone koliki je u odnosu na Talijane i Francuze i eto ti konkretan rezultat, sta se klaunizirate dalje, nitijedan klub nije podbacio u Europskoj sezoni dosad, svi su po meni ocekivano prezimili jer sam to ocekivao od pocetka sezone s tvrdnjom da je ovo najjaca BL unazad par sezona i toeto, nitko mi nemoze rec da nisam bio u pravu kad rezultati govore za mene.,jbga izletili ste se sta sad.
Sta ti pricas o konkretnim rezultatima, pogledaj koeficijent od ove sezone koliki je u odnosu na Talijane i Francuze i eto ti konkretan rezultat, sta se klaunizirate dalje, nitijedan klub nije podbacio u Europskoj sezoni dosad, svi su po meni ocekivano prezimili jer sam to ocekivao od pocetka sezone s tvrdnjom da je ovo najjaca BL unazad par sezona i toeto, nitko mi nemoze rec da nisam bio u pravu kad rezultati govore za mene.,jbga izletili ste se sta sad.
Ma sve je to uredu. Koeficijent je bolji, više ekipa u narednoj fazi, ali sa jačinom lige to nema nikakve veze baš iz tog razloga koji navodiš. Apsolutno sve je očekivano! Bila bi bruka ispasti od Olexandriye ili završiti četvrti u grupi sa Lokomotivom iz Moskve. Samo će ti se kazati na proljeće kad shvatiš da ti "rezultati" nisu plod jače Bundeslige.agentzero7 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 19:38Ne smiju se ljudi nekome tko je u pravu i tko je 1.8og rekao da ocekuje pravu, jaku Europsku sezonu i na polusezoni vec ispao u pravu.
41.21.1.
-
- Kontakt:
Ne znam, malo cudno zvuci teza da nikad slabija Bundesliga trenutno biljezi najbolje rezultate ikada, jer nikad nisu svi klubovi prezimili, da su stvarno toliko loši ispadali bi.
I prije su klubovi imali i lakse skupine od ovih pa su ispadali, sjetite se bruke od Stuttgarta, Herthe, Mainza, Freiburga, Augsburga, Kolna koji su ili ispadali u pretkolima il u skupinama, ovo danas je ogroman napredak bez obzira na sve.
I prije su klubovi imali i lakse skupine od ovih pa su ispadali, sjetite se bruke od Stuttgarta, Herthe, Mainza, Freiburga, Augsburga, Kolna koji su ili ispadali u pretkolima il u skupinama, ovo danas je ogroman napredak bez obzira na sve.
- Konigsblau
- Kontakt:
Wolfsberger.
Volio bih vidjet tekmu jakih bundesligaša sa Cityem, Liverpulom, Juvetom i pritom dobrim rezultatom..

To kad kad se desi ovaj gore što nas pere bit će upravu.
Wir leben dich Schalke 04!
Kako se kaže, na kraju se mrtvi broje. Prije dva kola euro sezona je izgledala nešto lošije od prosjeka, sad se čini nešto bolja od prosjeka, a što će bit nakon osmine finala u proljeće tek ćemo vidjet. Tek na ljeto može se dat konačna ocjena.
Iz jednog sjajnog filma sjajna recenica... NIJE BITNO STA ZNAS BITNO JE STA MOZES DOKAZATI
Uovom smucaju jasno je da bundesligasi dugo nisu svi prezimili u evropi samim tim argumenti sve govore... A realno i ja mislim da dugo nije bilo ovako zanimljivo i dosta bundesligasa je ozbiljno napredovalo... Prije svih Mgladbach, Leipzig, p i leverkuzrn schalke.... Nesvatam sta vama toliko smeta leverkuzrn da nije kiksao kuci protiv lokomotive bio bi drugi... Bvb i dalje moze biti drugi....
Uovom smucaju jasno je da bundesligasi dugo nisu svi prezimili u evropi samim tim argumenti sve govore... A realno i ja mislim da dugo nije bilo ovako zanimljivo i dosta bundesligasa je ozbiljno napredovalo... Prije svih Mgladbach, Leipzig, p i leverkuzrn schalke.... Nesvatam sta vama toliko smeta leverkuzrn da nije kiksao kuci protiv lokomotive bio bi drugi... Bvb i dalje moze biti drugi....
-
- Kontakt:
Wolfsberger je tvoj argument ima mjesec dana jedini hahshs koji lik.Konigsblau je napisao/la: ↑30 nov 2019, 07:33Wolfsberger.
Volio bih vidjet tekmu jakih bundesligaša sa Cityem, Liverpulom, Juvetom i pritom dobrim rezultatom..
To kad kad se desi ovaj gore što nas pere bit će upravu.
Protiv Liverpoola, Citya i Juventusa je tu Bayern da se jača s njima a ovi ostali se moraju jačati sa Interon, Totenhamon, Romon, Atletikon, Arsenalon i drugima i bogami se jačaju Posteno i od nikog nisu losiji sto je unazad par sezona bilo nezamislivo.
Šta imas gledat Gladbacha protiv Citya, to je kao da ja recem da je Njemacka liga jaka jer Bayern pobjedi Valenciu, zna se tko je tko u svojoj ligi, tako da sama usporedba je smjesna uostalom kao i sve sta pricas.
@bayern 111, sve znas nisi lud, ne isplati se s isfrustriranim likovima pricat, nek gledaju Premiership i uzivaju a nama nek pustu ovu drugorazrednu Bundesligu da gledamo,.
@ledar, slazem se, na kraju se mrtvi broje ali sto god da se desi nece bit najgora sezona ikad kao sto su izjavili.
RB je zreo za titulu ako ne uprskaju.
Nkunku i Werner
Nkunku i Werner

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj lika sto se nalozio, jest Leipzig je najjaci u Evropi
Jel sad bolje?

Arsenal koji je osigurao prolaz i sa drugom ekipom rutinirao frankfurt je dosao rasterecen na taj meč i sad je ta pobjeda mjerilo snage 
Kad se eiintracht i ostala bundesburanija mognu izboriti sa drugim postavama engleskih klubova u EL onda ih tako veličaj

Kad se eiintracht i ostala bundesburanija mognu izboriti sa drugim postavama engleskih klubova u EL onda ih tako veličaj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.