Roger Federer za sve njegove fanove

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Roger Federer za sve njegove fanove

Post Postao/la Arsenalisation » 12 sep 2010, 01:02

Nemojte ovdje o Federeru veceras je dokazao kolika je pic.etina lik ne smije u odlucujucim situacijama udariti pa sta bude..Nole kaze na njegovu me cloptu sam zazmirio i opalio lopticu sto sam brze mogao i lopta je je bila dobra...A D
Fedex je imao 5-6 takvih situacija na svoje meclopte i na druge servise noleta kada je ovaj servirao za mec...Igrali skoro 4 sata sto ce sigruno imati veliki uticaj na sutrasnje stanje Noleta ako znamo njegove probleme sa disanjem i umorom...
Predvidjam sutra da ce Nole uzeti prvi set a onda ce ga Rafa pomesti sa lica zemlje sa nekih sat vremena sat i pol u vrh glave--- :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2010, 01:04

Arsenalisation je napisao/la:Nemojte ovdje o Federeru veceras je dokazao kolika je pic.etina lik ne smije u odlucujucim situacijama udariti pa sta bude..Nole kaze na njegovu me cloptu sam zazmirio i opalio lopticu sto sam brze mogao i lopta je je bila dobra...A D
Fedex je imao 5-6 takvih situacija na svoje meclopte i na druge servise noleta kada je ovaj servirao za mec...Igrali skoro 4 sata sto ce sigruno imati veliki uticaj na sutrasnje stanje Noleta ako znamo njegove probleme sa disanjem i umorom...
Predvidjam sutra da ce Nole uzeti prvi set a onda ce ga Rafa pomesti sa lica zemlje sa nekih sat vremena sat i pol u vrh glave--- :mrgreen:
Ne kontam koji mu je **** odjednom, umjesto da je na prvu mec loptu opalio return pa sta bude on se igra ko kakva pickica :twisted: :twisted: :twisted:
nema potpisa

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 12 sep 2010, 01:06

Ja sam uz Rozea vec 10tak godina i necu ga blatiti iako je citav mec spekulirao. U drugom i cetvrtom setu je extra igrao (gubio) da bi na pocetku treceg i petog seta imao prvi servis.
Veceras je nekako u grcu bio, previse je razmisljao na finale. Novak je nasuprot bio kao retko kada ove godine...hrabar, odvazan, mudar, inace stvari koje su karakteristicne RF.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 sep 2010, 22:36

stvarno me Fedex sinoc razocarao svojim pristupom na vazne poene....Cestitam Noletu! KINGU MI SMO UZ TEBE I KADA DOBIJAS I KADA GUBIS!!!! 8-)
You'll never walk alone.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 sep 2010, 22:40

u prethodnom postu pod KINGOM mislio sam na Federeraa..... 8-)
You'll never walk alone.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 sep 2010, 21:58

Sarajlija89 --------------- Dali sam bio u pravu vezano za sve ???? DA
Podcjena Novaka , omalovazavanje Nadala !

Malo previse geldate herojske filmove pa smatrate Federera nepobjedivim ?????

Svaki poraz Federera je losa njegova igra , a nedo Bog kojim slucajem da ga je protivnik izdominirao ????
Tako trvdis da je Nadal sve pobjede a ima ih previse stekao na Slajci ili je pak Roger bio u jako jako losoj formi pa je to Nadal iskoristio ??? Zapravo si jako smjesan ! Federer je strasan igrac ali Nadal je prestrasan ! Nadal se samo sretnom i previse riskantnom igrom moze ukrotiti !Ja izdvajam nebitno kako Nadal igra ! A Federeru u koliko stane servis to vec pocne liciti na neku blagu patku cak i protiv nizerangiranih igraca !

