MALIPACNI 5ETARI
Nije ko pišanje po fašističkoj Lištici od 3:0, al pobijedi se ne gleda u zube.UstanikSBII je napisao/la: ↑30 nov 2019, 18:18E ovo je bilo stvarno pišanje nad pitarima pa kako vas samo siluju svaka čast športskim nakon onako nesretnog poraza ovako popišati vijetnamske kujice e to je stvarno impresivnonaklon do poda
![]()
![]()
![]()
Jos krades Tobetove fore...
simidobar je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:30Jos krades Tobetove fore...proslo to u Junu..
Skoncentrisi se malo brate, ponavljaj u sebi svaki dan pred spavanje "ja imam mogucnost da razmisljam na samo moj nacin"... Ko zna sta mozes da otkrijes o sebi...![]()
Anel Hebibović se povrijedio i malo je vjerovatno da će igrati. Besim Šerbečić je dobio crveni karton, dok su Bojan Letić, Benjamin Tatar i Dušan Hodžić dobili treće kartone pa ih neće biti u sastavu Sarajeva protiv Zvijezde 09 u posljednjem kolu.
Šlag na tortu je i treći karton Musemiću, koji tako neće moći sa klupe voditi ekipu u Ugljeviku.
Slag na tortu bi bio da ga neko upucaBlagoje je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:51Anel Hebibović se povrijedio i malo je vjerovatno da će igrati. Besim Šerbečić je dobio crveni karton, dok su Bojan Letić, Benjamin Tatar i Dušan Hodžić dobili treće kartone pa ih neće biti u sastavu Sarajeva protiv Zvijezde 09 u posljednjem kolu.
Šlag na tortu je i treći karton Musemiću, koji tako neće moći sa klupe voditi ekipu u Ugljeviku.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Resolute, Vanja8 i 16 gostiju.