Apsolutno se slazemElCartel11 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:08Ma i Nama boli kurc.ina, inace bi davno to ustrojio i ulozio malo jaci novac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
I ovo je tacno 100%Sjeverjecudo je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:17Apsolutno se slazemElCartel11 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:08Ma i Nama boli kurc.ina, inace bi davno to ustrojio i ulozio malo jaci novac.
Gdje ja taj Custovic, odo ja po njega
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hahaha Husref da ima stilica igrao bi zadnjeg veznog ili lijevo krilo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husrefovi pušik.urci, otvorite usta nek vam mag sere u njih na ime duple krune! Glupi ste ko **** i makar malo obraza imajte i nemojte na ostale ljude dijeliti odgovornost koju treba da snosi samo mag!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Husrefe vakat je!hordasDoboj je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:42Ja ne bih volio X na derbiju nikako. Pobjeda kojom ce Husref dokazati svima da nema potrebe za njegovom smjenom i da sa njim mozemo jos napredovati. (odbrana titule je za nas iskorak, iako je rano)
Ili da ne dao Bog izgubimo, ostavit Husrefa ili Dzenisa da iznesu utakmicu protiv Zvijezde i okrenut se nekim drugim rješenjima uz kojeg ćemo moć napraviti neki iskorak u Evropi.
X nam donosi samo nastavak ovih previranja za i protiv Husrefa.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 30 nov 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kropmir,kupus,psenicu posijat na Kosevo...ionako migranti su u teskoj situaciji
Samo Sarajevo
Zvijezda će nas dokrajcit
Kmecite piccke i dalje vise vas ovdje ima nego na stadionu, pogotovo ovi sto pljuju, sad sam vratio stranice, vecina pise i za vrijeme tekme, jel vas stid bolan? A kad budemo akoBogda titulu slavili u maju prvi cete biti i skidat dresove igracima...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Jel realno da nakon ovog vcrs ima da neko brani upravu,Husrefa i igrace, (od igraca bih samo izdvojio,Ahmeta,Besima,Hebu,Stanojevica I Vladana),ako ih ima to su onda dobro placeni poltroni
-
- Kontakt:
Ljudi da mi je samo jednom u zivotu dozivjeti da Usref kaze ja sam kriv usrao sam izvinjavam se, eto ne treba mi nista vise u zivotu. I ne kontam fkt sta je uopste sa ovim novinarima, zasto mu niko ne postavi pitanje tipa "zasto uvijek nadjete izgovor kad izgubite"? "zasto nekad ne preuzmete odgovornost i ne kazete ja sam kriv"?
Cuj povrijedio se Hebibovic, pa koliko znam a znam Hebibovic nije Messi, eto kao s njim u igri bi pobijedili, presmijesno...
Cuj povrijedio se Hebibovic, pa koliko znam a znam Hebibovic nije Messi, eto kao s njim u igri bi pobijedili, presmijesno...
- robertkosar
- Kontakt:
Koliko znam hebibovic u zadnjih pet utakmica odigrao samo jednu tako da mi je to ono bas glupa izjavaoldtown1990 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:41Ljudi da mi je samo jednom u zivotu dozivjeti da Usref kaze ja sam kriv usrao sam izvinjavam se, eto ne treba mi nista vise u zivotu. I ne kontam fkt sta je uopste sa ovim novinarima, zasto mu niko ne postavi pitanje tipa "zasto uvijek nadjete izgovor kad izgubite"? "zasto nekad ne preuzmete odgovornost i ne kazete ja sam kriv"?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pod hitno se.rijesiti 3 4 igraca iz prve postave.Ocigledno je doslo do zasicenja i drzati nekoga na silu ne ide. Svemu tome.je doprinio i ocigledno narusen odnos izmedju igraca i trenera. Dakle procistiti igracki kadar (dovesti prave.igrace a o.**** mrtve guzine milanovice i ostale kur.ce) i ako ima neki trener za kojeg se moze tvrditi da je bolji od Husrefa apsolutno ne oklijevati i to je to.
P r o m j e n e!!!!Ovako vise ne ide.
P r o m j e n e!!!!Ovako vise ne ide.
-
- Kontakt:
Pisite jos grafita po kancelarijama kluba **** vas husref jedna obicna neznalica
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ocitana im je bukvica i otjerani su u svlacionicu,Al trebalo je to jos 10 puta gorw
-
- Kontakt:
ma meni ni husref više nije kriv,najviše krivim morone koji su vršili pritisak za ostanak husrefa i upravu koja je podlegla istom
VVVBK
VVVBK
Sto nisu i svoju grafitnu ljubav naruzili? Ili amidzic nije daoSjeverjecudo je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:51Ocitana im je bukvica i otjerani su u svlacionicu,Al trebalo je to jos 10 puta gorw
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- robertkosar
- Kontakt:
Stace momcima reci to im je limit trebali su glavnog krivca dovesti pred sjever (trener). Covjek skautiro na sugavici spreju protiv uskog i nije mogao skontat da sa mrtvim oremusom, Gavricem i lesinom od igraca krletom nemoze parirati na sredini terena. Imao je malog Andreja i stanoju i mustafica, on jos vise grijesi pa bezmudog milanovica ubacuje.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:51Ocitana im je bukvica i otjerani su u svlacionicu,Al trebalo je to jos 10 puta gorw

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ThrillerHz
- Kontakt: