Nećemo se složit jer nije istina. Uglavnom je kombinacija jednog i drugog, ovisno o sudiji naravno.worchester je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:25I hocemo li se konacno sloziti da sudije ne sude po direktivama "odozgo" vec jednostavno nemaju pojma?
Prošli derbi je dobro sudio, ovaj je bio prilično loš. Nije imao toliko krupnih grešaka ali je sitnih imao baš puno i to na obje strane.
Ma brate i igrači su kerovi. Onakvo zalijetanje na sudije i podizanje na zadnje noge samo se u našoj ligi može vidjeti, tako da opravdavam kartone.Raonffa je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:45Prošli derbi je dobro sudio, ovaj je bio prilično loš. Nije imao toliko krupnih grešaka ali je sitnih imao baš puno i to na obje strane.
Čuj 18 žutih i dva crvena jbt, čovjek bi rekao da su se igrači ponašali kao u oktagonu. Jednostavno on sam nema muda i autoritet, pa misli da će davanjem žutih kartona nadomjestiti, a na kraju samo sam sebe ukopa jer onda raste i nervoza, veća je mogućnost da nekog zakine zbog (ne)davanja drugog žutog kartona. Realno je trebalo biti bar deset kartona manje.
U prvom poluvremenu daje Alispahiću žuti, frajer uopšte nije bio u centru dešavanjaJoš sam kontao da se zayebao za Šerbečića, reko vidi dade momku crveni a ovo mu bio prvi žuti, kad vidim kasnije da je već imao žuti al' ja to nisam vidio kada je dobio prvi žuti, mada valjalo je upratiti 18 kartona jbg
![]()
Ma dobro, to za mahanje rukama, bacanje lopte ok, al' činjenica je i da je svirao glupe faulove pa se onda igrači bunili i dobijali žuti, isto kao što je i svirao očigledne faulove ali davao glupe kartone.JonSnow je napisao/la: ↑30 nov 2019, 22:00Ma brate i igrači su kerovi. Onakvo zalijetanje na sudije i podizanje na zadnje noge samo se u našoj ligi može vidjeti, tako da opravdavam kartone.Raonffa je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:45Prošli derbi je dobro sudio, ovaj je bio prilično loš. Nije imao toliko krupnih grešaka ali je sitnih imao baš puno i to na obje strane.
Čuj 18 žutih i dva crvena jbt, čovjek bi rekao da su se igrači ponašali kao u oktagonu. Jednostavno on sam nema muda i autoritet, pa misli da će davanjem žutih kartona nadomjestiti, a na kraju samo sam sebe ukopa jer onda raste i nervoza, veća je mogućnost da nekog zakine zbog (ne)davanja drugog žutog kartona. Realno je trebalo biti bar deset kartona manje.
U prvom poluvremenu daje Alispahiću žuti, frajer uopšte nije bio u centru dešavanjaJoš sam kontao da se zayebao za Šerbečića, reko vidi dade momku crveni a ovo mu bio prvi žuti, kad vidim kasnije da je već imao žuti al' ja to nisam vidio kada je dobio prvi žuti, mada valjalo je upratiti 18 kartona jbg
![]()
Nek samo šamara.
Kaljanac nije pravio neke greške ali pola kartona ne zna ni on što je dao. Po meni, najbolji sudija za Derbi je Peljto (dokazano više puta)JonSnow je napisao/la: ↑30 nov 2019, 22:00Ma brate i igrači su kerovi. Onakvo zalijetanje na sudije i podizanje na zadnje noge samo se u našoj ligi može vidjeti, tako da opravdavam kartone.Raonffa je napisao/la: ↑30 nov 2019, 21:45Prošli derbi je dobro sudio, ovaj je bio prilično loš. Nije imao toliko krupnih grešaka ali je sitnih imao baš puno i to na obje strane.
![]()
Nek samo šamara.
Vazda bio
Jbg, izgleda kao da ga je lopta pogodila medju rogove a ne u ruku.