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 sep 2010, 22:49

Evo da i ja napisem svoje misljenje vezano za njih dvojicu.
Ja smatram da je tenis zamisljen kao gospodski sport,graciozan,pa nije dzaba nazvan bijeli sport. 8-)
Takav je Roger,pravi gospodin i na terenu i van njega.(Zlobnici ce uvijek 'izmisliti' i naci neke stvari).On igra jedan vanzemaljski tenis,tenis koji jos dugo niko nece igrati. ;)
Nadala izuzetno respektiram i kao covjeka i kao igraca,on je jedan sasvim novi stil primijenio,kontra svim rezonima u ovoj igri.Nije to vise gracioznost pokreta,to je trka,trka i trka.S jedne strane na drugu,naprijed-nazad i tako u nedogled.Ustvari,ne u nedogled vec dok ne izmori i iziritira onog s druge strane mreze.On zasad ima te fizicke mogucnosti da igra takvu igru i dok god bude mogao,on ce je igrati. ;)
Definitivno se ne slazem s konstatacijom da je najkompletniji teniser svih vremena,jer ima nekoliko segmenata koje on ne izvodi tako dobro i automatski ne moze biti kompletan.
A o tome ko je najveci svih vremena mozemo pricati tek kad Nadal stigne Federera po broju GS titula.Dotad,nista.Pa i svi fanovi Rogera nisu mogli pored onolikih titula Samprasa progovoriti dok ih genije nije srusio. ;) 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2010, 23:01

Andres je napisao/la:Sarajlija89 --------------- Dali sam bio u pravu vezano za sve ???? DA
Podcjena Novaka , omalovazavanje Nadala !

Malo previse geldate herojske filmove pa smatrate Federera nepobjedivim ?????

Svaki poraz Federera je losa njegova igra , a nedo Bog kojim slucajem da ga je protivnik izdominirao ????
Tako trvdis da je Nadal sve pobjede a ima ih previse stekao na Slajci ili je pak Roger bio u jako jako losoj formi pa je to Nadal iskoristio ??? Zapravo si jako smjesan ! Federer je strasan igrac ali Nadal je prestrasan ! Nadal se samo sretnom i previse riskantnom igrom moze ukrotiti !Ja izdvajam nebitno kako Nadal igra ! A Federeru u koliko stane servis to vec pocne liciti na neku blagu patku cak i protiv nizerangiranih igraca !

8-)

Mrsko mi pisat i ulazit u dublju rsapravu,...tako da se ne ponavljam.. dovoljno je vidjet Rogerove rezultate i rekorde... :mrgreen: :mrgreen: i samo ce se replicirat 8-) 8-) :mrgreen:

Rafa je veliki igrac i ja sam jedan od rijetkih koji ga "voli" iako sam veliki fan federera...nemam nista protiv rafe,naprotiv,al jos uvijek je Roger najveci i mislim da ce i ostati 8-)

ROGER FEDERER - SIMPLY THE BEST

POETRY IN MOTION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 23 sep 2010, 21:46

Federer kao kada igra tenis stoji u mjestu ????? Nadal dobija poene na trku ???? Smjesan si ! Ocxito ne pratis dovoljno dobro tenis , ocito nesvatas koliko razorne udarce i koliko jaku psihu ima taj momak ! Stvar je da ga mozes dobiti jedino ako ga napadas i napdas ! Jer njemu pustiti inicijjativu je nesto sto je nedopustivo ! Toliko razorni i toliko tehnicki plasirani udarci.Ako je trka pogoditi u jednom mechu 30 puta linijiu onda neznam ! Druga stvar ej sto se on nerealno krece , i tjera igrace na prevelik broj UE ! A jedno je prica da je on trkac bez doze tehnike ! MIslim onda bi se Bolt trebao poceti baviti tenisom pa bi postao GOD !
JADNO !

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 23 sep 2010, 23:17

Andres je napisao/la:Federer kao kada igra tenis stoji u mjestu ????? Nadal dobija poene na trku ???? Smjesan si ! Ocxito ne pratis dovoljno dobro tenis , ocito nesvatas koliko razorne udarce i koliko jaku psihu ima taj momak ! Stvar je da ga mozes dobiti jedino ako ga napadas i napdas ! Jer njemu pustiti inicijjativu je nesto sto je nedopustivo ! Toliko razorni i toliko tehnicki plasirani udarci.Ako je trka pogoditi u jednom mechu 30 puta linijiu onda neznam ! Druga stvar ej sto se on nerealno krece , i tjera igrace na prevelik broj UE ! A jedno je prica da je on trkac bez doze tehnike ! MIslim onda bi se Bolt trebao poceti baviti tenisom pa bi postao GOD !
JADNO !
Vidim da si opsjednut Nadalom,ali ne moras meni govoriti da ne pratim tenis.Niko nije rekao da on nema tehniku.Ima on fantastican top-spin i forehand,ali sve meceve lomi trkom. ;) Jedan poen u kojem ce on stici nemoguce i odigrati passing shot,pa onda viknuti 'Vamos' je dovoljan da protivnika izbaci iz takta i psihicki dotuce.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 24 sep 2010, 02:54

