FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
a i "mr pogotku" se pokenjam na ćelavicu
VVVBK
VVVBK
- kupus army
- Kontakt:
Na 1-0 za nas burazu kazem nece na dobro, bolji su, vidjeli se od prvog minuta. Igracima svim, osim Ahmetovic mile majke j.ebem, jel im ovo ta utakmica o kojoj pricaju i koju cekaju tri mjeseca!?Sjeverjecudo je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:22Slazem se,samo bih ja i igrace dodao na tu listu,koja tuga danas kad moras ubaciti nekog da ti poboljsa igru i da ganjas rezultat a mi ubacujemo Guzinu i Milanovicakupus army je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:17Trebamo kolektivno na reset, vlasnik, uprava, struci stab, sjever, sve fuj.![]()
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Janjoš fakat voli Sarajevo, ovaj voli samo svoj džep. Mislim, to je ok, nije to ništa loše, svi smo donekle takvi, ali onda ne treba kenjati o nekoj ljubavi, patetici kako voli FKS više od života i slične floskule od kojih te uhvati sraćka. Husref Musemić je trenutno kancer koji FKS iznutra jede.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poraz nije dobro "legao" navijačima Sarajeva, a jedan od njih je i bivši igrač Bordo tima, a sada član Rudara iz Kaknja Adnan Hrelja.
"Hoćeš opet pognuti glavu kad trebaš dati otkaz, seljak iz Janje. Imaš li imalo obraza. Dva puta je dva puta, što bi Adžem rekao, ali ne slučajno, nego fudbalska lekcija oba puta. A kad treba psovati uz liniju svojim i protivničkim igračima, tu si n01" - napisao je Hrelja na Facebooku.
"Hoćeš opet pognuti glavu kad trebaš dati otkaz, seljak iz Janje. Imaš li imalo obraza. Dva puta je dva puta, što bi Adžem rekao, ali ne slučajno, nego fudbalska lekcija oba puta. A kad treba psovati uz liniju svojim i protivničkim igračima, tu si n01" - napisao je Hrelja na Facebooku.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ali Janjos ne voli Sarajevo vise od svog zivota, i on za nas nije Sarajevo!
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Otice i on sve ima svoj kraj, vjerujem i da nece pravit probleme pri odlasku...joker90 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:30Janjoš fakat voli Sarajevo, ovaj voli samo svoj džep. Mislim, to je ok, nije to ništa loše, svi smo donekle takvi, ali onda ne treba kenjati o nekoj ljubavi, patetici kako voli FKS više od života i slične floskule od kojih te uhvati sraćka. Husref Musemić je trenutno kancer koji FKS iznutra jede.
Al ovo sto ovde pisu je sramota.. Boze sacuvaj..
Hvala Husrefe al mora se brate dalje, ovako ne ide..
Vjerujem takodje da za njega postoji neka "mirnija" funkcija u klubu.. Moze doprinjet na neki drugi nacin ako zeli.. Cemu odma "lomace"...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sramota je seoskoj neznalici da kao Janjos ode u opcinu i nastavi raditi.joker90 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:30Janjoš fakat voli Sarajevo, ovaj voli samo svoj džep. Mislim, to je ok, nije to ništa loše, svi smo donekle takvi, ali onda ne treba kenjati o nekoj ljubavi, patetici kako voli FKS više od života i slične floskule od kojih te uhvati sraćka. Husref Musemić je trenutno kancer koji FKS iznutra jede.
Gdje ce seljak to, on mora na visokoj nozi zivjeti....
ma ja zaboli tebe qurac za Sarajevom ti si otisao na kafu u tuborg sa svojim g.uznim haverom
a i sutra je prvi sad ce plata 15 milja u djep mozes komotno na more malo skoknuti kao sto si poslije proslog derbija otisao
dusha draga pod stresom je

a i sutra je prvi sad ce plata 15 milja u djep mozes komotno na more malo skoknuti kao sto si poslije proslog derbija otisao
dusha draga pod stresom je

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
Ja mislim da je sve ovo blago pljuvanja nakon osam golova protiv komsija i osmice od Atalante....bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:51Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
- LegendKiller
- Kontakt:
Čitavu tekmu nabijaju loptu na Ahmeta, a kada izvode korner e tu ide tika taka pas igra
Nas je upravo kapitenov korner i koštao čitave tekme. Umjesto da ubaci on nešto kratko odigrava, gubimo loptu, ide kontra, Hebib pravi faul, pri tome dobija i povredu,oni loptu ubacuju naš kazneni, dobijaju slobodan udarac, Štila pogađa i tu je već bila gotov tekma.
Ja ne pamtim da je Sarajevo imao goreg golmana od ovog Džafića, gdje su ovo našli. Protiv Veleža loš, sada užasan.
Ibro Hodžić je za njega Donaruma.

Nas je upravo kapitenov korner i koštao čitave tekme. Umjesto da ubaci on nešto kratko odigrava, gubimo loptu, ide kontra, Hebib pravi faul, pri tome dobija i povredu,oni loptu ubacuju naš kazneni, dobijaju slobodan udarac, Štila pogađa i tu je već bila gotov tekma.
Ja ne pamtim da je Sarajevo imao goreg golmana od ovog Džafića, gdje su ovo našli. Protiv Veleža loš, sada užasan.
Ibro Hodžić je za njega Donaruma.
Primiti Atalantu u dva derbija je umjetnost. Ne znam kome bi još to pošlo za rukom, stvarno nije lako od bilo koga primiti u dvomeču toliko golova, ali Hus je pokazao da kad se hoće, onda nije nemoguće. Valjda Ahmet bude spreman za iduću tekmu da opet nabijamo duge lopte na njega 90 minuta. 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 30 nov 2019, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- egocentrik
- Kontakt:
Husref je gospodin, u to cete se i uvjeriti
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 30 nov 2019, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Najbolje ti je da skupis iz 5-6 utakmica rezultate, izgledace jos gore.. Treba ga demonizirat, zasluzio je.. Realno.Zip je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:54Ja mislim da je sve ovo blago pljuvanja nakon osam golova protiv komsija i osmice od Atalante....bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:51Isto ovako su pisali i za Čalu kad smo zijanili kup u lištici. Opštinar uzima lovu, gubitnik, štoperica, uhljeb, psovke itd. Treba mjenjati na polusezoni al mnogo ruzno i ogavno ovo psovanje i vrijedjanje na racun Husrefa.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Ogavno je da te popiski osim 8 puta u dvije tekme. Ogavno je kad ti je osbov komunikacije psovanje Boga. To je ogavno...
Ostalo manje-vise
Ostalo manje-vise
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Al onako loseg Velkoskog ostaviti da igra 90 minuta

To se zove strucnost, odnosno to se zove 10-12k KM mjesecno il kolko vec dobija

To se zove strucnost, odnosno to se zove 10-12k KM mjesecno il kolko vec dobija

- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, TETRAPAK i 22 gosta.