Željo nema nikakvu igru, igra im se svodi na Štilićevo i Stevanovićevo gađanje Krpića, toliko o Moržovoj taktici
89 od 90 minuta gađali Mersudina sa dugim loptama, i to iz pozicija odakle ni fizika ne dozvoljava dobar centaršut.
Željo nema nikakvu igru, igra im se svodi na Štilićevo i Stevanovićevo gađanje Krpića, toliko o Moržovoj taktici
Ponese ga atmosfera..bezKORISNIK je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:11bosnia bostan
![]()
Neka kole brate smiri se, nemoj se nervirat, bice sve u redu sa Husrefom, prezivjece.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:11Allahami komšije drage niste mi jasni da hocete da tjerate Husrefa.... Pa pi.cka vam materina covjek vam prvi put u historiji osvoji duplu krunu, u ovom trenutku ima isti broj bodova kao i mi, a realno ni igra nije toliko losa i vi mislite da ce neko drugi imati bolje rezultate? Kooo? Cala? Uscuplic? Repuh? Svrakic???
Ja sam brate mrtav ozbiljan, fkt je ovo moje objektivno misljenje.... Mislite da ce vam bolje biti s ovim gore navedenim, ili nekim Jesicima, Jarnijima, Custovicima.....simidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:17Neka kole brate smiri se, nemoj se nervirat, bice sve u redu sa Husrefom, prezivjece.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:11Allahami komšije drage niste mi jasni da hocete da tjerate Husrefa.... Pa pi.cka vam materina covjek vam prvi put u historiji osvoji duplu krunu, u ovom trenutku ima isti broj bodova kao i mi, a realno ni igra nije toliko losa i vi mislite da ce neko drugi imati bolje rezultate? Kooo? Cala? Uscuplic? Repuh? Svrakic???![]()
Osladilo se vama ? Koje si ti djubre..![]()
![]()
I ja sam ozbiljankolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:19Ja sam brate mrtav ozbiljan, fkt je ovo moje objektivno misljenje.... Mislite da ce vam bolje biti s ovim gore navedenim, ili nekim Jesicima, Jarnijima, Custovicevima.....simidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:17Neka kole brate smiri se, nemoj se nervirat, bice sve u redu sa Husrefom, prezivjece.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:11Allahami komšije drage niste mi jasni da hocete da tjerate Husrefa.... Pa pi.cka vam materina covjek vam prvi put u historiji osvoji duplu krunu, u ovom trenutku ima isti broj bodova kao i mi, a realno ni igra nije toliko losa i vi mislite da ce neko drugi imati bolje rezultate? Kooo? Cala? Uscuplic? Repuh? Svrakic???![]()
![]()
Od bivola usrefa je i onaj vas slovenac bolji!kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:19Ja sam brate mrtav ozbiljan, fkt je ovo moje objektivno misljenje.... Mislite da ce vam bolje biti s ovim gore navedenim, ili nekim Jesicima, Jarnijima, Custovicima.....simidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:17Neka kole brate smiri se, nemoj se nervirat, bice sve u redu sa Husrefom, prezivjece.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:11Allahami komšije drage niste mi jasni da hocete da tjerate Husrefa.... Pa pi.cka vam materina covjek vam prvi put u historiji osvoji duplu krunu, u ovom trenutku ima isti broj bodova kao i mi, a realno ni igra nije toliko losa i vi mislite da ce neko drugi imati bolje rezultate? Kooo? Cala? Uscuplic? Repuh? Svrakic???![]()
![]()
Kazem ja njemu da je djubre...HongKong je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:29Al fakat jarane koja su to djubrad nezahvalna i nisu za boljeg od Jesica. Prosle godine Hus osvoji duplu krunu, ove godine djeli prvo mjesto, osim one lakrdije s Melunovicem uvijek ih dobro vodio i stoka bi sad da tjera covjeka. Pored svega igracka legenda kluba, kad god je trebalo lik uskakao da pomogne, ne znam fakat sta seru.
Hus prava raja![]()
Kitari![]()
Dabogda vam opet neko poput Jesica doso, a kad ste **** nece vas vise Husref vadit![]()
Sto te pogodilo, popi malo vode I secera..kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:39Od zadnje 3 titule, Husref je uzeo 2...
Stvarno su budale ako misle da je problem u njemu, probleme trazite u upravi(ljudima u klubu)....
Otjerate li Husrefa, ne nadajte se tituli prije 2024./25. a mozda ni tad, ako Husref ne bude dobar sa zdravljem....
Brate krivo mi kad vidim vam na temi da pisu da je neznalica, da ga tjeraju i slicno.... Trebaju vama Hurtici.... Yebi ti tosimidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:42Sto te pogodilo, popi malo vode I secera..kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:39Od zadnje 3 titule, Husref je uzeo 2...
Stvarno su budale ako misle da je problem u njemu, probleme trazite u upravi(ljudima u klubu)....
Otjerate li Husrefa, ne nadajte se tituli prije 2024./25. a mozda ni tad, ako Husref ne bude dobar sa zdravljem....![]()