Johnyx95 je napisao/la:
Andres je napisao/la:Federer kao kada igra tenis stoji u mjestu ????? Nadal dobija poene na trku ???? Smjesan si ! Ocxito ne pratis dovoljno dobro tenis , ocito nesvatas koliko razorne udarce i koliko jaku psihu ima taj momak ! Stvar je da ga mozes dobiti jedino ako ga napadas i napdas ! Jer njemu pustiti inicijjativu je nesto sto je nedopustivo ! Toliko razorni i toliko tehnicki plasirani udarci.Ako je trka pogoditi u jednom mechu 30 puta linijiu onda neznam ! Druga stvar ej sto se on nerealno krece , i tjera igrace na prevelik broj UE ! A jedno je prica da je on trkac bez doze tehnike ! MIslim onda bi se Bolt trebao poceti baviti tenisom pa bi postao GOD !
JADNO !
Vidim da si opsjednut Nadalom,ali ne moras meni govoriti da ne pratim tenis.Niko nije rekao da on nema tehniku.Ima on fantastican top-spin i forehand,ali sve meceve lomi trkom. ;) Jedan poen u kojem ce on stici nemoguce i odigrati passing shot,pa onda viknuti 'Vamos' je dovoljan da protivnika izbaci iz takta i psihicki dotuce.
Tu ima nesto lose ??? On treba da bude Federer ili da ga glumi ???? Da pokoji put zaplace itd ???? Nije niko Federer , a tako niko nije ni Nadal ! Neko voli 1 neko drugog . Sto neznaci da je Nadal manje kvaliteta n ili brnuto kao sto vi precizirate.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 sep 2010, 19:55

Andres je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:
JADNO !
Tu ima nesto lose ??? On treba da bude Federer ili da ga glumi ???? Da pokoji put zaplace itd ???? Nije niko Federer , a tako niko nije ni Nadal ! Neko voli 1 neko drugog . Sto neznaci da je Nadal manje kvaliteta n ili brnuto kao sto vi precizirate.
On i da hoce ne moze da bude kao Federer.Jer zna se ko je "najbolji svih vremena".Ee moj druze,svi mi znamo da Nadal rijeđe napada,on naprosto ceka protivnikovu gresku.

ROGER FEDERER-SIMPLY THE BEST! :lol:
You'll never walk alone.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 sep 2010, 23:25

On i da hoce ne moze da bude kao Federer.Jer zna se ko je "najbolji svih vremena".Ee moj druze,svi mi znamo da Nadal rijeđe napada,on naprosto ceka protivnikovu gresku.

ROGER FEDERER-SIMPLY THE BEST! :lol:

Nemojte se više raspravljati ne razumijete se ni vas dvojica toliko u tenis koliko nešta pametujete ,a sumnjam i da imate živaca odgledati jedan teniski meč do kraja.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 sep 2010, 23:28

opet poredjenja Gatussa i Zidana,pa do kad vise :mrgreen: Fedex ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 26 sep 2010, 01:41

14-7

Pitajte paju koja rijec fali tu sa D ?

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 sep 2010, 10:27

Ajde,ispunicu zelje i necu se vise raspravljati sa ovim koji je vise stavio upitnika nego slova u postu. :lol: ;)
You'll never walk alone.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 okt 2010, 18:03

NOVA POBJEDA ROGERA OVAJ PUT NASTRADAO ISNER... JAKO DOBRO ODIGRAN MEC, BEZ PUNO GRESAKA (9), 30 VINERA.... 8-) 8-) 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 nov 2010, 18:48

johnnyHZ je napisao/la:NOVA POBJEDA ROGERA OVAJ PUT NASTRADAO ISNER... JAKO DOBRO ODIGRAN MEC, BEZ PUNO GRESAKA (9), 30 VINERA.... 8-) 8-) 8-)

Like 8-)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 18 nov 2010, 20:28

Roger se polako vraća u formu i drago mi je zbog toga.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 19 nov 2010, 00:12

očekujem poslasticu za kraj godine :

finale londona - fedex-nadal :P
FORZA MARŠAL !!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.