Treba sve probati, kazem da bi Magath bio medju najboljim opcijama, ali sam skeptican.
On je, koliko se sjecam, onda komentarisao da nasi nece nista da mijenjaju i da tako ne ide.
Otad se i nije nista promijenilo, sto bi sada pristao?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Treba sve probati, kazem da bi Magath bio medju najboljim opcijama, ali sam skeptican.
Slazem se sa tobom. Treba pokusati, a Miske je tu
Pa mozda i jeste vrijeme da malo drugacije razmisljamo, dugorocnije. Nama je potreban neko ko Magath.dinoze je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:09Tako je, treba sve pokusati u supljoj forumskoj prici.
A u kada se vratimo u realnost imas 4 covjeka sa nasih prostora od kojeg ces jednog namoliti da pod tvojim uslovima preuzme repku. I to ce biti onaj koji ti najbolje slaze da ces se plasirati na euro a savez ga najbolje mogne uhvatiti u svoje kombinacije.
Pa sam Magath vam je rekao prosli put da se radi o reprezentaciji kojoj je jedini cilj bio u pregovorima da se ide na euro. I da on nece i neradi tako.
Neznam koji qurac su neki ovdje zapeli za Magatha i ne realne opcije.
Zato nebih Brunu Akrapovica uzeli u razmatranje umjesto gluposti tipa Magath i kompanija.
Nigdje na svijetu se mladom ne daje odmah direktorska pozicija. Posao svakako, do direktorske pozicije se dolazi zaslugom ako me razumijes.Drape je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:57Zašto ne bi po prvi put dali priliku nekom mlađem treneru a ne kao i prije uzdali se u staru jugoslovensku gardu? Bez obzira na kakvu trenersku karijeru ima do sada jer to ispada kao kad mlad čovjek traži posao a ne može dobiti šansu jer svi traže nekoga sa godinama iskustva.
A sa kojim referencima su dosadasnji selektori dolazili?emir79 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 17:03Nigdje na svijetu se mladom ne daje odmah direktorska pozicija. Posao svakako, do direktorske pozicije se dolazi zaslugom ako me razumijes.Drape je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:57Zašto ne bi po prvi put dali priliku nekom mlađem treneru a ne kao i prije uzdali se u staru jugoslovensku gardu? Bez obzira na kakvu trenersku karijeru ima do sada jer to ispada kao kad mlad čovjek traži posao a ne može dobiti šansu jer svi traže nekoga sa godinama iskustva.
Moze Paunovic 42 godine imaDrape je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:57Zašto ne bi po prvi put dali priliku nekom mlađem treneru a ne kao i prije uzdali se u staru jugoslovensku gardu? Bez obzira na kakvu trenersku karijeru ima do sada jer to ispada kao kad mlad čovjek traži posao a ne može dobiti šansu jer svi traže nekoga sa godinama iskustva. Shevchenko je postavljen za selektora Ukrajine sa 40 godina, Southgate Engleske sa 46, Giggs Velsa sa 45, Dalić Hrvatske sa 51, Brzeczek Poljske sa 47.
Mnogo boljim od onih koji se guraju.Maestro je napisao/la: ↑30 nov 2019, 17:05A sa kojim referencima su dosadasnji selektori dolazili?emir79 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 17:03Nigdje na svijetu se mladom ne daje odmah direktorska pozicija. Posao svakako, do direktorske pozicije se dolazi zaslugom ako me razumijes.Drape je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:57Zašto ne bi po prvi put dali priliku nekom mlađem treneru a ne kao i prije uzdali se u staru jugoslovensku gardu? Bez obzira na kakvu trenersku karijeru ima do sada jer to ispada kao kad mlad čovjek traži posao a ne može dobiti šansu jer svi traže nekoga sa godinama iskustva.
Neznam ko se tacno na selektorsku poziciju gura i od koga. Ali sve skupa je to isto. Reference nasi dosadasnji selektora nisu nista dobre. Turski i africki klubovi. Gdje se nisu zadrzavali vise od godinu dana od prilike.
Nije isto niti moze biti. Za te koji se guraju je turska liga nezamisljiva.
Ko se gura i od koga? Nisam u toku pa zanimaju me ta imena.
Kome nama, forumasima?Tristan10 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:53Pa mozda i jeste vrijeme da malo drugacije razmisljamo, dugorocnije. Nama je potreban neko ko Magath.dinoze je napisao/la: ↑30 nov 2019, 16:09Tako je, treba sve pokusati u supljoj forumskoj prici.
A u kada se vratimo u realnost imas 4 covjeka sa nasih prostora od kojeg ces jednog namoliti da pod tvojim uslovima preuzme repku. I to ce biti onaj koji ti najbolje slaze da ces se plasirati na euro a savez ga najbolje mogne uhvatiti u svoje kombinacije.
Pa sam Magath vam je rekao prosli put da se radi o reprezentaciji kojoj je jedini cilj bio u pregovorima da se ide na euro. I da on nece i neradi tako.
Neznam koji qurac su neki ovdje zapeli za Magatha i ne realne opcije.
Zato nebih Brunu Akrapovica uzeli u razmatranje umjesto gluposti tipa Magath i kompanija.
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Diadora, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, signalidunapark, zgembo89, zikerrz21 i 54 gosta.