Ja sam bio ubjedjen da je juce bilo vise ljudi u Vrapcicima nego u Banjaluci,a obe sam gledao na tv...A ono duplo vise u BL po ovome,svasta

Cak mi se cini da je u BL juce bila i najslabija posjeta ove sezone...Nebitno,ali da je bilo 5000,tesko..
Ja sam bio ubjedjen da je juce bilo vise ljudi u Vrapcicima nego u Banjaluci,a obe sam gledao na tv...A ono duplo vise u BL po ovome,svasta
Legendo....ova slika je sa zagrijavanja. Ovdje utakmica nije ni pocela sto vidis i po klupama za rezerve i po tome što pola ljudi hoda po tribini.
Da u pravu si nisam uspio naći sliku zapada bolju od ove, ali kad sve saberes nije bilo više od 3000 ljudi na stadionu, neko vas je pogurao sa posjetom za nekih 1500 najmanje, dok je nas upravo za toliko zakinuo.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:20Legendo....ova slika je sa zagrijavanja. Ovdje utakmica nije ni pocela sto vidis i po klupama za rezerve.
Potrudi se pa nadji sliku zapada u 15-20 min. Pusti dodika i licne komplekse po strani![]()
Sto se delegat ne raspita u pres sluzbi koliko je karata prodato, pa nije anp dokument da se krije, zna se.
Kralju ova cifra znači da nije bilo nikoga na vipu, a isto tako da Horde nisu ni dolazile... Tačnije dvije prazne tribine...Zenicanin988 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 23:26Oduvijek se nekima navlacilo, nekima umanjivalo... kako te kad potrefi...
Sve znam druze,i nama je bilo vjeruj.*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 nov 2019, 23:41Kralju ova cifra znači da nije bilo nikoga na vipu, a isto tako da Horde nisu ni dolazile... Tačnije dvije prazne tribine...Zenicanin988 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 23:26Oduvijek se nekima navlacilo, nekima umanjivalo... kako te kad potrefi...
Racunajuci ratnog zlocinca praljka ima ih 150NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:33https://sportsport.ba/fudbal/sablasno-p ... aru/342833
![]()
![]()
Bas me zanima brojka saveza. Ko da gledam 1000![]()
Gdje si stari druze?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:33https://sportsport.ba/fudbal/sablasno-p ... aru/342833
![]()
![]()
Bas me zanima brojka saveza. Ko da gledam 1000![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.