Tatar pidro stanojevic rahmanovic oremus su igraci koji imaju kvalitet da osvoje pl, lendric ibanez kapiz zecevi stilic nemaju kvalitet da osvoje ni kup
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma nama fali pola ekipe. Ito jako bitan dio.
Stanojevic ponajbolji igrac bio, Pidro isto. Rahmanovic nezamjenjiv, oremus najvece pojacanje ekipe i igrac iznad ovog levela takmicenja.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prosle sezone ko monchi u sevilli ove ko monchi u romi
You are someone else I am still right here
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Yebala te kljukusa.

Kupim ja neku kucu a prve komsije mi bili covjek i zena iz krajine. Samo nas ograda dijelila. Zena bila malo seljanka ali bomba ko dzeniferka lopez

I tako ja pojedem pola tepsije kljukuse i odem kuci drqati

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Da ih je bilo vise, pobili bi se sa igracima
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Ih al' sve bi bilo drugačije da su igrali Rahman, Oremuš, Stanoje, Pidro i Tatar!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ustaj Husrefe 8 jeeeeeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sunce ti yebem koja si ti budala.bezKORISNIK je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:06
Yebala te kljukusa.![]()
![]()
![]()
Kupim ja neku kucu a prve komsije mi bili covjek i zena iz krajine. Samo nas ograda dijelila. Zena bila malo seljanka ali bomba ko dzeniferka lopezDolazim ja tako jednom kuci kad kona me zove i kaze hajd KLJUKUSE komsija, evo je vrila (vrela-vruca). Volis li ti to kaze? A ja se izgubio, jer nikad do tada nisam cuo za tu rijec-kljukusa, kontam zove me da je yebem. Reko garant ona tako tepa svojoj picki
Reko volim kono, eto me za 5 minuta. Haj kaze, vaku jos nisi probo.
Trcim ja pod tus, okliznem se i razbijem se ko ckapi, ali ne hajem, reko sad cu guzit.
Ja do kone, kad mi njen muz otvori vrata. Ispuha se meni cuna ko dusica. Kaze on hajde komso cekamo te, jos je vruca
Ja se izgubio ko abdest, idem za frajerom a kontam sta se desava, reko mozda hoce hajvan da je zajedno guzimo
Kad vidim postavljen sto i tepsija sa KLJUKUSOM. Evo je kaze, nasa krajiska, hajd bujrum.
![]()
I tako ja pojedem pola tepsije kljukuse i odem kuci drqati![]()
![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
bezKORISNIK je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:06idem za frajerom a kontam sta se desava, reko mozda hoce hajvan da je zajedno guzimo

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
lezVe do bagro
Ako vam ništa ovo nije mjerilo, onda se samo sjetite da ga je skautirao i doveo Hadžija i biće vam odmah lakše. Samo povjerenje Emiru i nema sekirancije, čovjek nema fule do sada. Majstor!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Idi Tobe u qrac, tri put sam piš'o od ove tvoje priče, slezena me zaboljela od smijanja.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do utorka očekujemo jakne u prodaji? Zavisi kako su oni dresovi išli
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bezKORISNIK je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:06
Yebala te kljukusa.![]()
![]()
![]()
Kupim ja neku kucu a prve komsije mi bili covjek i zena iz krajine. Samo nas ograda dijelila. Zena bila malo seljanka ali bomba ko dzeniferka lopezDolazim ja tako jednom kuci kad kona me zove i kaze hajd KLJUKUSE komsija, evo je vrila (vrela-vruca). Volis li ti to kaze? A ja se izgubio, jer nikad do tada nisam cuo za tu rijec-kljukusa, kontam zove me da je yebem. Reko garant ona tako tepa svojoj picki
Trcim ja pod tus, okliznem se i razbijem se ko ckapi, ali ne hajem, reko sad cu guzit.
Ja do kone, kad mi njen muz otvori vrata. Ispuha se meni cuna ko dusica. Kaze on hajde komso cekamo te, jos je vruca
Ja se izgubio ko abdest, idem za frajerom a kontam sta se desava, reko mozda hoce hajvan da je zajedno guzimo
Kad vidim postavljen sto i tepsija sa KLJUKUSOM. Evo je kaze, nasa krajiska, hajd bujrum.
![]()
![]()
![]()

7 igraca doslo, 1 se pokazao kao pojacanje. I Nedzad Fazlija bi bolje pogodio

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bezKORISNIK je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:06
Yebala te kljukusa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, fks74, Hrammm1921, HZbec, Lavcina, svrakino1921 i 50 gostiju.