Arena
Sport i TV
Re: Sport i TV

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nova Sport je klasicni markentinski trik Telemacha, tri mjeseca bombasticno i kao ekskluzivu najavljuju kanal, da bi na kraju ispalo da kupe ono najbolje sa nekoliko kanala sto vec imamo i gledamo i to prebacuju na jedan, i uz to kanal dali u distribuciju i drugim operaterima, i iskreno ne znam sta je tu novo a pogotovo ekskluzivno osim sto ce sve objediniti na jedan kanal, gledao razjedinjeno isti sadrzaj na nekoliko kanala pod SK. i sada pod Nova Sport isto mi ga dodje
MIHAJLOVIĆ !
A ček, kako nije moglo na SK1 a na ovaj novi može?
Kanal ko kanal. Jedan kroz jedan.

Kanal ko kanal. Jedan kroz jedan.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jedna od prvih stvari koje bi Telecom trebao uraditi je uvođenje TV kartica, odnosno modula u upotrebu. Puno je lakše koristiti kartice nego receivere, puno manje kablova, jedan daljinski, bolja rezolucija i tako dalje. Znaš li možda imaju li to u planu?irfo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 17:19To je plan, vidjeli su da nema vise nista od privatizacije, to je gotova prica. Sad je stalo sa urusavanjem vrijednosti firme i sad je bukvalno spasvaj sta se spasit moze dok nije kasno.Osim13 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 17:07Vrijeme je da i mi imamo sportski kanal više. Nek izvale keš i pokušaju otkupiti prava na sve živo, pa da nabijemo SK i Arene na kardanirfo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:11Uskoro moja tv sport kanal(ne znam jos hoce li ime mjenjati) ce da preuzme neke utakmice od ovoga sto ima arena sport, i nba ce biti ukljucen. A sljedecih godina ce ekskluzivno otkupljivati ove svjetske lige za podrucje BiH, Bundesliga je prvi pik.
Pocet ce se s jednim kanalom, a onda ce ih biti vise.![]()
Milion nekakvih projekata planiraju u naredne dvije godine, preko 50 miliona ce ulozit.
-
- Kontakt:
Ovde se pominje ulaganje u razne projekte od 50mil,kako mogu sa tim novcem biti konkurentni kada je Arena sport samo za NBA ligu platila 40mil evrairfo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:11Uskoro moja tv sport kanal(ne znam jos hoce li ime mjenjati) ce da preuzme neke utakmice od ovoga sto ima arena sport, i nba ce biti ukljucen. A sljedecih godina ce ekskluzivno otkupljivati ove svjetske lige za podrucje BiH, Bundesliga je prvi pik.
Pocet ce se s jednim kanalom, a onda ce ih biti vise.
A sport klub 25miliona za EPL. Moze u bosnje i pita od govanasarajevo1982 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 17:07Ovde se pominje ulaganje u razne projekte od 50mil,kako mogu sa tim novcem biti konkurentni kada je Arena sport samo za NBA ligu platila 40mil evrairfo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:11Uskoro moja tv sport kanal(ne znam jos hoce li ime mjenjati) ce da preuzme neke utakmice od ovoga sto ima arena sport, i nba ce biti ukljucen. A sljedecih godina ce ekskluzivno otkupljivati ove svjetske lige za podrucje BiH, Bundesliga je prvi pik.
Pocet ce se s jednim kanalom, a onda ce ih biti vise.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Pa vjerovatno jesu, prava za ove najbolje lige su pravo skupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meni cifre ne da su nerealne, vec su nabijene do plafona, ima li igdje zvanicno? cisto sumnjam da ima jer je poslovna tajna, koliki su im onda budžeti ako samo za jedno takmičenje mogu izdvojiti toliko sredstava, a gdje su ostale lige i takmičenjalegenda reala je napisao/la: ↑30 nov 2019, 20:04Pa vjerovatno jesu, prava za ove najbolje lige su pravo skupa

MIHAJLOVIĆ !
Pa sve lige petice se kreću oko milijarde eura po sezoni za tv prava. Nije Balkan neko tržište, ali sigurno da se moraju izdvojiti poprilične cifre za naše standarde.
I nije tajna i da Arena i SK naprave popriličan minus, ali su dio većih kompanija kojima se na drugi način vrate ta ulaganja.
I nije tajna i da Arena i SK naprave popriličan minus, ali su dio većih kompanija kojima se na drugi način vrate ta ulaganja.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
SK je za paket EP u fudbalu,kvalifikacije i ligu nacija platio gotovo 35mil eura...
Ljudi morate skontat da su prava za cijelu bivsu jugu 25 mil,ali prava za BIH samo bi bila dosta povoljnija,oni zele samo sport klub da izbace sa bh trzista
Samo Sarajevo
Vjerovatno si jedina osoba u BiH koju to zanima.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
A sta ti mislis kako klubovi najvise novca zarade? Kako placaju igrace po 100 M eura i njima tolike plate daju? Pogotovo recimo u Spaniji gdje Barcelona, Rejal i Atletico uzmu skoro citav kolac od tog iznosa.Radmilo87 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 20:12Meni cifre ne da su nerealne, vec su nabijene do plafona, ima li igdje zvanicno? cisto sumnjam da ima jer je poslovna tajna, koliki su im onda budžeti ako samo za jedno takmičenje mogu izdvojiti toliko sredstava, a gdje su ostale lige i takmičenjalegenda reala je napisao/la: ↑30 nov 2019, 20:04Pa vjerovatno jesu, prava za ove najbolje lige su pravo skupa![]()
Google is your friend.
27.10.2020
7.12. boks Joshua-Ruiz 2 EKSKLUZIVNO na AS1! Program počinje od 18h, a prijenos će od 21.40h raditi i RTL Hr.
Prenosi li ko Ballon d'Or?
Vjerovatno se pisalo o ovom, ali halalite...
Svaka cast za nevjerovatno dobro odrađen prenos derbija u subotu. Odrađeno na perfektnom nivou ravno prenosima skoro pa najvecih europskih utakmica. Ovo zamisliti je bilo nemoguce prije par godina.
Svaka cast za nevjerovatno dobro odrađen prenos derbija u subotu. Odrađeno na perfektnom nivou ravno prenosima skoro pa najvecih europskih utakmica. Ovo zamisliti je bilo nemoguce prije par godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.