Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Idu radi novca jer su placenici pogotovo u Zrinjski gdje nema niti ozbiljnih navijaca pa samim time niti pritiska vidis kakvi su nam rezultati.
Sumnjam da su i ostale navijacke grupe u svijetu naprednije u cascenju igraca kad igraju lose sve normala pogotovo u nas gdje su i Lendricu psovali ustasku majku tako da je to vise glasacko tijelo coce dode i bakira zatucani primitivizam.
Sumnjam da su i ostale navijacke grupe u svijetu naprednije u cascenju igraca kad igraju lose sve normala pogotovo u nas gdje su i Lendricu psovali ustasku majku tako da je to vise glasacko tijelo coce dode i bakira zatucani primitivizam.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Vecina ti sprcila mater !
Ovo je dusevno bolestan lik sto se dere samo se njegov glas cuje
lik mrzi Kadusica od kad je doso.
Igracima **** majke svima do jednog i hrvatske i,srpske i turske.
Sudiji **** pleme također jer je sviro penal koji nije bio,a prije toga cist nije sviro pa kompeziro.
Sudiji **** pleme također jer je sviro penal koji nije bio,a prije toga cist nije sviro pa kompeziro.
-
- Kontakt:

Ne psuju nego psuje jedan debil,cim mi prilozis da je to grupa ljudi psovala ja se povlacim odavde,tvoji su isto pojedinci prcili Lendricu mater ustasku kome se pravis svet.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hajde Boga ti i mi smo Lendriću ustašku majku ****
Inače, loša partija jufkica, Kada sam vidio Oremuša sve mi je jasno bilo, još ga poredili sa Štilićem
Dominacija na tribinama, Manijaci 

Inače, loša partija jufkica, Kada sam vidio Oremuša sve mi je jasno bilo, još ga poredili sa Štilićem

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
A jos Oremus vise nego duplo vecu platu od Stile ima

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Na BH terenim se psuje svima ali ovdje je slucaj da psujes igracu svog kluba da je opsovao majku pa haj ali “Tursku ajku” znaci vrijeđas ga na nacionalnoj osnovi po kozna koji put ste pokazali svoje pravo liceGradKamena2 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:34
Ne psuju nego psuje jedan debil,cim mi prilozis da je to grupa ljudi psovala ja se povlacim odavde,tvoji su isto pojedinci prcili Lendricu mater ustasku kome se pravis svet.
Za vas ciganiju sa periferije oni su gospoda, šta god i kome god psovali, dosadni ste više, poklopac na svakom loncu, smarate i tušite forum svojim kompleksima i nametanjemDembaBa21 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:47Na BH terenim se psuje svima ali ovdje je slucaj da psujes igracu svog kluba da je opsovao majku pa haj ali “Tursku ajku” znaci vrijeđas ga na nacionalnoj osnovi po kozna koji put ste pokazali svoje pravo liceGradKamena2 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:34

MIHAJLOVIĆ !
Cigan te moze kupiti vjeruj mi j e b em li ti m rtvu familijuRadmilo87 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:50Za vas ciganiju sa periferije oni su gospoda, šta god i kome god psovali, dosadni ste više, poklopac na svakom loncu, smarate i tušite forum svojim kompleksima i nametanjemDembaBa21 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:47Na BH terenim se psuje svima ali ovdje je slucaj da psujes igracu svog kluba da je opsovao majku pa haj ali “Tursku ajku” znaci vrijeđas ga na nacionalnoj osnovi po kozna koji put ste pokazali svoje pravo liceGradKamena2 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:34![]()
Ne psuju nego psuje jedan debil,cim mi prilozis da je to grupa ljudi psovala ja se povlacim odavde,tvoji su isto pojedinci prcili Lendricu mater ustasku kome se pravis svet.![]()
Samo ih podrzajute i zatvarajte oci na njihov nacionalizam
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Još kreten nosi broj 45, ko da je NBA liga grob te ****, kakav hadalj

MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Mislio sam da za zelju navijas,a ti komsija, pa kome se ti javljas vasi prebili pravoslavne igrace na blagdan im ,a brzo to zaboravljate.DembaBa21 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:47Na BH terenim se psuje svima ali ovdje je slucaj da psujes igracu svog kluba da je opsovao majku pa haj ali “Tursku ajku” znaci vrijeđas ga na nacionalnoj osnovi po kozna koji put ste pokazali svoje pravo liceGradKamena2 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:34
Cestitke . svaka cast !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Teze Rodjenim pao poraz, nego Pitarima
Prazan stadion a derbi

Pa u vas ne igra nijedan igrac iz Turske ili se varam?GradKamena2 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:30Vecina ti sprcila mater !
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
I hocemo li se konacno sloziti da sudije ne sude po direktivama "odozgo" vec jednostavno nemaju pojma?
-
- Kontakt:
Lizo ti pokojnog Praljka zločincaHum94 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 18:53Sprč.im ti mater raspaluConvicts1988 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 17:513 KLUBA IMAJU SVU MOGUCU ZASTITU I SUDIJE, OSTALI GA PUŠE .
PRALJKOVICEVI DOBISE PENAL POKLON, SRAMOTA ..
SAVEZ MAFIJA

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
18 žutih, 2 crvena i 1 penal.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️