jasmin10 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 09:22ZA KOGA RADI SABIT IZTARČINA?
Projektom Sabit iztarčina stvoren je primitivan, polupismen i priglup FB lik Bošnjaka, upravo onakav kakvim žele da ga vide njegovi neprijatelji. Nakon sve sile blentavih objava, kojim se podcrtavao bošnjački primitivizam i glupost, Sabit je krenu u politku zbog koje je i stvoren. Na Sabitovom udaru nisu se našli ni Dodik ni Čović ni Pedjini i Nikšićevi jugokomunisti, dezerteri i petokolonaši, na udaru se našla ona bošnjačka politička opcija koja je stvorila nezavisnu BiH, vratila Bošnjacima nacionalno ime i materinji jezik, te odbranila državu i bošnjački narod od fizičkog nestanka. Zanimljivo Sabitov udar na SDA i Izetbegoviće uslijedio je nakon Dodikove kapitulacije i totalnog haosa u koji je utonuo KS vođen jugokomunistima i petokolonašima. Ipak najvjerovatnije Bakirova, Sebijna i Zvizdićeva Umra bila je inicijalna kpisla koja je politički aktivirala pomno građen lik blentavog Sabita. Sve u svemu Konakovićeve i Pedjine jugokomuniste neće spasiti ni stotinu Sabita iztarčina i njihovih FB laži i podmetanja, jer Bošnjaci su prolili i previše krvi da bi ih politčke bitange vratile nazad u granice velike Srbije.
(Adnan Memić/Facebook)
Jos bih dodao da su ga cif.uti poslali da unese nemir u nasu demokratsku drzavu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvi degenerici, štoj najgore ja mislim da ovaj debil i vjeruje u to štoj napiso.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jos ga raja dole podrzava. 
Jarane znam koliko kostaju air force u radnjama, ne mozes me pravit budalom. Meni su trebale patike jer su moje protopile. Prijeka mi je potreba da noge ostanu suhe.Heller je napisao/la: ↑30 nov 2019, 08:45Inace su 130, al su gore dopisali 209.cala je napisao/la: ↑30 nov 2019, 08:35Uzeo patike koje su inace 209KM za 130KM. Sram me bilo, bas sam ovca sto sam jeftinije uzeo nesto sto mi je prijeko trebalo.
Gori su mi ljudi poput tebe koji seru kako je sve to jedna velika prevara i kako smo mi ostali glupi sto idemo u guzvu da bi nesto kupili.
I **** vam sunce otkud su patike od 200 KM prijeka potreba.
Ja mogu do 150KM dati za patike i ako mi se svidja nesto sto mi se uklapa u budzet, kupicu. Jel to problem?
Patike nisu prijeka potreba. Pa ti pricaj sta hoces. Naravno da ces trositi koliko hoces, i ja sam svoje tako nekako platio, ali nazivati to prijekom potrebom 
Nullius in verba
i meni je prijeka potreba da opalim Loredanu Chivu

obrazloženje od 1000 riječi
obrazloženje od 1000 riječi
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 nov 2019, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro možda je čovjek uzeo neke sa goretexom da bi mu noge ostale suhe, neće mokrih nogu hodati.
Bilo je salomonovih ili adidasovih na akciji, terrex i sl modeli.
Bilo je salomonovih ili adidasovih na akciji, terrex i sl modeli.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sramota da nije od foruma trazio dozvolu da kupi tene.
Ma bmk ko šta kupuje, al reć PRIJEKA potreba...
Nullius in verba
Izvinjavam se. Trebao je obrazložiti zašto su mu tene prijeka potreba, pa da forumaši odluce da li je upravu ili ne.
anketu organizovat uz slike tih starih za koje tvrdi da su se raspale da vidimo stepen degradacije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad ovako napise nas narod lako nagovoriti na glup trend, eto nigdje vise ljudi ne kupuju na crni petak, samo mi glupi bosanci to radimo 
Nije nego je glup jer se prima ko Ameri koji kupuju 70-80 % jeftinije.
Nullius in verba
Hodati suhih nogu nije prijeka potreba ?
hoće reći da je narod glup jer vlasnici radnje stave da je cijena visočija pa kao je spušteno za BF a u biti prodaju po redovnim cijenama....
Znaci nas narod je za 40% gluplji od Amerikanaca ?
Ybt cijeli svijet ide u kupovinu na Black Friday, ali jok. Samo je Bosnjo glup jer kupuje.
Da li su i Švabe glupe ? Ni kod njih nisu vala neka snizenja po 70 % a pune radnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.